Flo Rida… Who?

PhotobucketPhotobucket
Nå er ikke jeg den som har mest peiling på hiphop-artister, rappere eller… sånne greier. Jeg hører på sånn musikk på fest, and that´s it. Det stopper liksom der, og da får jeg jo aldri med meg hvem som er hvem eller hvem som synger hva. Jeg får med meg noen av sangene, men om det er Flo Rida eller Nelly eller… «insert another famous artist here» har jeg ikke peiling på. Se, jeg klarer jo ikke komme på tre navn engang. Det sier nok. Så da Dan sa at Flo Rida skulle komme i studio tenkte jeg «Okei, Flo Rida, ja. Han har jeg vel kanskje hørt navnet til før. Er han norsk…?» Neida. ille var det ikke, da. Jeg visste jo at fyren var svensk! Da´ah. Panneklask, himlende blikk og alt det der. Neidasjø.

Anyways, tilbake til storyen. Da første svarte, tøffe, barske solbrillemann i svart skinnjakke kom luskende inn i lokalet så begynte jeg å knipse med en gang. Der er Flo Rida, tenkte jeg. Men nei. Det var jo selvfølgelig ikke ham. Så kom to-tre gorillaer til, og panikken spredde seg i meg i full fart. Hvordan i helvete skal jeg vite hvem jeg skal ta bilder av!? Jeg aner jo ikke hvordan fyren ser ut engang! Angst. Så kom han, og angsten forsvant. Selvfølgelig var det han. Det overlegne blikket var ikke til å ta feil av. Det sløve håndtrykket (som var sløvt av attitude, og ikke av latskap) og et lite «Hey, what´s up?» var i heller kke til å ta feil av. Han her er visst noen, tenkte jeg og løftet kameraet igjen etter å ha hilst kjapt.

Photobucket

Intervjuet gikk unna, og da var det tid for litt bilder av Dan og Flo Rida sammen. Og noen av Flo Rida alene. Jeg dirigerer mannen uten å blunke. «Hey, stå litt sånn her, da. Vær litt kul. Se litt tøff ut.» Damn. Kunne jeg ikke finne på bedre ting å si? Han så litt forvirra ut et lite øyeblikk, men gjorde som jeg sa. Ti sekunder. Fire-fem bilder. Så ferdig. Det var sjansen min til å ta noen kule bilder av en mann jeg så vidt har hørt om, men som jeg hadde forstått har gjort litt suksess rundt omkring i verden allikevel. Selv om jeg ikke ante hva han hadde gjort. Med ett Flo Rida og gjengen hans var ute av døra, pustet Dan rimelig letta ut, og sa: «Herregud, så nervøs jeg ble når du begynte å si hva han skulle gjøre!» Hahaha. «Sånn er jeg», svarer jeg. «Klarer aldri å holde kjeft.»

I ettertid måtte jeg jo søke opp fyren på Spotify, og… Eh. Er det han, ja. Vel. Now I know!

Photobucket

Del

8 Kommentarer

 1. januar 13, 2012 / 14:31

  Og du leverer! Så gøy det må være, selv om jeg heller ikke visste hvordan han så ut før nå :)

 2. januar 13, 2012 / 14:52

  Det morsomme er jo at det fliret han har på det nederste bildet i innlegget nettopp er en reaksjon på din dirigering: «Oi, her får jeg visst bare gjøre som jeg får beskjed om – you know what I’m saying!» :-)

  Flink er du Drea!

 3. januar 13, 2012 / 14:54

  haha, jeg vet fremdeles ikke hvem han er. men så er jo jeg gammal :D
  Fy søren så usympatiske sånne typer er.
  Ellen :)

 4. januar 13, 2012 / 15:15

  Haha kult! :) Henger ikke med på hvem alle er jeg heller, er ikke helt min sjanger ;)

 5. Anita
  januar 13, 2012 / 16:50

  Hahaha fy faen, beste jeg har lest på lenge:p gøy:D

 6. marie
  januar 14, 2012 / 04:49

  gorillaer? really?…

 7. Drea
  januar 14, 2012 / 08:25

  Eh, ja? Og det har ingenting med rase å gjøre om det var det du tenkte. Hadde de vært hvite hadde de fremdeles vært gorillaer. Gorilla = svær, tøff bodyguard. Så ta det litt med ro. :)

 8. januar 15, 2012 / 01:24

  Hahahah, rååått! Du er fantastisk flink til å skrive, blir helt oppslukt i tekstene dine :) Flo Rida er kul nok han, har noen gode hits men er ikke så oppdatert selv heller, så jeg ser den at du kanskje ikke var heeelt hundre prosent sikker på hvem fyren var :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.