To nye konsertbilder sånn helt plutselig.

PhotobucketPhotobucket

Øverst: Nick Oliveri fra Mondo Generator. Nederst: New Riot.

Her kommer plutselig to bilder fra Jorddunst igjen. Jeg har jo helt glemt av fyllebildene fra Jorddunst, og det er jo ikke så veldig rart heller, med tanke på hvor mye dårlig det var å finne i den mappa. Men her er i alle fall to som ikke ble ille. Jeg er jo ingen konsertfotograf, men jeg bør vel kanskje prøve i edru tilstand en gang også. Av Kaizers foreksempel. Det hadde vært fint. Veldig fint. Apropos Kaizers – om du ikke har hørt den nye singelen så vil jeg anbefale deg å høre den her. Jeg digger den (selvfølgelig), og husker den godt fra den siste konserten jeg var på. Jeg gleder meg enormt til nytt album! Hugs.

Del

Kommentarer

 1. august 26, 2010 / 23:20

  Elsker det første bildet! :D

 2. Kathrine
  august 27, 2010 / 13:51

  Åh,jeg er kjempefornøyd med den nye sangen!! <3 Så kjekt at du også er Kaizers fan! :D
  "Når det er slutt på en sesong
  Når det er tomt i min kartong
  Philemon Arthur & The Dung
  Du og meg i en sang " <3

 3. august 27, 2010 / 15:22

  Kjempe fine :)

 4. september 2, 2010 / 13:36

  det øverste der va bare heilt fantastisk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.