Kuleste treåringen i hele verden, fortenk!

PhotobucketPhotobucket

Her kommer et par av bildene jeg tok i studio i dag. Treårsbilder stod på planen. Noen av Vilja alene, og noen sammen med mamma og Brynjulf (som kommer senere!) Det som er så greit med å ta bilder av Vilja er at hun i ti minutter gjør som jeg sier, og gjør det med en overbevisning som får det til å se ekte ut. Etter det er hun lei, og da er fotoshooten over. Og det er helt greit. Det er hun som bestemmer akkurat det der. Ikke jeg. Men nå er det vel strengt tatt på tide å finne senga. Kom hjem fra jobb på Familien for en times tid siden, så nå har klokka rukket å bli fem. I morgen; sove hel til jeg våkner av meg selv (uten å «sette» på den innebygde alarmen min som alltid vekker meg rundt syv-halv åtte, før alarmen på telefonen ringer), bilderedigering, te og bare total avslapning. Søndag. Ordentlig søndag. For en gangs skyld.

Del

7 Kommentarer

 1. februar 5, 2012 / 09:40

  Herlige bilder :)

 2. februar 5, 2012 / 11:22

  Hu så stor ut nå! Mye større en alle andre bilder! :) Utrolig stilige bilder! :D

 3. februar 5, 2012 / 12:25

  Hun har blitt så stor, rart å tenke på at jeg har fulgt dere hele veien, det er jo lenge selv om det føles kort :) Ha en fin søndag! :)

 4. februar 10, 2012 / 21:38

  Fineste vilja <3 Hurra for henne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.