A webcam is a video capture device connected to a computer or computer network.

Photobucket

Jeg og Vilja spiser vannmelon, og Vilja er søtest når hun skal smile til kameraet. Hun lukker alltid øynene, på tross av at hun sjelden blir tatt bilder av med blitz. Det er akkurat som hun venter på et blendende lys som i virkeligheten aldri kommer. Weird. Jeg har forresten plutselig byttet til midtskill, hva syns dere? Jeg liker det. Spesielt om jeg orker å lage litt krøller i det også. Og om jeg orker å sminke meg. (Det er ikke gjort enda, klokka er jo bare kvart over ni! Så her har dere altså den sanne meg. Uten sminke. Usj.) Hollywood lissom. Krøller og glam! Nei, nå babler jeg bare om ting jeg ikke trenger å bable om, så istedet tror jeg at jeg sminker meg før jeg og Vilja går en tur på butikken. Snart er det helg, og det vil si bursdagsfest! Jeg gleder meg! Ciao.

Del

Kommentarer

 1. august 25, 2010 / 09:51

  Aw, søtinger! :D

 2. august 25, 2010 / 10:04

  Dere er så søøte :D Og midtskill ble bra, tipper det blir syykt fint med krøller! Kos deg masse med bursdagsfest, skulle ønske jeg kunne vært meed :(

 3. Heidi
  august 25, 2010 / 10:35

  Du skal være forsiktig med midskill når du har et avlangt ansikt, for det gjør nemlig ansiktet lengre :P ingen vil vell se ut som Sarah Jessica Parker i ansiktet :P Ha en fin dag! :)

 4. svanhild
  august 25, 2010 / 13:36

  du passte det fint!!

 5. august 25, 2010 / 14:25

  Hahaha herligste Vilja på det nederste bildet:-D
  Fine deg<3

 6. august 25, 2010 / 20:04

  Haha! Jeg lagde meg også midtskill nettopp, på mandag :D Måtte teste det, for er litt lei av håret mitt. Har hatt det fremste håret oppe i spenne i 2 dager nå, da :P Er ikke helt sikker på om jeg kler det.. Men du kler det veldig godt!

  Jeg har også avlangt ansikt, syns ikke det gjorde ansiktet mitt lengre. SJP har jo überlangt ansikt da…

 7. august 30, 2010 / 22:22

  midtskill rawks! og supersøte bilder. eller, supersøte fjes på bildene :P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.