Selvinnsikt.

Photobucket
Det er fint å ha evnen til å utfordre seg selv. Til å se sine egne negative sider uten å bli helt emo, og prøve å forbedre seg litt etter litt. Men – når man vet hva man selv mangler eller kanskje kan forbedre… hvordan gjør man det egentlig? Hvordan endrer man seg selv når man vet og skjønner at det beste hadd vært om man hadde vært litt annerledes, men allikevel bare… er sånn? Er man rett og slett bare nødt til å leve med sine dårlige sider, og bare skjule det så godt man kan for alle andre? Det slår meg i alle fall at det bør være et godt utgangspunkt å ha kommet så langt at man vet hva man selv mangler. Da mangler man det kanskje ikke helt hundre prosent i alle fall. For om man innser at disse sidene med seg selv faktisk ikke er så gode, så ligger det litt moral og integritet der et sted allikevel, tross alt. Og da er det håp.

Del

5 Kommentarer

 1. juni 4, 2011 / 18:29

  Et emne som ofte også kører i mine tanker. Tror ikke det hjælper at ændre på sig selv, men mere at nedtone sine mindre attraktive sider, som man selv er klar over. Hvis man ændrer sig, så er man jo ikke sig selv, vel? ;)

 2. juni 4, 2011 / 20:11

  Jeg liker å tro at jeg ikke har så mange dårlige sider, og at de jeg har greier jeg å skjule så godt som det lar seg gjøre, men det er vanskelig.. VELDIG vanskelig. Og ofte dukker de opp når du selv ikke vil det. Men når folk kjenner flere sider ved deg så vet de bedre hva de har å forholde seg til og hvordan de kan takle deg.. Men så finnes jo de menneskene som øyensynlig KUN har gode sider. Lucky bastards! enten det eller så er det talentfulle.. :P

 3. juni 5, 2011 / 01:31

  Åh, jeg er så dårlig på å svare på slike innlegg, men.. Tror «amen» er noe som passer bra.
  Ikke bare er du superflink til å fotografere, men en super forfatter er du. Får alltid frem slike ting mange, mange tenker på, men kan ha vanskeligheter med å få ned på papir!

 4. juni 5, 2011 / 20:26

  Nok et fantastisk innlegg! :)
  Så først i dag kommentaren om at du hadde møtt Leah! :) (Har vært i en liten bloggdvale) Så artig at det er du som har tatt bildene! Gleder meg virkelig til å se de! :)

 5. Silje
  juni 5, 2011 / 22:53

  Enig. Har prøvd å få i tak i deg via telefon og så ringte jeg til fame heimdal et par ganger for å høre om det var mulig og få til en fotografering med deg:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.