Finally weekend.

Photobucket

Her kommer et bilde av Silje. Og med det sier jeg faktisk bare god natt, og så går jeg og legger meg. Jeg er s-t-u-p-t-r-ø-t-t, men veldig lykkelig, for i dag gikk jeg på rollerblades igjen. Første (ordentlige) tur i år, og det ga meg en så god lykkerus at jeg tror adrenalinet ga meg et ekstra spark bak. Det gikk fort, kanskje litt for fort, og nå har jeg fremdeles blodsmak i munnen. Men imorgen er det ny dag med tid til ny tur, og jeg skal dessuten på håndballkamp og sushivors også. På Frøya, for det er her jeg er. Jeg tror det blir en finfin lørdag, og jeg skal selvfølgelig knipse litt så dere får se hvor fin en lørdag kan være. Men nå har jeg jo bablet mye mer enn jeg hadde tenkt, så går jeg. God natt.

Del

5 Kommentarer

 1. april 16, 2011 / 01:10

  Herlig å gå på rollerblades igjen ja tenker jeg. Jeg tok den første skikkelige joggeturen ute idag og det var superdeilig! Endelig vååååår!!

  Ha en fin helg! :)

 2. april 16, 2011 / 08:51

  Knallstilig! Du er så flink.
  Blades hørtes gøy ut. Tror det er flere år siden jeg har gått på det

 3. april 16, 2011 / 16:00

  Rollerblades! ah….bringer fram gode minner! hehe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.