Konsentrasjonsproblemer.

Photobucket
Jeg har for tiden veldig dårlig for å konsentrere meg, og bildet over er et bevis på akkurat det. Jeg så ti minutter av filmen før jeg ga opp. Kanskje var det ikke konsentrasjonen som var det største problemet, men den enorme kjempeblekkspruten som kom med tentaklene sine ut av den tykke tåka. Sånt blir for teit. Altfor, altfor teit. Men uansett – jeg har litt konsentrasjonsproblemer for tiden allikevel. Jeg begynner liksom på alt mulig, men blir aldri helt ferdig med noe. Også roter jeg fælt – på 16.mai tok jeg meg en tur på fest, og det endte med at jeg ikke fant verken mobil, nøkler eller bankkort etterpå. Alt er funnet nå igjen altså, men du skal tro jeg følte meg lost uten tre av de viktigste tingene man alltid har med seg. Iiik. Heldigvis fant jeg alt i god behold på Crash (som forøvrig er et latterlig navn på et utested. Det er dømt til å gå en vei om man stikker innom der, liksom), og jeg har dessuten lært at tre-fire shots med tequila faktisk gjør meg like full som alle andre. Jaja… Jeg har lært – for en stund!

Del

4 Kommentarer

 1. mai 18, 2011 / 22:17

  Konsentrasjonsvansker ja. Kjenner til den. Det er slettes ikke noe gøy.

  Holdt forresten på å gå rett på deg i folkemengden 17.mai :P

 2. mai 19, 2011 / 12:37

  KOnsentrasjonsvansker kommer og går i livet, som regel nede i bølgedalene.. I alle fall i mitt tilfelle.. :o) Heldigvis går det som regel over, og da er det glemt igjen etterpå! Håper det ikke varer lenge og ikke stikker så dypt! :o)

 3. marte
  mai 19, 2011 / 15:25

  Du? Full? kan jeg aldri tenke meg :)

 4. Lene
  mai 19, 2011 / 19:54

  Haha, helt enig angående navnet Crash, dømt til å gå til helvette der. Lærte etter natt til lørdag da jeg mista lommeboka og måtte gi taxisjåføren mobilen min i pant at jägerbomber er en dum ting, særlig i flertall!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.