Rollercoaster.

Photobucket

Det føles godt å bare glemme alle bekymringer – bare for en liten stund. Men så våkner man en mandagsmorgen, og selv om man prøver å starte dagen rolig og pent med en kopp te så klarer man liksom ikke å helt slippe taket på uroen. Uroen man vet snart er tilbake på plass akkurat der den var før man sjekket ut på den midlertidlige, mentale ferien. Det er mandag morgen, og man gjør seg klar til å returnere til virkeligheten som forteller at man har uåpnede regninger og en jobbmail med 0 nye mailer. Pang! Uroen er der igjen. «Har jeg valgt rett? Hva skal jeg gjøre nå? Blir det bedre? Klarer jeg det?»

Jada. Litt bekymringer har jo jeg også. Jeg lever ikke på rosa skyer hver dag. Jeg hopper ikke rundt, slenger med håret og smiler bredt hver dag. Det finnes dager hvor jeg rister på hodet på en helt annen måte, og da rister jeg på hodet av å tenke på hvor ufattelig impulsiv jeg til tider kan være, hvor rotete og ustrukturert jeg er og hvor utrolig slitsomt det kan være å være sånn. Hvor slitsomt det er å ikke ha noen til å passe litt på seg når man får sprø ideer og drømmer man aller helst burde ha venta litt med, men som man omfavner like lett og selvsagt som sitt eget barn.

Optimisten i meg sier jo selvfølgelig fremdeles at ting ordner seg (for det gjør de jo alltid, ikke sant?), men noen dager føles alt bare så… tungt. Det skal jeg ikke legge skjul på. Det høres fint og flott ut at man lever ut drømmen sin, at man er en av (kanskje) få som bare kjører på og gjør det man har mest lyst til å gjøre, men… Det er mye men der også. Spesielt når man er singel mamma til ei jente på to, uten førerkort og uten et eget sted å bo. Av og til høres A4 nesten like bra ut som ompamusikk.

Del

11 Kommentarer

 1. april 18, 2011 / 19:16

  Du höres iallefall ut som et herlig menneske, og du kan banne på at hadde du levd et A4

 2. april 18, 2011 / 19:16

  -liv, hadde du nok drömt om noe annet. Jeg synes det du gjör er flott! Stå på, Drea! :) **

 3. Nathalie
  april 18, 2011 / 19:44

  Det ordner seg nok! :D Dette kommer til å gå kjempe bra med tiden, bare vent! :) Du er nok første valget til alle leserne dine den dagen de trenger fotograf. Hvertfall er du det til meg :D

 4. april 18, 2011 / 20:23

  Jeg har iallefall troen på deg og ønsker sterkt at du skal klare det!:)
  Klem fra Kristin

 5. april 18, 2011 / 20:27

  Du må for all del ikke gi opp! :) Det tar vel gjerne litt tid for at ting skal løsne, så man burde nok bare finne frem en god dose tålmodighet og pågangsmot.

 6. april 18, 2011 / 21:00

  Håper, håper, håper du får masse nye kunder kjempesnart og at pengene begynner å rulle inn! :D Mamma har forresten planer om å sende meg og brødrene mine på søskenfotografering og konfirmasjonsfotografering hos deg i sommer ;)

 7. april 18, 2011 / 23:15

  Du har rett i at det alltid ordner seg Andrea. Alltid.
  Alde kommer snart på fotografering igjen også. Må bare få tid først:)

 8. april 19, 2011 / 00:04

  You´re gonna make it Drea! I believe in you<3

 9. april 19, 2011 / 20:43

  Synes du er utrolig tøff jeg Andrea! Som tør å satse. Jeg tør det ikke. Du slipper å sitte på gamlehjem å tenke på hva som kunne blitt. Du finner det ut og det beundrer jeg deg for :) Du er utrolig dyktig og det kommer folk til å skjønne snart. Da kommer kundene ramlende og du vil ha 50 uleste epost på jobbmailen etter en liten ferie!

 10. Ragnhild
  april 20, 2011 / 21:59

  Det ordner seg alltid til slutt, Andrea!

  jeg lurte litt på hvordan du lager det bildet som er på dette innlegget? Utrolig kult! Har sett at du har hatt et slikt tidligere også, av Vilja :)

 11. Drea
  april 21, 2011 / 09:03

  Ragnhild: ja, vi satser på det! ;) Og dette er en gif. Jeg legger mange bilder oppå hverandre som layers i photoshop, trykker animations (gå på window i menyen) og trykker make frames from layers. Deretter trykker jeg slik at den skifter bilde hvert 0,2 sek, og trykker save for web. Gjør om fra jpeg til gif, og så er den klar! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.