Strike a pose in the mirror.

Photobucket Læremester og elev.

Photobucket

My personal trainer. Ohyeah.

Hahaha. I dag var jeg med Nora på Kaliber for å trene, og etterpå måtte vi selvfølgelig ta bilder i speilet i garderoben. En sterk og en… mindre sterk. Okei, sorry, Nora. Det var litt strengt. Du er da ikke såååå svak! Jaja, ryggen min fikk gjennomgå i dag, og jeg er spent på om jeg i det hele tatt kommer meg opp av senga i morgen. Det kjennes greit ut enda i alle fall. Utrolig morsomt å trene med Superwoman var det i alle fall, og jeg håper hun orker å ha meg på slep fler ganger! Så kanskje vi ser bittelitt forskjell på meg også etterhvert. Energiboost! Hugs.

Del

6 Kommentarer

 1. juli 7, 2011 / 00:08

  Jeg skulle gjeerne ha stammet opp litt jeg også! Heldig du som har Nora!! : )

  – Maren Sletta

 2. juli 7, 2011 / 16:22

  RESPEKT er det jeg kjenner når jeg ser dere! Gleder meg til å sette i gang å få trent slappemagen jeg også, men den må bare hvile litt etter gårdagens harde «treningsøkt» på fødestua…. ;o)

 3. Mailo
  juli 7, 2011 / 19:38

  Kan du ta ett bilde når hun ikke strammer sånn at jeg kan se åssen det ser ut når hun strammer og ikke?

 4. juli 8, 2011 / 00:24

  Klart jeg vil ha deg med flere ganger!!! :D

 5. juli 12, 2011 / 12:34

  Åh, send over litt motivasjon til meg, takk! Sliter skikkelig med å komme inn i en god treningsrutine akkurat nå… :(

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.