Winter.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket


I dag stod jeg opp klokken syv, for så å finne ut klokken ti over halv åtte at jeg ikke trengte å stå opp allikevel. Så da kunne jeg jo ha lagt meg igjen, men siden jeg allerede var kommet meg opp av senga (som må sies å være en bragd i seg selv) og hadde våknet (som ikke nødvendigvis trenger å være tilfellet på tross av at jeg står på to føtter), så droppet jeg det. Derfor sitter jeg her og blogger litt bybilder fra i går. I grunn føles det litt greit å stå opp litt tidlig, for nå skal jeg kose meg med en kopp te og britiske X-factor-finale. Ingen ille måte å starte dagen på det altså. Hugs!

Del

Kommentarer

 1. desember 14, 2010 / 09:56

  Samme her, hadde ikke trengt å stå opp på noen timer enda, men når man våkner og har sovet av og på i tolv timer, så er det vel bare å komme seg opp :P

  Liker bildene! :) Bokeh! :D

 2. desember 14, 2010 / 10:13

  Herlig bilde fra Bakke bro!

 3. desember 14, 2010 / 11:10

  Nyydelig lys på det første bildet! Lenge siden jeg har vært i Trondheim nå faktisk, blir mer Oslo-turer. Savner det litt!

  Godt å få mye ut av dagen også da :)

 4. desember 14, 2010 / 13:34

  Skikkelig stilig det øverste bildet :)
  Kjipt å våkne før man trenger, men på en annen side er det jo godt å utnytte dagen! :)

 5. desember 19, 2010 / 12:29

  det første bildet var fantastisk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.