Konsert – Kaizers Orchestra, Samfundet 25.02.11.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Bilde nummer tre er tatt av Gina, og da står jeg enda midt inni klynga der, rett foran Janove omtrent. Måtte overgi meg etterhvert, og jeg joinet Gina på tribunen istedet.

I går var det altså Kaizers Orchetra-konsert på Samfundet, og jeg måtte jo selvfølgelig dra på tross av at jeg kanskje heller burde vært hjemme. Bihulebetennelsen har visstnok blitt en hel del bedre, men når jeg er på Kaizerskonsert til vanlig så trenger jeg virkelig en helt frisk kropp og masse energi. Da det allerede ble knuffing og bruk av skitne triks midt i folkeklynga lenge før konserten begynte, så skjønte jeg kanskje at dette kom til å bli nok et mission impossible. Noen kan kanskje si det er litt av sjarmen med konserter å bli dratt i hestehalen, spyttet på, sølt øl på, bli svettet på og alt som følger med en ordentlig konsertopplevelse, men jeg må si meg uenig. Sjarmerende er det ikke. Spørsmålet er om det er verdt det. Mitt svar; helt klart. Helt fuckings klart.

Det er fint å være en del av Kaizerfamilien. Nå var jo jeg bare elleve år når Kaizers først begynte, men jeg har allikevel tidlige minner fra Kontroll på kontinentet og Ompa til du dør. Med andre ord så har jeg vært fan ganske så lenge. Jeg husker jo ekstremt godt den gangen jeg ikke kom inn på Samfundet (jeg var jo ikke gammel nok), og ble stående utenfor og grine helt alene istedet. Ekstremt triste greier. Men tilbake til poenget jeg prøvde å nærme meg ved å si at det er fint å være en del av Kaizersfamilien. For du skjønner, selv om jeg syns det er fine greier at Kaizerfamilien bare blir større og større, så er det en liten del av meg som blir litt… satt ut (og småsint) når jeg ser andre mennesker være (nesten) like engasjerte og ivrige som meg selv på konsert. At det finnes mange andre som elsker bandet mitt (nesten) like mye som meg er… rart! Det er jo mitt yndlingsband. Mine yndlingssanger. Haha, sært.

Så. Tid for en liten konklusjon. Jeg syns konserten var bygd opp helt fantastisk. Gutta sparker i gang stemninga med gode, gamle låter, og fletter inn litt nytt underveis, før de avslutter med enda fler gode, gamle. Prikken over i´en; å avslutte med Kvite Russer. Ah, fantastisk. Kaizerskonserten i går var like fantastisk som alle andre Kaizerskonserter jeg har vært på (og det begynner jo å bli endel!), men jeg fikk liksom ikke utnytta det på samme måte som jeg bruker. Jeg bruker jo å stå fremst. Alltid. Derfor blir det ikke helt den samme stemninga av å stå på tribunen. Heldigvis skal jeg på fler Kaizerskonserter i år, og da skal jeg være kvitt både slapp form og bihulebetennelse! Da blir det ordentlig saker igjen. Da skal KaizerDrea stå på første rad – like always. Iiiiiih.

Del

16 Kommentarer

 1. februar 26, 2011 / 10:30

  Kjekt at det var ein bra konsert, sjølv om du ikkje var heilt i form :)

 2. februar 26, 2011 / 12:12

  Det var f.a.n.t.a.s.t.i.s.k! Jeg gikk opp på tribunen nesten med èn gang, og trivdes i grunn mye bedre der :P

 3. Drea
  februar 26, 2011 / 15:03

  bente: jeg så deg og Ingunn på andre sida! ;D Hihi! Men jeg trives alltid mye bedre NED blant publikum, og ikke på tribunen. :b Menmen! Spektrum, baby! DA skal jeg stå fremst. Basta!

 4. martine
  februar 26, 2011 / 23:48

  herlig! jeg skal på kaizers konsert i april :)

 5. Thea
  februar 27, 2011 / 09:56

  Var på Kaizers selv på fredag. Like fantastiske hver gang og hærlig å få en liten del av «hjemmet» mitt opp til Trondheim. Er også en av dem som står foran, uten diskusjon, men ble nødt til å gi opp etter en stund :)

 6. februar 27, 2011 / 23:06

  jaa, konserten var fantastisk! men jeg har virkelig aldri opplevd maken til dytting, knusing og knuffing tidligere! selv ikke etter fire år på roskilde, hvor det alltid er ville tilstander. føler det blir litt kjedelig å bruke mer krefter på å holde seg på beina enn på å synge og danse :p velveeel, alt for kaizers! nå får jeg bare glede meg til spektrum, og håper du er frisk og rask da :D

  • februar 2, 2017 / 17:33

   Wat een heerlijk artikel alweer Mijn favoriete ik-heb-een-klotedag-films zijn Little Miss Sunshine, Walk the Line en Midnight in Paris! Vooral die laatste vind ik geweldig!

 7. Drea
  februar 27, 2011 / 23:32

  skypus: enig! Det var ekstremt. Og ja, håper jeg er frisk og rask jeg også! :D Spektrum blir knall! Skal du på afterpartyet? :D

 8. februar 27, 2011 / 23:35

  Kjipt å være syk, men er jo som du sier absolutt verdt det ;D

 9. mars 1, 2011 / 16:32

  Hihihi, jeg ser meg selv i mengden! Tror jeg… Konserten var fantastisk, dog irriterte det meg at de som stod helt fremst og klamret seg fast i gjerdene IKKE sang! Den plasseringen burde vært forbeholdt oss blodfans, ikke andre losers som bare har hørt Hjerteknuser.

  Jeg glemte dog fort irritasjonen når Jannoen tok av seg skjorta og revealed one HELL of a body, og svetten rant fra alle hans krinker og kroker. Herre min hatt.

 10. mars 6, 2011 / 11:03

  Konserten var over all forventning og eg hadde skyhøge forventningar. Var denne gongen så heldig å få jobbe der, endelig :) Så eg fotograferte under fyrste del av konserten, desverre gjorde det at eg ikkje fekk stå på fremste rad, men fysøren konserten var bra uansett!! Spektrum baby! og ikkje minst Hove&Øya

 11. mars 11, 2011 / 10:59

  Smaken er som kjent forskjellig, men jeg klarer ikke å se hva som er så fantastisk bra med dette bandet. Har forsøkt å legge godviljen til å finne elementer i musikken deres som kan gi meg noe men desverre – this is not my cup of tea!

 12. Drea
  mars 11, 2011 / 13:23

  Siri: jeg har elsket dem i årevis nå. Jeg elsker aaaalt av musikken deres! Jeg blir skikkelig fjortis om jeg ser dem også. Det er helt weird. :b

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.