Gravidfotografering.

Photobucket

I går tok jeg bilder av dette flotte paret, og jeg gleder meg veldig til å treffe dem igjen! For jeg skal nemlig ta nyfødtbilder av babyen deres når han eller hun bestemmer seg for å forlate mors mage. Veldig greit å kombinere gravidfotografering med nyfødtfotografering, så får man litt av alt!

I det siste har jeg reist frem og tilbake til Frøya, og for øyeblikket sitter jeg på Heimdal. Jeg jobbet på Fame på tirsdag og i går, og jeg har jobbet endel med egne fotograferinger også. Pluss at jeg holder på å fikse ny nettside. Så det har blitt litt dårlig med blogging de siste dagene- igjen.  Jeg løper bare rundt meg selv, og får liksom ikke gjort noe som helst. Men, det tar seg alltid opp igjen, det vet vi jo. Nå er det plutselig blitt påske, og i dag skal jeg og Vilja ta turen til Gina, William og Mattias for å feire ettårsdagen til fineste William, og deretter tar vi turen til Frøya igjen. Så da får jeg kanskje litt mer ro i rævva (som vi sier på trøndersk). Da håper jeg dere alle får en finfin påske, enten det er på hytta eller hjemme. Hugs.

Del

11 Kommentarer

 1. Marie
  april 21, 2011 / 10:31

  Her er vi kjempefornøyde!! En fin start på morgenen å få se en liten titt :)

  DU er så flink fotograf!! LIKER!! :)

 2. Drea
  april 21, 2011 / 11:01

  Marie: SUPERT å høre! :D Takk! :D

 3. april 21, 2011 / 13:50

  Så utrolig fine bilder!!! Blir så rørt av sånn! :D

 4. april 21, 2011 / 17:58

  Så nydelige bilder :) Håper du har en flott påske! :)

 5. april 21, 2011 / 21:42

  Nei, så utrolig koselig bilde :) Åhhh, så søtt…herre gud : )
  v.h.AYJA

 6. april 21, 2011 / 23:31

  Herlige bilder, jeg ELSKER gravidbilder<3 Det er noe av det jeg syns er aller gøyest å fotografere, selv om babyer og barn og alt mulig også er kanongøy:-)

 7. april 22, 2011 / 00:16

  Så flotte mennesker :)
  Men nå er de foreviget av min favorittfotograf også, og da må jo resultatet bli bra :D
  Frøya er jo plassen, det vet du jo. Kom hjem ;)

  1 år den godeste William, herlighet som tiden flyr!
  Vet du, og ei uke stikker jeg til syden, og når jeg kommer hjem derifra skal jeg starte på jobb igjen. Og alt i meg hyler, jeg vil jo ikke tilbake på jobb riktig enda :o

 8. april 23, 2011 / 19:36

  Du tar så nydelige bilder! Ser på de som ‘feilfrie’, for de er rett og slett perfekte! :) Lys, farger, motiver, alt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.