2010 – En oppsummering!

Favorittoutfit: Dette antrekket syns jeg er veldig fint! Gøy med litt fine farger!
Største outfitbom: Det må bli dette. Mye på grunn av gult og ekkelt hår, antagelig. 2010 var ikke akkurat året for outfitinnlegg, så det må jeg kanskje bli flinkere til å poste i 2011.
Favorittbilde: Veeeeel. Det har jo ikke akkurat blitt tatt lite bilder i løpet av 2010, så det er seriøst utrolig vanskelig å vite hvilket bilde som er mitt favorittbilde, men i kategorien Foto – Nyfødt er det mye jeg liker godt. Tror nok mange av mine favorittbilder ligger her.
Topp 5 favorittbilder av Vilja: Det øverste bildet herdette, det nederste her, og de øverste her og her. Vanskelig å velge altså, for gulljenta er jo alltid vakker.
Favorittselvportrett: må faktisk bli disse bildene. Spesielt det øverste, siden jeg har droppa den liksomsexymodellmunnen jeg har en tendens til å ta frem hver gang jeg tar bilder av meg selv. Her smiler jeg jo faktisk ekte (takket være Vilja som løp rundt meg), og det er det ikke ofte jeg gjør på bilder.
Beste innlegg: Ja, hvordan skal man kåre et innlegg til det beste? Jeg aner ikke. Jeg kommer ikke på noen innlegg jeg syns skiller seg ut heller, men dette innlegget har i alle fall et budskap. Ikke verst!
Dypeste innlegg aner jeg virkelig ikke hva er, men kanskje dette innlegget om selvkritiske mødre? Dypt er det vel kanskje ikke, men… Jaja. Litt småseriøst er det i alle fall.
Årets skryteinnlegg finner du her og her.
Beste videoblogg må helt klart bli Kaizersvideoen av Vilja. Så stolt tror jeg aldri jeg har vært før.
Mest kommenterte innlegg er nok dette om at Sala plutselig døde. Snufs. Voffse. <3
Beste kjøp: Denne lipglossen fra Dior er helt herlig, og er med andre ord et veeeeldig godt kjøp.
Beste reise finner du oppsummert i bilder her og her. Heeerlig jentetur vi gjenta, jenter!
Fler innlegg som fortjener å bli nevnt: Disse bildene får meg i godt sommerhumør, her er et innlegg fra Viljas første bursdagsfeiring, her og her er to innlegg fra workshoppen med Bjørn Opsahl og Patrick Amidani som jeg var på, her finner du alle månedsoppsummeringene og helt til slutt; her finner man spørsmålsrunder og svar på ting dere har lurt på gjennom året.

Under kan dere se noen av bildene jeg har tatt fra januar til april, og bildene fra april til desember kommer i en senere post. Det ble litt mange bilder her nå, så jeg måtte dele det opp litt. Godt nyttår alle sammen! Håper dere får et like fint 2011 som jeg har planer om å få. Hugs!

Året i bilder. (Klikk på bildene for å se større versjoner!)

Januar:

Februar:

Mars:

April:

Del

Kommentarer

 1. januar 1, 2011 / 22:46

  Koselig post. Ha et riktig godt nytt aar! Haaper det blir super bra :)

 2. januar 1, 2011 / 22:56

  masse fine bilder! men synes det hadde vært bedre om du la bildene rett inn i dette innlegget i stedet for å linke til de, for det er utrolig slitsomt å trykke på hver eneste link for å se på bildene :) men bra innlegg!

 3. Drea
  januar 1, 2011 / 22:57

  Julie Susanne: aaaaner du hvor langt innlegget hadde blitt eller? :b Hehe! Hadde sett helt idiot ut! :)

 4. januar 1, 2011 / 23:33

  Så koselig innlegg Andrea :D <333
  ER så gøy å gå igjennom outfitbildene du har, du er så flink med klær <3 virkelig.. :D

 5. januar 2, 2011 / 01:08

  gott nytt år! :)

 6. januar 2, 2011 / 03:42

  Ah, likte dette innlegget – var så mye fint å se! Passer godt på en natt som denne; ikke lett å sove til kvelden når man sover til klokka fire på dagen, ehe! Dette var bra tidsfordriv :) høhø.

 7. januar 2, 2011 / 10:10

  Godt nyttår, kjære Drea! Måtte 2011 bli et år fylt med nye innpulser og muligheter. Tusen takk for alt i 2010, og så håper jeg jammen meg vi får samla de trynene våres sammen en dag! Gi Vilja en kyss på kinnet fra meg!

 8. Sabrina
  januar 3, 2011 / 21:28

  Jeg liker også samme selvportrett best, syns du var skikkelig pen der! Så naturlig men fin :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.