Montée, Part 3 – Etter konserten!

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Litt fler Montéebilder. God stemning backstage! Det var en gøy kveld, og Montée har utrolig kul musikk. Om du ikke har hørt noe særlig på dem, så check it out! Rendition of  you, Staying Up og Faith er tre favoritter, men alt er bra. Jeg har i alle fall fått helt dilla. Forresten. Er det noe spesielt dere vil jeg skal blogge om? Noen bilder som er gøyere å se enn andre? Mer skriving? Om dere har noen ønsker, så er det bare å komme med dem. Jeg veit liksom ikke helt hva dere helst vil se her inne. Let me know! Hugs. 

Del

6 Kommentarer

 1. november 18, 2011 / 01:50

  Har i grunn ikke fulgt bloggen din så veldig lenge, men jeg tror jeg liker alle typer bilder du legger ut.
  Jeg er veldig glad i tekstene dine, du er flink med det! Hadde ikke hatt noe i mot enda fler!

 2. november 18, 2011 / 11:58

  Flinkis!!!

  Forresten… om du hadde stått utenfonfor studiodøra mi i dag, så klart du kunne få ta bilder av Steve-O når han kommer!!

 3. Oda
  november 18, 2011 / 13:15

  Jeg synes at bildene du tar er knall bra, men det jeg liker aller mest ved bloggen er når du skriver om ting du tenker på osv. Jeg kjenner meg veldig igjen i noen av tingene, så det er morsomt å lese :) Også er det fint med bilder av Vilja og noen av de morsomme tingene hun gjør/sier.

 4. Gina
  november 18, 2011 / 23:13

  Jeg har et ønske! Siden jeg ikke kan være med på danko jones(snufs!) så vil jeg se bilder derfra… og siden du og jørgen skal dra vil jeg ha søskenbilder! :D Savner dere massemasse allerede joooo! <3

 5. januar 26, 2012 / 11:00

  åherre!!! Gjett om jeg skvatt nå! Så bare nedover, fordi jeg eeelsker bildene dine, og der sitter faen meg onkelen min, haha! :-D Er han på sistet bildet. Så artiiig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.