Facebookunderholdning.

Tittelen taler for seg selv. Du vet, facebook kan by på veldig mye underholdning. Mange ulike typer underholdning. Først og fremst har man klovnene. Mennesker du egentlig har mest lyst til å ignorere fra hele facebook, men som du lar passere på grunn av all dumskapen som så hyppig blir slengt ut til hele verden. Statusoppdateringene, oh god. Statusoppdateringene. Disse menneskene mangler ofte både selvinnsikt og sosial iq, og det gjør jo dagen din enormt mye morsommere. Du sitter igjen og tenker: er folk virkelig så dumme? Fatter de virkelig ikke mer enn som så? Og vips! Den dårlige starten på dagen ble med ett lysere. Du er jo bedre og smartere enn ganske så mange mennesker der ute, tenk det! Om de får ting til å gå rundt, ja, da skal jammen du klare det lett også. Motivasjon servert på et sølvfat!

Så har man menneskene som føler de er så viktige at de må fortelle hele verden hvorfor de ikke kan delta på store, offentlige arrangementer. Har du noen gang lagt merke til at enormt mange mennesker forteller verden at de er på jobb og ikke kan komme, at de er syke eller at de er bortreiste på veggen på arrangementer som har over førtitusen inviterte? Hvem tror de at de er? Skulle vi bry oss om at de ikke kan delta? «Åneeeeei, skal ikke DU dit, nei, da vil ikke jeg heller…» Si meg; hva er poenget? Who the fuck cares? Hva med å bare trykke «deltar ikke» og la det være med det? enkelt kan det gjøres.

Og sist, men ikke minst; kjærlighetsdramaet. Det ligger faktisk god underholdning i å følge kjærlighetsaffærene til folk på facebook. Vips! Forlovet. Vips! Gift. Vips! Skilt. Vips! I et åpent forhold. Vips! Gravid og lykkelig. Vips! Alenemor og ensom. Vips! Lykkeligst i hele verden. For å ikke nevne kranglene. Det finnes jo ikke noe morsommere enn å følge kjærlighetskrangler fra sidelinjen på facebook. At mennesker slenger dritt og legger ut intime detaljer om seg selv og hverandre i den graden de gjør er helt uforståelig for meg (på tross av at jeg er en blogger!). Igjen; hva tenker de med? Oh well. Det gjør i det minste dagen min hakket morsommere. Det er mye god underholdning i folks dumskap.

Del

Kommentarer

 1. oktober 6, 2010 / 12:11

  Skal vi bytte litt venner? Jeg vil også ha så mye spenning på min facebook!

 2. oktober 6, 2010 / 12:13

  Haha, er så absolutt enig! Spesielt det med at folk skriver på wallen på store og offentlige arrangemener at de ikke kan bli med. So what!? Hehe ;)

 3. Henriette
  oktober 6, 2010 / 12:22

  Ja, det er helt utrolig hva folk kan finne på å skrive! Det verste jeg vet er når folk har en status noe a là «jeg har en kjempestor hemmelighet» eller «Nå kan ikke livet bli verre» ARGH! Har også et par som legger ut de mest utrolige intime detaljer og har statuser som; «idag fikk jeg brev om at jeg hadde kreft, har grått og grått, livet går meg i mot» Utrolig trist å få kreft, men jeg kunne aldri skrevet noe slikt på statusen min!

 4. oktober 6, 2010 / 12:30

  Hm…jeg foretrekker å ikke more meg for mye over andres «dumhet». Folk er forskjellige, og det synes jeg man skal respektere. Noen er enklere, og andre «have bigger brains». Hva har jeg feks med å kritisere at du er en ung, singel alenemor? Ok, ikke mine valg og situasjon, men hva vet vel jeg om ditt indre og dine kamper. Folk prøver. Folk får ikke alltid til alt. Ikke du, og ikke jeg heller. Ved å more deg over andres dumhet, hva gjør det deg til?

 5. Drea
  oktober 6, 2010 / 12:51

  Monica: jeg er selvfølgelig helt enig i det du sier, men altså… Lighten up! Jeg tråkker ingen på tærne. Jeg nevner verken navn eller «grupper». Og selvfølgelig kan mange le litt av meg også. :b Feel free! Om jeg humrer litt for meg selv av unevnte mennesker på fb og skriver et generelt blogginnlegg om det så gjør det meg ikke akkurat til et ondt menneske. :)

 6. oktober 6, 2010 / 12:53

  Hahah! Har noen sånne på facebook ja! Har og noen som burde skaffe seg en blogg! De spammer nyhetsoppdateringen ca hvert 5 minutt for å si at nå skal de spise middag, taco vell å merke, så skal de gjøre seg klar for å være med sine aller bestevenner i hele verden. Kos. Har vurdert å slette en del av de, men det er egentlig ganske morsomt å lese på:)

  Facebook <3
  Så har vi jo de som skriver "er på sykehuset", "deprimert" eller "kan du ikke bare la meg være i fred?!", for så å nekte å si hva det er og/eller hvem det er rettet mot. Tror det er sånne man kan kalle oppmerksomhetssyyyyk.

 7. oktober 6, 2010 / 13:02

  Det morsomste på face er «det er komplisert > singel > i et forhold > det er komplisert. på under en time :)))

 8. oktober 6, 2010 / 13:47

  slike venner har jeg også. men alle mine venner skal ha barn, og et barn til.. Bømlo = babyland..
  jeg har ikke endret statusen min til «i et forhold» fordi jeg vet at en del kommentarer kommer når man endrer på slike ting. jeg skjuler det meste og sletter statusoppdateringer og vegginnlegg hver uke :-)

 9. oktober 6, 2010 / 13:49

  Haha, bra skrevet. Er så enig så enig :)Uansett hvilken situasjon folk er i, man TRENGER ikke å dele alt med hele facebookverdenen. Personlig slutter jeg aldri å undre meg over folk som reiser på ferie til feks syden, og oppdaterer på face 4 ganger i døgnet. Er det SÅ kjedelig på ferie at dere tilbringer tiden på internett, tenker jeg da.

 10. oktober 6, 2010 / 14:33

  Men jeg liker å tro at folk synes det er interessant om avføringa mi var fast i dag eller ikke…
  Drea: Det er bare å si fra til meg så skal jeg fjerne deg fra facebook :p

 11. oktober 6, 2010 / 15:17

  Enig! Det er mye underholdning og irritasjon på facebook :P Irritasjon går mest på farmvill, mafiawars o.l. Dem har jeg blokkert for lengst.

 12. oktober 6, 2010 / 15:50

  Facebook er faen meg underholdende.. Folk er så latterlig tåpelige så det er jo litt «spennende» og følge med. Kan virkelig lyse opp dagen til en!

 13. Siri
  oktober 6, 2010 / 15:53

  synes dette var litt jantelov, jeg..

 14. Howard
  oktober 6, 2010 / 16:11

  Hva er facebook?

 15. Ingrid
  oktober 6, 2010 / 16:19

  Siri, det var akkurat dette jeg hadde tenkt å nevne. «Hvem tror de at de er»? Ikke noe greit uttrykk, syns JEG.

 16. oktober 6, 2010 / 16:38

  Høhø, jeg elsker «senga-frokost-skolen» og «åh, du e så jævlig shtøgg»<33 Har bare femten- og sekstenåringer som venner jeg da..

  Jah, jeg er ganske enig med deg, på noen måter i hvert fall… Sjekket ut lamebook? Der blir slike ting skrevet, på en måte.. Bare litt mer komiske og der har man faktisk lov til å le av de også (tenker på de som kanskje følte seg litt… truffet i kommentarfeltet?) Haha, jeg ELSKER lamebook.

 17. Oda
  oktober 6, 2010 / 16:43

  Herlig. :D

  Anbefaler lamebook.com og failbooking.com for å lese om andres Facebook-tabber.

 18. Drea
  oktober 6, 2010 / 17:06

  Siri og Ingrid: nå må dere ikke overdrive. Poenget mitt var bare hvem er de i det store og hele på akkurat DET arrangementet? Hva betyr DEN personen for arrangementet? Hvor stor krise er det om han/hun ikke dukker opp liksom? Det var ikke ment som at de ikke skal tro de er noe, for hallo. Selvfølgelig er de det! Men kanskje bare ikke i den sammenhengen? Nå må dere ikke ta alt bokstavlig og at så veldig negativt da. Ting blåses opp for å skape litt humor. Take it eeeeasy.

 19. oktober 6, 2010 / 18:18

  Er så enig med deg drea, også i det du svarer her på kommentarene. Noen har en tendens til å ta seg selv veldig høytydelig, og greier ikke se stort på tingene! :o) Man må få more seg av andre, hva ville ellers verden verdt! Jeg synes til og med jeg har lyktes hvis jeg har greid å gi andre en latter! Uansett på hvilken måte! Om min kjeitete verden gan gi noen et minutts smil eller en liten latter, da har jeg betydd noe for noen, den dagen! Så til de som er negative på kommentarene sine: Åpne latterdøra og le litt av dere selv og med andre, så blir verden ett så mye enklere sted å leve! :oD Kjære Drea! Du gav meg en latter med innlegget ditt i dag! Takk ;o)

 20. oktober 6, 2010 / 18:31

  Hahaha, helt enig med deg! Har noen «venner» som er veldig drama drama – det er fra «lykkeligstiheleverden-jegelskerdegguttenmin» til sluttogdeprimert på under en uke, også gjerne tilbake igjen etter ett par dager.

  Og dette er ikke snakk om fjortiser altså, heller folk i 20-30års alderen. Skjønner ikke at folk vil ha privatlivet sitt så blottet for alle og enhver..

 21. Johanne Marie
  oktober 6, 2010 / 21:03

  Jeg tror ikke nødvendigvis folk tror de er veldig viktige hvis de skriver hvorfor de ikke kan delta på noe.

 22. nn
  oktober 7, 2010 / 09:07

  De som svarer at de ikke kan delta på store arrangement er jo ofte de som kjenner arrangørene personlig og derfor har en forventning på seg om å dukke opp…

 23. Lene
  oktober 7, 2010 / 10:05

  Jeg sitter mye på Facebook :)

 24. oktober 8, 2010 / 16:31

  Enig med deg! :) men jeg tror alle statuser,kommentarer og diverse virker litt «dumt» for omverdenenen,rett og slett fordi ingen andre bryr seg om DEG liksom…har ihvertfall sett mye teit fra vennelista mi,det være seg alle og enhver :P (ink.meg)…er du litt irritert i dag lr? hihi,virka litt sånn på måten ting var vinkla,men heeeyyy,jeg skjønner greia med humor ;)

 25. oktober 8, 2010 / 20:17

  Haha, digger innlegget! Helt enig :)

 26. oktober 11, 2010 / 12:47

  Min personlige favoritt er de som har så mange vitkige møter, og har MINST en statusoppdarering om dagen om alt det gode som skjer, og hemmelige men veldig spennende / viktige prosjekter / møter som de desverre ikke kan utdype om, men absolutt MÅ poste statusoppdatering om daglig for å få sin daglige dose gratulasjoner / komplimenter om at de fortjener det beste.

 27. Drea
  oktober 11, 2010 / 12:54

  Ole: hahaha, ja, den er også god! ;)

 28. Charlotte
  oktober 15, 2010 / 20:53

  Skjønner ikke hvorfor du har disse menneskene som du ikke kan fordra på vennelista di? Du virker falsk og ekkel.

 29. Drea
  oktober 16, 2010 / 00:01

  Charlotte: haha! ;) Vet du, jeg fordrar ingen av dem. Her har jseg skrevet en overdrevet tekst, for å bare få frem et poeng på en litt humoristisk måte. :) Oooog, vennelista mi er åpen for alle. Markedsføring i sånt vet du. :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.