Up in the sky…

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Disse bildene er retusjerte.

Her kommer de tre første bildene fra fashionfotograferinga jeg hadde med fine Maria Søbstad Hagen fra Trend Models i går. Gi meg gjerne din mening om dem. Hva du liker, hva du ikke liker og så videre. Jeg har i alle fall sett meg blind på bildene nå, så jeg bare poster dem og satser på at jeg ikke har glemt å gjøre så altfor mye i photoshop. Men, nå er det tid for kveldsmat! Hugs.

Del

Kommentarer

 1. Truse
  desember 13, 2010 / 22:28

  Heftig med retusjering!

 2. desember 13, 2010 / 22:39

  Åh, hun ser kjempeflott ut. Well done!

 3. desember 13, 2010 / 22:42

  Tittelen passer hvertfall med stemningen og lyset! Wow!! Nydelig

 4. desember 13, 2010 / 22:51

  Kjempefine bilder! Fine fargetoner og fin lyssetting. Liker godt det jevne lyset som på mange måter virker naturlig.

  Dette er jo overhodet ikke min sjanger, men jeg drister meg til å komme med litt konstruktive tilbakemeldinger likevel. Jeg likte det øverste bildet best. Nr 2 og 3 synes jeg er litt snodig kuttet. Stikk i strid med «regelboka», og selv om regler er til for å brytes så er det kanskje en grunn til at de er der i første omgang? Tenker spesielt på hvordan bildene er kuttet i leddene på modellen. Synes kanskje også du kunne jobbet frem litt ulike uttrykk på modellen, men det har du helt sikkert gjort på noen andre bilder. Men som sagt – dette er ikke mitt felt, og bare pirking ment som konstruktiv kritikk.

  Gøy å se. Bildene dine inspirerer.

 5. desember 13, 2010 / 22:59

  Nydelige bilder! :-) Herlig lys og etterbehandling. Nå er jeg ikke helt inne på fashionbilder, men tror jeg ville photoshopa refleksjonene i pupillene litt.
  Takk for en flott blogg!
  Hilsen Veronica :-)

 6. desember 13, 2010 / 23:06

  Godt jobba :) Eneste som «plager meg» litt er at hun er en smule… stram? i ansiktet. Ser ut som hun biter sammen tennene eller noe. Men det er jo forsåvidt ikke din feil, og så har du vel sikkert flere bilder på lager også ;) Gleder meg til å se!

 7. Hilde
  desember 13, 2010 / 23:08

  Fine bilder! Men modellen ser litt rar ut rundt munn. Ser ut som hun snurper dem sammen. Så modell messig var det ikke så bra. Men nydelig lys i bildene, og fin retusjering. Kutting av bilder ved ledd er alltid litt uheldig, men men… De funker jo uansett :-)

 8. desember 13, 2010 / 23:12

  Flotte bilder! Jeg syns øynene hennes er rett og slett skumle på det første bildet, men det er ikke så mye du kan gjøre med akkurat det! Liker fargene og redigeringen generelt :)

 9. desember 13, 2010 / 23:17

  Jag gillade ljuset! Och tjejen var söt också! :)

 10. desember 13, 2010 / 23:22

  Dette innlegget er nå på forsiden av Femelle.no. :)

 11. desember 13, 2010 / 23:23

  Wow Andrea. Disse bildene var supervakre. For en flott modell også. :D

 12. desember 13, 2010 / 23:28

  w-o-w! Dritfine, digger de virkelig. Du er så flink! Det beundrer jeg. Du både motiverer meg, og inspirerer meg! :D

 13. desember 13, 2010 / 23:38

  Wow! Vakre bilder. Liker bildene dine veldig godt, og det øverste her er et av mine absolutte favoritter.

  Også fint at du opplyser om at de er retusjerte:)

 14. desember 14, 2010 / 02:10

  Modellen er supervakker, men syntes hun smilte litt feil på alle bildene. Ellers var det tipp topp, som alltid. Du er jo verdens flinkeste fineste fotograf, Drea!
  Håper jeg kan få bli fotografert av deg en gang – modelldrøm! :D

 15. desember 14, 2010 / 09:38

  Nå vet ikke jeg helt hva jeg ser etter, men de ser veldig fine ut etter min mening :P

 16. Kjersti
  desember 14, 2010 / 12:50

  Kjempebra at du skriver at de er retusjerte :- )

 17. desember 14, 2010 / 12:59

  Herlige bilder Drea, som alltid! Liker at lyset er så naturlig og at man ikke får studiofølelsen med det.

  Likte veldig godt bildekomposisjonen på bilde 1, men 3 synes jeg kanskje ikke var det mest fordelaktige i forhold til modellen. Da synes jeg du kanskje kunne gått nærmer inn på modellen, så armene slapp å bli så oppdelte. Savner kanskje litt fokus på øynene, men dette er jo beauty/fashion bilder, så er kanskje ikke helt meningen det skal være det her.

  Ellers synes jeg Vik kom med fine kommentarer! :)

  Uansett – fantastiske bilder Drea, du er så utrolig dyktig! Jeg blir så inspirert av bildene dine! :)

 18. lise
  desember 14, 2010 / 19:15

  jeg liker fargene på bildene dine, elsker den duse tonen du faller på. Modellen finner jeg flat og kjedelig derimot, dvs det er ikke noe galt med modellen selvfølgelig, men hun har lite uttrykk noe som gjør at det hele blir kjedelig. Ser at noen andre også har kommentert det, men det var det med kutting av ledd….

  Du er leken og veldig dyktig, håper derimot på at du lar nettopp lekenheten skinne mer igjennom:O

  Fabelaktig fremgang!

 19. desember 14, 2010 / 22:26

  å, er så glad i rosa/lilla lys. Flotte :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.