Video: søknad som Marianns co-pilot!

Mariann Thomassen leter etter en co-pilot til et rally-reality, og jeg laget en videosøknad på femogethalvt minutt før jeg fant ut at det kanskje er lurt å lese reglene for konkurransen. Da fant jeg først ut at filmen skal maks være på 1 minutt, og deretter at man  ha lappen. Lame. Jeg har altså en femogethalvtminutters video og ikke noe førerkort, så da er jeg allerede diskvalifisert fra konkurransen. That sucks. Jeg trodde co-piloter i bil fungerte som kartlesere, jeg…? Trenger vel ikke lappen for å gjøre det, vel! Jaja. Her er i alle fall søknadsfilmen jeg så optimistisk ordnet ikveld. Hugs!

Del

4 Kommentarer

 1. februar 1, 2012 / 12:13

  Haha, herlig video :D Jeg ville tatt deg med uansett!

 2. why
  februar 1, 2012 / 14:01

  du MÅ sende den inn uansitt!!!

 3. Drea
  februar 1, 2012 / 14:13

  why: hehehe, Mariann har sett den, og skreiv: «HAHAHAHAHA utruleg bra videosøknad, Drea !!!!! Ta lappen ;)» :b

 4. StineH
  februar 1, 2012 / 22:06

  hahah!! Du er kul

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.