Tattoo is not fashion, but passion.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Noen bilder fra Trondheim Tattoo Convention som jeg var på for… lenge siden. Ting  tar tid! Men det passet bra å poste dem nå, for jeg har fått ny tatoveringstime. 16. desember ligger jeg nok en gang under nåla. Ihi. Gleder meg! Dere skal selvfølgelig få se bilder av hvordan den blir. Den skal være på skuldra, og jeg tror den blir knalltøff. Jeg gleder meg!

Del

5 Kommentarer

 1. november 19, 2011 / 13:01

  Ahh, stylishe bilder! Jeg liker dem!

 2. Drea
  november 19, 2011 / 15:37

  Tatoveringen? Hm? Hva mente du med det? :b

 3. Bjørg
  november 21, 2011 / 13:06

  Jeg er av dem som har et blandet forhold til tatoveringer. Har sett mange vakre, men også utrolig mange stygge. Jeg tenker mye på om de som har fått slik permanent pynt vil angre seg om noen år…
  Hadde jeg syntes det var pent om min mor hadde navnene på hele ungeflokken oppover armene, og hva om min egen bestemor hadde et stort dødningehode på hver hånd? Tror KANKJE noen angrer etter hvert… ;-)

 4. november 24, 2011 / 13:03

  Elsker bildene! Vurderer å få en tatovering med noe innen musikk. Noter eller noe lignende. Er lidenskapelig interessert i musikk, og studerer musikk, så det passer bra :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.