Kontroll på kontinentet.

PhotobucketPhotobucket

Tjohei! Kanskje på tide å stikke hodet sitt innom her igjen også. I helgen var jeg i (eller sier man på?) Nes, og der tok jeg årets første bryllupsbilder! Heldagsfotografering, og jeg hadde det kjempegøy og fikk mange flotte bilder. Gleder meg til å jobbe mer med bildene! Men det rekker jeg ikke med det første – i dag tar jeg først buss til Trondheim (er på Frøya nå), og deretter blir det nattbus til Oslo. I Oslo skal jeg være med på en bloggaksjon som heter «Blogg for livet», og jeg skal selvfølgelig blogge mer om det når jeg kommer meg nedover. Gleder meg!

Klokka halv åtte i går kom jeg altså til Frøya fra Nes, så stakk jeg ut på blades, trente litt styrke, dusja og satte meg i sofaen – men det tok ikke mange minuttene før jeg fikk makk i rævva, og derfor ble det en tur bort på vin og øl! Ikke dumt, ikke dumt. Så ble det noen få timer søvn, og så var det opp og hopp og rett ut på trening igjen. Så her sitter man ikke mye i ro for tiden. Jeg aner ikke hvor det kommer fra, men jeg har ekstremt mye energi these days. Jeg vil gjøre…. alt! Kontroll på kontinentet, dere. Kontrååååååll. Jepp. Nå skal jeg jobbe litt! Ciao.

Del

5 Kommentarer

 1. juni 13, 2011 / 15:32

  Godt med så masse energi da! Du gjerne ha gitt meg litt….
  Jeg mener forresten at man sier på Nes, men hei, jeg er ingen ekspert.
  Forresten nr 2: jeg har blitt spurt (eller snarere beordret, dog veldig hyggelig) om å fotografere i bryllupet til et vennepar. De har jo ikke satt noen endelig dato enda, vet bare at det iallefall ikke blir i år (noe som er veldig greit dersom jeg skal fotografere) Og så lurte jeg bare på om du har noen tips og råd å dele i forhold til utstyr, objektiv osv som er greit å bruke i en slik anledning. Noe spesielt man må tenke på? osv.
  Ha en strålende dag!
  Klem fra Kristin

 2. Drea
  juni 13, 2011 / 16:03

  Kristin: så spennende. :D Bryllup er kjempegøy! Jeg bruker bare 50mm, for jeg har jo ikke noe annet objektiv.. :b Men det er jo helt klart en fordel å ha vidvinkel og telezoom også, om man HAR! :)
  Ellers har jeg ikke så mange gode tips, jeg. :b Om du ikke tar i raw kan det være en fordel å undereksponere litt, så du slipper at den hvite kjolen blir utbrent! :)

 3. juni 14, 2011 / 18:35

  Oii, var du i Nes?! Der bor jeg :D hvor i Nes var du?

 4. Drea
  juni 14, 2011 / 20:20

  Silje Louise: jeg var på Hoel Gård! :)

 5. Nanne
  juni 15, 2011 / 22:10

  Siden du sier at du var på Hoel gård regner jeg med du var på Hedmarken. Der heter det definitivt PÅ Nes :)
  Og Hoel gård må være en fantastisk ramme for et bryllup! Håper vi får se bilder av det lykkelige paret og omgivelsene!
  Hilsen Hedmarking :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.