Konfirmantfotografering på Frøya – Ole.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Dette er Ole, en konfirmant jeg fotograferte for ei stund siden. Kjempemorsom fotografering, og da det plutselig begynte å hølje ned, tordne og lyne så ble det fart på oss. Da løp vi hit og dit, knipset raskt og effektivt, og da vi avsluttet var vi alle gjennomvåte. Jeg mener… gjennomvåte. Sånt regn har jeg ikke sett på flere år omtrent. Gøy var det allikevel! Ciao.

Del

7 Kommentarer

 1. juni 20, 2011 / 11:51

  Ser alltid ut som om du har så god kommunikasjon med modellen – herlig!

 2. juni 20, 2011 / 17:35

  Fina bilder :}.

 3. Marie
  juni 20, 2011 / 21:18

  Hei! Hvordan får du bakgrunnen på studiobilene helt hvite? Jeg har akkurat kjøpt noen, men har litt vanskeligheter med dette samt bearbeidingen i fotoshop.

 4. september 5, 2011 / 21:24

  Flotte bilder! Jeg skal snart «debutere» som konfirmasjons fotograf, og jeg må innrømme at jeg gruer meg litt! Men så klart gleder jeg meg mest. Du har så flott dybdeskarphet i bildene dine, og virkelig flotte farger. Har du noen tips på veien? :)

  Takk på forhånd!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.