Jeans.

Photobucket

Enormt bra outfitbilde, don´t you think? Jeg tok det sjæl. Stolt. Okei, kanskje jeg skal droppe ironien i dag. Tok jo litt hardt i for et par dager siden også, så. Jaja. Nå er jeg på Heimdal igjen, og det var ekstremt godt med en Viljakos etter 9 dager uten henne! Så i dag har vi kost oss veldig. I morgen kommer Kaj igjen, for da skal jeg fotografere i et bryllup, og blir derfor opptatt fra tidlig til sent. Så blir det vel litt Viljatid igjen på søndag. Så litt mer jobb på mandag, og så litt mer Viljatid igjen på tirsdag, så jobb igjen på onsdag og torsdag. Ja, dere skjønner. Det er litt jobbing these days, og det eneste negative med det er jo selvfølgelig at jeg ikke rekker å være så mye sammen med Vilja. Jeg får ta det igjen seinere i sommer! Hugs.

Del

4 Kommentarer

 1. juli 1, 2011 / 21:26

  Linket til din blogg i dag :) Sjekk det ut! Syfit outnes det var et tøftbilde jeg, liker når ting er anderledes! :)

 2. juli 1, 2011 / 22:45

  Digg at du er på Heimdal :D Cardioootime!

 3. Drea
  juli 1, 2011 / 22:54

  Fitnessnora: klaaart det! :D Cardio på søndag da – med VIlja i vogn! Også tar vi lekeland på mandag, om du rekker! ;) Sliter litt med knærne mine da, de får litt betennelser og greier. Men sjitt, det driter vi i!

 4. juli 12, 2011 / 11:04

  stilig bilde! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.