Flo Rida!

Photobucket
Bare en liten sniktitt på et bilde av Flo Rida som jeg tok i går. For øyeblikket sitter jeg på Gardemoen og venter på et litt forsinka fly til Trondheim, og bruker selvfølgelig da tiden på noe fornuftig – som blogging og bilderedigering. Når jeg kommer hjem skal jeg fikse fler bilder, og ikveld er det tid for ny konsert på Byscenen igjen. I går var jeg på Timbuktu på Rockefeller og Adam Cohen på John Dee, så det er da nok moro å være med på! Det har mildt sagt vært en konsertrik høst. Men nå er det boarding på flyet! Yay! Blir godt å komme hjem også, selv om jeg trives (litt for) godt i Oslo. Sukk. Og ja – tusen takk til fineste Jannicke for at jeg fikk sove over! Det var veldig godt å se deg igjen. Ciao!

Del

7 Kommentarer

 1. november 24, 2011 / 14:27

  Oi, gøy Andrea! Du gjør mye morro for tiden :D

 2. november 24, 2011 / 14:36

  Så kult! Du er så flink, du! Forresten, si i fra hvis du noengang trenger fotoassistent i Oslo! Jeg har så lyst til å lære mer om fotorafi :)

 3. Drea
  november 24, 2011 / 14:44

  Mira: ja, det skal være sikkert! :D Jeg stortrives!

  Ulrikke: will do! :D Kjmepgøy! Også må jeg få tatt noen bilder av deg snart også. Neste Oslotur? :D Blir i januar tror jeg!

 4. Bergensmil
  november 24, 2011 / 14:48

  Så tøft!

 5. Ida Karoline
  november 24, 2011 / 15:06

  Det virker som fotokarrieren din er i ferd med å ta av helt, utrolig kult! Det fortjener du, så flink som du er til å ta bilder!

 6. november 24, 2011 / 15:37

  Tøft! :) Virkelig bra å ha på «repotoaret» :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.