In the mirror.

PhotobucketPhotobucket

Tjoho. Her er meg i dag – foran sminkespeilet. Jeg har jo kjøpt meg både ny foundation og rouge, og egentlig burde jeg vel tatt bilde av de nye produktene også. Det glemte jeg i dag, og nå har det allerede begynt å bli for mørkt her inne til å ta brukbare bilder, så derfor utsetter jeg det til imorgen. Så da får dere altså se litt av hvilken sminke jeg bruker, haha. Look at me, dere. Selveste skjønnhetsbloggeren!

Har forresten store planer om å ta en tur i studioet i morgen, og baaaare ha det gøy med å ta bilder av meg selv. Teste litt lyssettinger, ta bilder til ny header og kanskje litt andre greier som er gøy. Ja, for sånt vil jeg bruke tid på, til og med på lillejuleaften. Tihi. Men nå skal jeg rydde litt her, så mamma og Brynjulf ikke freaker ut når de kommer hjem fra bytur. Hugs!

Del

Kommentarer

 1. desember 22, 2010 / 16:45

  Du er så utrolig vakker!! Veldig pene bilder. As always :)

 2. desember 22, 2010 / 17:45

  Det var skikkelig fint!
  Det synes jeg du skal gjøre og dele med oss etterpå! :D

 3. desember 22, 2010 / 18:13

  Kjempe fine bilder :-) Elsker det nederste.. Du er utrolig vakker!

 4. desember 22, 2010 / 18:17

  Fine bilder, du er pen :)

 5. desember 22, 2010 / 19:41

  så pen du er :)

 6. desember 22, 2010 / 20:39

  Vakkert speilbilde!

  Kan jeg spør hvilken lippgloss du bruker – liker godt fargen på den.

  Ha en fin og effektiv lille julaften i studio.

 7. desember 23, 2010 / 00:12

  Du er god på selvportrett, fine bilder! Må snart våge å ta noen ordentlige bilder av meg selv, til blogg og sånn. Jeg trives nok best bak kamera, hehe :0)

 8. desember 23, 2010 / 00:48

  Utrolig pen du var på de bildene =) blir jo bare penere jo lenger jeg følger med på bloggen.

 9. desember 23, 2010 / 03:10

  Utrolig fine bilder, du er kjempepen! :)

 10. desember 23, 2010 / 14:19

  Vakre vakre deg! Og så gøy å kunne dra til studio og bare knipse i vei og prøve seg med lys! Håper det blir en ny header – det er så inspirerende med bilder fra deg Drea! :)

  Kos deg masse – og igjen – du er slående vakker! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.