Mormor.

PhotobucketPhotobucket
Mormor og Vilja. Er det ikke herlig? Disse bildene er fra forrige helg, men nå er jeg og Vilja plutselig tilbake på Frøya igjen. Veldig godt å komme frem, for det var en laaaaaang tur. For det første; for å rekke båten halv fem måtte jeg ta bussen til barnehagen halv to. Så ventet vi i nesten en time på buss fra barnehagen og ned til sentrum, så gikk vi til piren. Der måtte vi vente i tre kvarter på båten, og så er det selve reisen. Tre timer. Og tre timer bruker da å gå ganske så fort, men i dag satt det en tonedøv dame ikke så langt unna meg. Grunnen til at jeg med sikkerhet kan si at hun er tonedøv er rett og slett for at hun snakket falskt. Er det mulig, liksom? Å snakke falskt? Det ante jeg virkelig ikke, men hun hørtes helt seriøst verre ut enn en oppspilt fjortistass midt i stemmeskifte. Og da kan man jo lure på hvor selvinnsikten har blitt av, for tror du ikke denne damen nynnet og småsang også? Jeg tror det var på Michael Jackson, men hvem vet. Kanskje var det Røyksopp. Eller Knutsen og Ludvigsen. Eller Tina Turner.

Men joda, vi er kommet oss til Frøya i (relativt) god behold, og jeg er klar for en del jobbing (hurra!) og masse kos og lek. Å være på Frøya har nesten blitt som å være på hytta nå etter at vi flyttet. Frøya er der man bare kan slappe av, gå på blades og kose seg! Herlig, herlig. Jeg får den derre hytteroen. Den etterlengtede hytteroen. Og apropos blades; jeg utnytter alle muligheter til en tur, så nå stikker jeg. Jeg gjentar meg selv (nok en gang); herlig!

Del

13 Kommentarer

 1. juni 1, 2011 / 22:35

  Så herlige og fine bilder:)

 2. juni 1, 2011 / 22:52

  Nydelige bilder! Er det Viljas mormor eller di mormor? Du ligna uansett veldig på ho :)

  Og reisa dere må gjennom for å komme dere til Frøya kjenner eg igjen, det høyres ut som når vi skal til Høyanger. I det siste har vi reist så ofte at eg er drittlei av å ta båten, spesielt siden det er så ekstremt mange skuleklassa på tur som herja rundt der no på våren. Blæh!

 3. Drea
  juni 1, 2011 / 23:00

  Marita: hahaha, nå blir vel mamma veeeeeeeldig glad – siden du tror hun er gammel nok til å være mormoren min. ;)

 4. juni 1, 2011 / 23:07

  Kanskje på tide å få seg bil? Om man har penger til det selvsagt.

 5. Drea
  juni 1, 2011 / 23:38

  Kanskje på tide å få lappen først, da? ^^

 6. Maiken
  juni 1, 2011 / 23:49

  Mammo di er kjempesøt! :-D

 7. juni 2, 2011 / 09:50

  Wow så lik du er moren din! :)

 8. Roma
  juni 2, 2011 / 19:00

  Hehe, du va bra lik mor di ja :)

 9. juni 2, 2011 / 19:59

  Kjørte forbi deg i går da du var ute og rulla! Hihi :D

 10. juni 2, 2011 / 20:29

  det øverste bildet der va supernydelig. så pen mamma du har :) og hahaha, dama på båten! du burde jo spilt inn en snutt på mobilen din!

 11. Drea
  juni 2, 2011 / 21:16

  Roma: ja, vi er visst litt like! ;)
  June: haha, jeg var ikke helt fornøyd! Bladsene er ØDELAGTE :( Buhuhu.
  Line Aurora: jaaaa, det burde jeg! :D Hahahah!

 12. juni 6, 2011 / 15:47

  Fine bilder :-D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.