Åpningstilbud!

Photobucket

Da er det klart for åpning av studioet! Og da trenger man selvfølgelig et åpningstilbud. Fra og med i morgen av så får du med 10 ekstra bilder på din cd (som koster 3000,-) uten ekstra kostnad! Det vil si at du får hele 25 bilder på en cd til fri bruk for en latterlig lav sum. Bestill time i dag! Det står forresten ikke så mye om tilbudet på www.sjarmfotografene.no enda, men det kommer etterhvert. Siden er i alle fall oppe og går nå. Anyways, i dag skal faktisk jeg og Vilja, Gina og William til studioet for å teste litt, så snart får dere se litt bilder tatt der! Knall.

Del

Kommentarer

 1. februar 27, 2011 / 08:59

  Gratulerer så mye med åpning, og lykke til! :)

 2. februar 27, 2011 / 10:51

  Så glad på dine vegne :D Kjempespennende dette her. Du må gjerne ta litt flere bilder av lokalet altså ;)

 3. februar 27, 2011 / 11:45

  Jeg har fulgt bloggen din i flere år nå, og jeg har alltid tenkt at du kommer til å bli veldig flink med kameraet!

  Jeg har ikke kommentert så ofte, fordi jeg føler at hvis jeg skal kommentere må jeg legge noe i det – og ikke bare skrive «fine bilder» på absolutt alle inleggene dine!

  Derfor ville jeg bare si at jeg har tittet igjennom alle bildene dine på dreaphotography – og jeg er amazed! du er så utrolig dyktig, og bildene dine er superflotte! Du burde være utrolig stolt av det du har oppnådd! :)

  I tillegg gir det meg masse masse inspirasjon til å prøve ut nye ting og leke litt med kameraet – ettersom jeg har hatt kamera en stund, går på MK og nettopp har kjøpt et ministudio som jeg skal sette opp til våren. Takk for masse inspirasjon og flotte bilder hele tiden! Du er flink! :)

 4. Frøkna
  februar 27, 2011 / 12:30

  Hei, gratulerer med åpningen. Jeg vil bare komme med en kommentar ang mailadressen. Som en proff fotograf så ser det faktisk veldig uproft ut å ha en @hotmail.com adresse som businessmail. Er det ikke mulig å få til en adresse som feks drea@sjarmfotografene.no eller info@sjarmfotografene.no, det ser utrolig mye mer seriøst ut med en gang!
  Utenom det, lykke lykke til!

 5. februar 27, 2011 / 19:16

  Gratulerer med studio og opning. Lukke til!

 6. februar 27, 2011 / 20:01

  Gratulerer med åpning av studio :) Håper dere kommer til å gjøre det bra. Bildene dine er ihvertfall mye mere spennende enn det meste oppi Trøndelag ;D

 7. februar 28, 2011 / 17:28

  Masse lykke til med åpning! Håper det går som dere håper:) Skulle likt å være noen år eldre og vært flink nok til å kunne åpne eget studio jeg også, hehe. Høres fantastisk morro ut hvertfall!:)

 8. februar 28, 2011 / 22:57

  jeg har fulgt bloggen din ei stund, å må bare si: du er virkelig flink!:) Gratulere med studio:) blir nok knall!:)

 9. Hanne
  mars 1, 2011 / 23:10

  Gratulerer med åpning av studio :) Du skal ta bilder av barna mine, da den tid kommer ;)
  Et lite tips, den F’en for fotografene i logoen deres ser ut som en J! Jeg ble hvertfall forvirra av det, så tenkte jeg skulle si ifra :)

 10. mars 4, 2011 / 22:05

  Gratulerer med åpning! :) lurer på noe angående dette.. Hvordan er det med styling og sånn? Sikkert dumt spørsmål, men kommer man dit og så må man være klar til fotografering, eller får man noe hjelp til å gjøre seg fin? :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.