SommerVilja.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Litt bilder fra min og Viljas hjemmedag for et par dager siden. I går var det plutselig blitt onsdag igjen, og da var det plutselig Kaj sin tur til å ha Vilja. Snufs. Derfor dro jeg rett til Frøya, og i dag har jeg hatt skolefotografering. Det blir det imorgen også, før jeg fyker til Trondheim for å ta bilder på en åpningsfest. Så blir det Fame på lørdag, etterfulgt av en egen fotografering. Også blir det en fotografering på søndag også. Det blir med andre ord en travel og morsom jobbhelg på meg!

Ja, forresten! Jeg har begynt å ta bilder med mitt fine, rosa kamera nå – endelig! Det tok litt tid, men nå har jeg altså husket å bruke det litt. Det ble jo bare glemt i en eske under flyttinga, men jeg håper jeg husker å bruke det litt mer fremover! Veldig uvant å ikke kunne se bildene man tar, men utrolig spennende også. Hugs.

Del

11 Kommentarer

 1. mai 12, 2011 / 14:00

  Nydelige jenta <3 God jobbehelg :)

 2. mai 12, 2011 / 16:57

  Ha en strålende kveld :)

 3. Kristine
  mai 12, 2011 / 20:09

  Så nydelig hun er! <3
  Skal du og Kaj fortsette og ha en og en uke når Vilja skal på skolen også? :))

 4. mai 13, 2011 / 11:38

  Så søtt Kamera :) Vilja også forsåvidt.

 5. mai 13, 2011 / 13:45

  Ho e så søt! :) kjæmpe søt truse!

 6. mai 14, 2011 / 01:08

  Oh this is so cute! i like the bum and shorts!

 7. mai 14, 2011 / 01:31

  Søteste lille jenta :) Flotte bilder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.