Reprise.

Photobucket

Et gammelt bilde bare for å få litt vårfølelse på tross av at vi har vært inne i hele dag.

Vi skulle jo på tivoli i dag. Godt over tjue varmegrader på gradestokken var jo et veldig godt utgangspunkt for en fin dag med Vilja, men helt sånn ble det ikke. Tidlig i dag fortalte Vilja meg at hun hadde vondt i magen, og i titida kom hun bort til meg i sofaen og sa at hun var syk. Så spydde hun. Tre timer senere var det ikke bare spy, men det var et vulkanutbrudd av spy som selvfølgelig havnet over hele Vilja og hele meg. Æsj kan man vel trygt si. Så det ble en enormt kjedelig (og varm) innedag på oss i dag. Og morgendagen blir antagelig ikke så veldig annerledes, om vi ser bort fra en liten tur på butikken. Jaja. Jeg krysser fingrene for at jeg slipper sykdommen og for at Vilja snart er tilbake til sitt vanlige jeg igjen. Hugs.

Photobucket

Del

7 Kommentarer

 1. mai 8, 2011 / 22:53

  Stakkars lita, virker som hun er syk nesten hele tiden jo :(

 2. mai 9, 2011 / 06:48

  God bedring til henne :)

 3. mai 9, 2011 / 09:55

  Huff så kjedelig, må hun ha god bedring!

 4. Kine
  mai 9, 2011 / 10:13

  Stakkars lille, håper hun er bedre i dag! :-)

 5. mai 9, 2011 / 11:38

  God bedring til Vilja! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.