Drea; en fare for seg selv.

Photobucket
Hej! Her er jeg! Litt lite egoblogging for tiden syns jeg – så da slår jeg til med to ekstremt gode bilder av meg selv fra i dag. Eller, i går blir det vel nå som klokka har passert tolv for en stund siden. Men uansett. Knallbra bilder, og selv om det kanskje er vanskelig å tro på, så lover jeg at jeg har tatt dem helt selv. Begge to!

Ehm, ja. Fokus. I dag har jeg bestilt to sett med tur/retur-billetter til Oslo i oktober (yay!), og jeg har vært og sett på tattistegninga de har tegnet opp til meg på Trondheim Ta2. Jeg fikk time om tolv dager, og nå kan jeg nesten ikke vente. Jeg er så spent! Jeg håper den blir like bra som jeg tror den blir. De er velidg dyktige der, så jeg er ikke bekymret overhodet. Jeg bare gleder meg! Uansett hvor vondt det måtte gjøre. Smerte er godt. (Hjelper det å overbevise seg selv på forhånd?)

Apropos smerte. Jeg brant meg igjen i dag. Ikke like ille som sist heldigvis (om noen hukser det fæle bildet av hånda mi, iiik), men det gjør ekstremt vondt allikevel og huden ser litt… plastikk ut. På foten. Jeg kan seriøst ikke være i nærheten av verken varmt vann, vannkokere, vaffeljern, andre varme (skumle) ting eller kniver, jeg. Jeg klarer, på et vis bare jeg kan klare, å skade meg uansett hva jeg gjør, så nå er det jammen på tide at noen der ute tar ansvar og fjerner alle slike ting fra min rekkevidde. Eller noen kan melde seg frivillig til å være tjeneren min og lage te, toast eller hva det måtte være til meg. Så kan jeg heller kjøpe meg ei bjelle. (Ei bjelle kan jeg vel ikke skade meg på, kan jeg vel?) Fin plan! Nei, nå skal jeg faktisk komme meg i seng, så jeg får noen timer søvn før jeg skal jobbe fra morgen til kveld imorgen. Hugs!

Del

3 Kommentarer

  1. september 16, 2011 / 10:50

    Det hjelper å overbevise seg om at du kommer til å dø av smerte. Jeg gjorde det, og jeg tror det var det som gjorde at det gikk fint. Jeg hadde ei hand å klemme i hjel, så det redda meg litt, tror jeg. Men ja, det gjør vondt. Og man overlever…

  2. september 17, 2011 / 18:32

    haha, klæbb! det er jo virkelig ikke så lenge siden sist du brant deg :b du får lage deg en spesialdrakt for hver gang du skal noe som har med varme å gjøre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.