Meg. I går.

Photobucket
Meg. Glad. I går. Kjøpte nye tøysko, og siden det er det første jeg har shoppet på en evighet så derfor ble jeg ganske så rusa på shopping. Skal ikke mye til når man har vært avholds lenge, vet du… Men jeg klarer nok å holde litt tilbake, selv om jeg bare er helt nødt til å kjøpe en ny kjole til neste helg. For neste helg skal jeg i bryllup i Sverige fortenk, og da er det ikke hvemsomhelst som gifter seg. Da skal søstersen bli kone (muhahaha), og jeg er forlover! Gleder meg! Kanskje på tide å skrive en morsom tale også. Iiik. Men ikke nå. Nå er det Kaizers fra machøytalerne og Viljakos. Hugs.

Del

5 Kommentarer

 1. Ida Karoline
  juni 19, 2011 / 11:25

  Oi, så spennende! Gina gifte sæ? Da må du virkelig hils og si gratulere fra mæ! Klem :)

 2. juni 19, 2011 / 12:23

  Åh, stilig bukse!

  Lykke til med talen, men det går nok bra, for du er flink til å skrive! :)

 3. juni 19, 2011 / 20:06

  Så spennende å ska være forlover!! Da fortjener man en staselig kjole! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.