Webcam x2.

PhotobucketPhotobucket

God dag! Her kommer et par webcambilder. Looking gooood, right? Nå håper jeg alle har hatt en fin start på 2011! Jeg har brukt årets første dager til å trene og spise litt mindre mat enn hva jeg har gjort i jula. Deilig. Det er veldig godt med jul, men det er veldig greit når det er over også altså. Men nå skal jeg og Vilja fortsette leken! Jeg prøver å lære henne å kaste en ball som en håndball. Altså med ei hånd, og ikke to. Har ikke hatt store suksessen frem til nå, men det blir! Og ja, forresten – i dag kom hun løpende inn på stua jeg satt på og sa «Nå er det mat!». Så hun har blitt så flink, så flink. Hun sier nye ord og navn hver dag. Det er så gøy! Hihi. Storejenta. Hugs!

Del

Kommentarer

 1. januar 2, 2011 / 18:49

  Vilja er så nydelig!

 2. januar 2, 2011 / 18:54

  Heerlig bilde av deg og Vilja! :D

 3. januar 2, 2011 / 19:17

  Aw for ett søtt bilde av deg og jenta di;) Hun er veldig søt:)

 4. januar 2, 2011 / 19:53

  Herlig bilde av deg og Vilja. Herregud så fint det var. Godt nyttår Drea :)

 5. januar 2, 2011 / 20:23

  Så nydelig bilde av dere! :D Hun er liksom blitt ett menneske nå! :D Ett sånt med personlighet. Vitti! :D

 6. januar 2, 2011 / 20:35

  Looking real good! :D

 7. Sandra
  januar 2, 2011 / 22:27

  Kjære Drea:) Jeg lurte på om du kunne linke til det innlegget der du forklarte hvordan du fiksa det bildet på headeren din, eller et som lignet? Om jeg ikke surrer helt og du ikke har gjort det da:p Jeg leter, men finner det ikke! hehe. Hadde blitt veldig takknemlig da:) Du er en inspirasjon!

 8. januar 2, 2011 / 22:36

  for et herlig bilde av deg og vilja!

 9. januar 2, 2011 / 23:24

  begynt å trene og spise mindre allerede? det er jo superimponerende. akkurat nå føler jeg jeg aldri kommer til å klare såntno, haha.

  jeg tror virkelig dere to må være tidenes kjekkeste mor og datter, forresten. like totally. godt nytt år te dåkk!

 10. januar 3, 2011 / 02:25

  Hva? Skal du ikke analysere teksten min, og få en sekser? Skuffet.

  Du er fin, og jeg har en drøm om å opptre i Tr.heim. MÅ få det til! ;) Kanskje ikke i år, men senere…

 11. Helle
  januar 14, 2011 / 00:29

  jeg har fulgt bloggen din fra starten av, og jeg elskern. og datteren din, hun er nydelig, drea!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.