Kiss & make up.

Photobucket

Dette bildet er retusjert.

PhotobucketPhotobucket

Her er den nye sminken jeg pratet om i går. Rouge fra Dior og foundation fra Artdeco. Jeg eeeelsker rougen! Den er utrolig fin, spesielt siden jeg er så bleik. Faktisk så bleik at jeg ikke fant lys nok foundation på Frøya, så derfor måtte jeg bare ta den som er avbildet ovenfor. Egentlig hakket for mørk, men om jeg bare bruker bittelitt av den (og heller bruker litt mineralfoundation over der igjen) så funker det greit. I alle fall til jeg får kjøpt ny. Men nå skal jeg og Vilja trille bort til butikken. Julehandel ftw!

Del

Kommentarer

 1. desember 23, 2010 / 13:55

  Fint bilde av deg! :D

  Haha, uff, når du en gang finner en superlys foundation så må du rope ut, altså. Har det problemet selv. Får jo aldri farge jeg!

 2. desember 24, 2010 / 12:58

  herlighet, du er så pen ! :o

  GOD JUL! :-) Håper dagen din blir herlig!

 3. Howdi
  desember 24, 2010 / 13:03

  Looking goood:)

 4. desember 24, 2010 / 15:09

  God jul Andrea! :-D
  Håper du får en koselig dag!

 5. KS
  desember 25, 2010 / 03:58

  kan ikke huske sist du hadde spørsmålsrunde :(

 6. desember 29, 2010 / 22:29

  Du er så nydelig! Liker at du skriver at bildene er retusjerte. Også er jeg fan av bildene dine og… generelt fan. Yes!

 7. januar 18, 2011 / 04:46

  VIlket fantastiskt vackert porträtt! Så snyggt konverterat till svartvitt och hyn är fantastiskt vackert bearbetad! Vilken lyster! RIktigt fint!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.