Kortvarig vårglede og overtro.

Photobucket

Med ett temperaturen stiger over på rødgradene så snakker alle om det, og for hver gang det nevnes så endres det tvert, og går motsatt vei. Det er som om «vår» er kodeordet for å få snø dalende ned i mengder som til og med hadde fått julenissen til å rynke oppgitt på nesa. Men jeg nevner det allikevel. I dag var det litt vår i byen. Kanskje var det på grunn av sola og den ganske så blå himmelen, kanskje var det som nevnt på grunn av at temperaturen har bikket over på plussida med (relativt) god margin, eller kanskje var det på grunn av isen fra Cielo, som på grunn av alle overnevnte faktorer kunne nytes ute for første gang siden tidlighøsten. I dag kunne jeg i alle fall lukte litt vår på ordentlig, og om det skulle vise seg at «vår» faktisk er kodeordet for vinterværets tilbakefall… ja, så får det bare være. Det er verdt det, selv om vi må gjennom enda en snøstorm som straff for kortvarig vårglede. Og jeg er sikker på at alle menneskene som koste seg med en utepils på Solsiden i dag er enige med meg i det.

Forresten. Er det ikke alltid sånn? Sier man «nå er våren endelig her!» så kan man banne på at det er full vinter neste dag. Sier man «jeg blir aldri syk, jeg! Aldri. A-L-D-R-I. Immunforsvar av stål!», så tar det ikke mange dagene før man ligger på sofaen med førti i feber og bihulebetennelse fra helvete. (Selvopplevd, red.anm.) Neida, det er jo ikke alltid sånn. Det bare legges ekstra merke til de gangene det faktisk stemmer, og derfor blir vi plutselig overtroiske nok til å tro på karma, smånisser i skogen og spøkelser på loftet. Hurra for at fantasi blir til «virkelighet»! Jeg venter fremdeles på at jeg en dag skal lette fra bakken og fly høyt over Eiffeltårnet. Over og ut.

Del

16 Kommentarer

 1. april 2, 2011 / 01:17

  nam, nå fikk jeg innmari lyst på is, hihi.

  i agree. jeg har faktisk helt sluttet å klage over dårlig vær jeg (temmelig fantastisk, fler i dette landet burde prøve!), det hjelper jo ikke det, haha. men guud, så glad jeg blir når solen titter frem og gradene beveger seg oppover gradstokken. iih.

 2. april 2, 2011 / 02:01

  DET var mer sånn som gode gamle bloggedrea skriver! Hihi, liker det! Fint å ha deg tilbake <3

 3. april 2, 2011 / 10:37

  Haha, jaa! På konserten var det sånn «shit, så masse bra bilder jeg tar», og dagen derpå så er nesten ingen av dem i fokus. Jaaja. :P

 4. april 2, 2011 / 11:03

  Jeg har faktisk imunforsvar av stål.
  Har iallefall hatt det i 2,5 uker nå ;)
  Dessuten synes jeg du kan komme å drikke vin snart ;)

  • Drea
   april 2, 2011 / 11:17

   Ja, jeg tenkte jeg snart skulle ta turen til Nedre Hamarviken og drikke vin og lage sushi! :D Vad tycks? :D

 5. april 2, 2011 / 19:21

  Ser den assa !
  men herrefred det skal bli deilig når sommeren er her!

 6. april 2, 2011 / 19:36

  Jeg vil ha vår NÅ!

  :/

 7. anonym
  april 2, 2011 / 19:56

  Hei, har du noe forslag (eks det du bruker) på en butikk/nettbutikk som selger bra fotoutstyr med god kvalitet til «ålreit» pris……
  Jeg har Canon EOS 550d……..Hva ville du anbefalt til det?

  Hilsen Meg :-)

 8. april 2, 2011 / 19:59

  Tommelen opp for vårglede uansett varighet:)
  I ettermiddag har det regnet her og jeg har jublet! Alt som jager snøen vekk sier jeg velkommen til:)
  Ha en super kveld!
  Klem fra Kristin

 9. april 2, 2011 / 22:42

  Jeg kan ikke huske ett år folk har vært mer opptatt av at nå må våren komme, alle snakker om det :P

 10. april 2, 2011 / 23:02

  Åh, så sant så sant. Blir like glad hver gang solen skinner, også blir jeg like deprimert ti minutter etterpå, når det snør igjen. Hmf.

 11. april 3, 2011 / 00:18

  Du har så rett! Vi får inderlig håpe at våren kommer på ordentlig denne gangen :D Vi er en gjeng ungdommer som skal til Ecuador nå i påska, så sommeren er ikke langt unna for vår del. Følg gjerne forberedelsene fram mot reisen på bloggen vår! :D

 12. april 3, 2011 / 09:16

  sv: tack snälla du för din kommentar, nu hittade jag ju hit!

  underbar blogg!

 13. april 3, 2011 / 14:23

  Haha, jo det har du rett i! :P Men jeg tror våren er på vei igjen nå :)

 14. Pingback: Summer. | Drea

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.