Tacokveld med Nora og Andrea.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
I gårkveld dro jeg og Nora til Andrea for å spise taco og se The Voice. Jeg trodde jeg hadde god tid, for jeg skulle jo ikke begynne på jobb før klokka 22. Deeeeet…. var jo feil. 20.10 ringer telefonen min. «Du skulle ha vært på jobb for ti minutter siden! Det er konsert ikveld.» Iiiik. Det hadde ikke jeg fått med meg. Så da løp jeg til jobb da. Fint for meg at Andrea bor cirka to hundre meter unna Familien. Flaks! Så det ble årets korteste jentekveld. Turboversion of a tacokveld. Anyways. Jeg har blitt hekta på Twitter – for real denne gangen! Så derfor syns jeg selvfølgelig at du (og du og du og du og du og du og… ja) skal følge meg ved å trykke her. Jeg lover å være morsom! Og jeg lover å ikke ta twitrepauser på flere måneder. Do it! Da blir jeg så glad, så glad.

Men, nå skal jeg komme meg ut av joggebuksa og inn i noe litt mer passende for bursdagsfeiring, for snart kommer treåringen for å spise kake. Det blir kos! Skal dessuten dra henne med meg ned i studio med mamma og Brynjulf også. Litt treårsbilder må man ha. Om hun gidder noe særlig, da. Tiden vil vise! Hugs.

Del

2 Kommentarer

  1. februar 4, 2012 / 15:57

    Herlig at du er hektet på Twitter, jeg skal følge deg! :) Ha en fin lørdag!

  2. februar 4, 2012 / 17:47

    Så herlig med taco! :) Skal følge deg på twitter jeg og! God helg :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.