Checklist.

Photobucket

God dag! Jeg er småsyk, så derfor har jeg brukt store deler av dagen foran macen med Dexter på skjermen og tekoppen i hånda, men for øyeblikket ser jeg stor underholdning i å snoke på nettbyprofiler. Vet du, det er faktisk litt morsomt. Nå har jeg aldri sett på Nettby som annet enn… tja. Hva skal man si? Tidsfordriv på sykedager når man må vente i 54 minutter for å se fler videoer på Megavideo. Nettdating (for det er ikke å stikke under en stol at Nettby er skapt for det) er absolutt ikke min greie altså, men allikevel syns jeg det kan være ganske så morsomt å se hvor kravstor jeg selv er. Hvor fort trykker jeg bort en profil? Hva ødelegger interessen om førsteinntrykket er over gjennomsnittet? Hvordan bør en mann være for at jeg skal bli nysgjerrig? Hvilke krav setter jeg (og jenter generelt) til mennesker vi overhodet ikke aner noe om?

Dette høres jo rimelig tåpelig ut, men jeg syns faktisk det er litt læringsverdi i det altså. Vi jenter gjør det ikke lett for det andre kjønn. Hør her: han skal være kjekk og full av selvtillit, men ikke selvgod og for opptatt av seg selv. Han skal bry seg om utseendet sitt og om stil, men han skal jo ikke akkurat bruke mer tid på badet enn oss jenter heller. Han bør være høyere enn oss, men blir høydeforskjellen for stor blir det jo for teit det også. (Sistnevnte er som regel ikke noe problem i mitt tilfelle.) Han skal verken være skinny eller feit, muskuløs eller muskelløs. Sånn midt i mellom er akkurat passe. Og tenk – nå har vi bare såvidt streifet innom det overfladiske. Om en mann kan si check på alle overnevnte punkter (som kanskje skjer i ett av hundre tilfeller) så har han fremdeles a long way to go.

For nei, det handler ikke bare om det overfladiske altså. De skal helst være morsomme, men ikke klovner heller. Kjærlige, men fremdeles mandige. Kosete, men ikke masete, men heller ikke overlegne. Oppmerksomme, men ikke påpeke ting vi helst ikke vil høre. Jeg kan fortsette i det uendelige. Sånn, men ikke sånn. Mer sånn, mindre sånn. Sånn, sånn, sånn. Det er jammen ikke lett, and I can´t help of wonder – hva kreves den andre veien? Hvilke (og hvor mange) punkter står på mennenes liste, og er det like lett å krysse linja som hårfint skiller en fra å være perfekt kjæresteemne til grenseløst plagsom, masete og nevrotisk stalker som på vår checkliste?

Og nei; dette gjelder ikke meg altså. Jeg snakker, som alltid, ganske generelt.

Del

Kommentarer

 1. november 15, 2010 / 19:06

  Jeg syns det gamle vannmerket ditt var bedre og passet stilen på bildene dine mer. Du tar så mye fine bilder, og du inspirerer skikkelig!

 2. Therese
  november 15, 2010 / 19:23

  Hvis du kopierer linken til videoen fra megavideo og limer det inn på ezywatch.com så slipper du å vente ;)

 3. ElinN
  november 15, 2010 / 19:26

  Slike krav har man kun før man blir hodestups forelsket! ;) (…men først skal vi nyte livet and have fun!! ;)

 4. Drea
  november 15, 2010 / 19:34

  Therese: åh, takk! :D I think I love you!

  ElinN: hehe, sant! Jeg tenkte jeg skulle skrive dette helt til slutt: «Men personlig tror jeg bare vi kan kaste vekk alle listene. Enten så klaffer det, eller så klaffer det ikke. Så hvorfor ikke bare la stresset ligge, og ha det gøy?» Hihi. :D

 5. november 15, 2010 / 19:40

  Kjempebra innlegg!

 6. november 15, 2010 / 22:25

  Dexter er den mest geniale serien som noensinne er laget! Chuck kommer på en god nr. 2 :)

 7. malene
  november 15, 2010 / 22:30

  artig innlegg.

  Jeg tror dette er sånne ting man tenker over når man ikke er forelsket eller i et forhold.

  Når man treffer noen man faller for av en eller annen grunn tror jeg ikke «krav» man stiller seg på forhånd er like reelle lenger..

  Tror det går begge veier og, både for menn og damer..

  Men man vet jo aldri, det er noen som kun er ute etter visse typer..

  Jeg for min del følger bare hjertet :-) klisjè!

 8. november 15, 2010 / 23:07

  Åh, jeg tror jeg har funnet en som er akkurat sånn! Haha :)

  Jenter skal jo være pene, men ikke så pene at alle faller som fluer, de skal være smarte, men helst ikke smartere enn mannen, de skal ha bra kropp, men ikke for mye muskler og tja.. jeg tror lista til gutta er omtrent like lang jeg : )

 9. november 16, 2010 / 10:03

  Kjenner meg veldig igjen her altsaa. Kanskje derfor jeg fremdeles er singel. Ja ja. Haaper du blir frisk snart og av mega oppload venting (alltid paa de mest spennende punktene) gaar kjapt for seg).

 10. Kristine
  november 16, 2010 / 10:32

  Hei, ville bare si at jeg elsker å følge med på bloggen din. Den er så forfriskende og inspirerende i dette havet av rosablogger.
  Du får meg til å ville ta frem kameraet og teste ut nye ting! :)
  Også lurte jeg på om du kunne si litt om organiseringen av bildene dine. Jeg tar 1000vis av bilder som ikke er noe tess, også blir de bare liggende inne i mapper som jeg aldri orker å åpne. Sletter du bilder med en gang du laster dem inn? organiserer du etter dato/navn? takk for svar:) mvh kristine

 11. Drea
  november 17, 2010 / 02:14

  Bjørn: men doh, jeg har jo ikke silikon! :( Iiik!

 12. svanhild
  november 17, 2010 / 13:56

  haha, morsomt.
  Men ja, som noen nevner, dette er lister man lager når man er singel.. da tenker en at det er umulig. men plutselig så dukker det opp en spesiell for deg, og da kan du bare hive listen i bosset <3

 13. Ragnhild
  november 17, 2010 / 23:26

  Mange gode poeng her frøken!!

 14. May
  november 18, 2010 / 23:26

  Bra innlegg! Noe å tenke på :D

 15. Mariann
  november 26, 2010 / 17:41

  Dette innlegget likte jeg ;) Flink du =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.