Usexy ting med menn, del 2.

For en stund siden skreiv jeg et innlegg hvor jeg listet opp 6 usexy ting med menn. Guess what? I got more! Jeg går for samme stil som sist; ei liste. Here we go – again! Bare for at det er gøy. Og sant.

1. Menn som maser.

Dette går sikkert begge veier. Vi jenter er sikkert ikke så veldig mye mindre plagsomme når vi maser vi heller, men nå var det jo «Usexy ting med menn» innlegget heter, og derfor; menn som maser er usexy. Jævla usexy.

2. Stygge joggesko – som brukes som hverdagssko.

Det er litt greit med litt stil. Jeg mener ikke at man trenger å bruke like mye tid på å velge outfit som Jan Thomas altså, men… Å bruke slitne, stygge, hvite joggesko som hverdagssko er rett og slett usmakelig. Usj.

3. Bleika hår.

Menn med platinahår ala Kristian Valen er… not so good. Trenger jeg si mer?

4. Menn som mener de kan noe, og som gjør alt de kan for å vise at de kan det…

…uten hell. Be a man og innrøm at du ikke kan det istedet! Mye mer mandig gjort av deg, og kanskje får man gjort unna det som skal gjøres litt raskere også. Og ikke minst; korrekt. Hey, kanskje jeg kan gjøre det istedet?

5. Sjalu menn.

Noen mener kanskje det er gøy å få typen sin sjalu, eller at det bare viser at han bryr seg. Vel, jeg syns det er usexy. Stol nok på deg selv og forholdet til å holde sjalusien der den hører gjemme; bortgjemt!

6. Feminine menn.

Her skal det ikke mye til. Ser jeg ett eneste feminint trekk på en mann så er jeg long gone. Seriøst.

7. Menn med dårlig musikksmak.

Jeg kunne aldri ha vært sammen med en fyr som synger høyt til Vikingarna (som jeg forøvrig alltid har trodd het «Viking-garna») eller Shania Twain. Det er bare så… feil. 

8. Menn som ikke klarer å ta imot komplimenter.

Om jeg først gir deg en kompliment, så for all del; ta i mot det! Det hender jo ikke altfor ofte.

 

Det var det jeg kom på denne gangen. Om jeg kommer på mer etterhvert så kommer det selvfølgelig en del 3, og kanskje skal jeg snu litt på det og fortelle hva jeg mener er sexy hos mannfolk etterhvert også. Kan jo ikke bare dra mannfolka ned i gjørma uten å gi noe positivt for dem å leve på. Det går jo bare ikke. Ciao!

Del

11 Kommentarer

 1. januar 10, 2012 / 03:42

  Definer dårlig musikksmak.
  Vil det si generelle ufyseligheter som Ole Ivars og random bygdemusikk, eller bare musikk som ikke kommer overens med din personlige musikksmak?

 2. januar 10, 2012 / 09:22

  Haha, da er vi to som har levd i troen om Viking-garna! Godt å høre at jeg ikke er den eneste som er helt på tur.. ;) Forøvrig veldig enig med deg, masete er det verste jeg vet og det blir umiddelbar avskrekkelse fra min side. Menn som slapper litt av er mye bedre!

 3. Helene
  januar 10, 2012 / 11:59

  Veldig enig i punkt 1 og 5! men det er tydeligvis ikke så enkelt for de å forstå

 4. Drea
  januar 10, 2012 / 12:38

  Chris: Generelle ufyseligheter, ja. Trenger ikke ha lik smak som meg, og man kan gjerne hate Kaizers. I don´t care. Men å høre på Ole Ivars og sånn møkk er for mye for meg. Jeg hadde ikke taklet det.

 5. januar 10, 2012 / 12:55

  Viking-garna, haha. Den var god.
  Hva med men som går i joggebukser til daglig. Eller menn som går med t-skjorta nedi buksa. Grøss….
  Ellen :D

 6. malene
  januar 10, 2012 / 21:22

  Jeg synes denne var litt på kanten jeg.
  punkt 3. Menn som høylytt kommenterer jenters utseende.
  Er deet ikke egentlig det du også gjør her? noen av delene (minus at du ser ufyselig ut selv)

 7. Drea
  januar 11, 2012 / 10:55

  Malene: absolutt ikke. Jeg går jo ikke på enkeltpersoner. Jeg nevner generelle ting jeg mener er usexy. Å si at man ikke syns hvite joggesko som hverdagssko er pent er jo ikke akkurat å være frekk med noen, syns du? Som smagt; jeg går ikke på enkeltpersoner.

 8. malene
  januar 11, 2012 / 13:34

  mjaa.. kanskje ikke.
  Jeg synes bare det er synd at man generelt sett skal peke ut hva som er pent/ikke pent på andre..
  Det er jo klart smak og behag, men det er så mye press på hvordan en skal være, så jeg synes det er leit at det er så mye fokus på det overalt.

 9. Drea
  januar 11, 2012 / 14:01

  Sånn er det bare. Skjønner hva du mener, men om jeg skulle ha påstått at det ikke gjelder for meg hadde jeg løyet. Altså… Det er klart vi tenker over sånne ting. Alle gjør det. Ikke alle mener det samme er tiltrekkende, og så lenge man ikke peker ut enkeltpersoner ser jeg ikke noe galt i det. Det er jo bare ærlig. Sånn er det bare! For de aller fleste av oss.

 10. Helene
  januar 13, 2012 / 10:17

  Dette kunne jeg like gjerne skrevet selv. Du treffer spirkeren på hodet! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.