Konsertbilder – igjen.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Timbuktu @Rockefeller, 23.11.11.

Photobucket

Jack Dalton, oppvarming før Danko Jones 24.11.11 @Byscenen.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Danko Jones @Byscenen 24.11.11.

Slenger ut noen konsertbilder fra de siste dagene, jeg – før jeg stikker ned til studio for å ta litt bilder. Øverst er Timbuktu, så kommer et av Jack Dalton og til slutt noen av Danko Jones. Har ikke rukket å sett på så mange av bildene fra noen av konsertene enda, men det blir vel etterhvert. Tror det blir en veldig rolig jobbehelg på meg denne helga. Bare sitte hjemme med tekoppen min, iMac, spotify og photoshop. Det føles helt greit i grunn. Da kan jeg slappe av. For sånn er jeg. Jeg slapper av når jeg har god tid til å jobbe. Haha! Men  er jeg derimot nødt til å stresse ned til bussen, så jeg ikke blir sein. Ciao!

Del

10 Kommentarer

 1. november 25, 2011 / 13:13

  Kjempefine konsertbilder :)

 2. november 25, 2011 / 15:09

  Hei

  Alle konsertbildene du tar, tar du de for arrangørene? Jeg kunne tenke meg å ta konsertbilder, men jeg har ikke særlig erfaring innen akkurat det. Men da vil jeg jo helst stå foran scenen og ikke mitt i mosh piten med kameraet. Så spørsmålet er vel egentlig, hvordan får man tillatelse til å stå foran gjerdet?

 3. november 25, 2011 / 15:15

  Du er jammen meg flink! Veldig kjekt å se utviklingen din! :)

 4. november 25, 2011 / 18:43

  Flinke du! God helg, forresten :)

 5. november 25, 2011 / 21:31

  Ser STOR utvikling fra de første konsertbildene du tok! dette er dritfint! :)

 6. Drea
  november 25, 2011 / 22:12

  Kine: ja, det begynner å komme seg! :b

 7. PinkySwear
  november 26, 2011 / 15:56

  Du er veldig flink til å få frem stemninga i konsertbilder! VELDIG!:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.