Trondheim Calling 2012.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Et lite utdrag fra i går. Jeg fikk jo ikke med meg fredagen på Trondheim Calling som planlagt, men når man får med seg en kveld og så mye bra som i går så skal man ikke klage. Norsk musikk har fantastisk mye bra å by på altså! Virkelig! Jeg har blitt en storfan, jeg. Jeg skal lage en spilleliste på Spotify med det jeg mener er det beste av norsk musikk, så skal jeg dele den med dere. Så får fler sjansen til å oppdage skjulte musikkskatter! Det er vanskelig å komme seg frem i norsk musikkbransje. Det er  mange der ute som fortjener å bli hørt! Så stay tuned. Liste kommer!

Del

5 Kommentarer

 1. januar 29, 2012 / 22:19

  Åååh, Bendik <3

 2. januar 30, 2012 / 17:30

  Kjempefine bilder :)

 3. januar 31, 2012 / 22:50

  Her var det mange flotte bilder:) Liker veldig godt utsnittene på bildene dine!
  Ønsker deg en fin fin kveld :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.