Lørdagslunsj.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

1. Viljis! 2. Nammenam. 3.Vilja og mammen til June, Hanna. 4.June og Vilja. 5 og 6. Vilja og meg.

Først og fremst; jeg skal ikke verken beklage eller unnskylde dårlig blogging i det siste. Så derfor hopper vi over deeeet (selv om at det er et faktum at jeg har vært en kjempeteit, dårlig blogger i det siste). I dag møtte jeg disse herlige menneskene på lunsj, og hadde det kjempegøy! Etter det hadde jeg to fotograferinger, så i nærmeste fremtid kommer det litt jobb-bilder igjen også. Ellers kan jeg fortelle at vi ikke har funnet sted å bo i Trondheim helt enda, men muuuligens. Jeg krysser fingrene. Vær så snill. Ellers har jeg holdt på med det samme som jeg har gjort den siste uka – ryddet, vasket, tatt bilder av huset, og selvfølgelig; vært med Vilja. Det blir travle dager av sånt. Sånn helt seriøst. Det blir det. er det derimot rolig lørdagskveld. Jeg spiser vannmelon, drikker kakao, hører musikk og spiller nettpoker. Det er godt å slappe av litt. Sette seg ned og bare sitte der. Hugs!

Del

Kommentarer

 1. juli 31, 2010 / 22:09

  Fantastisk herlige bilder, dere er så fine!

 2. august 1, 2010 / 00:08

  Ntåå :) Så uutrolig skjønn hun er. Hællan.

 3. august 1, 2010 / 00:41

  Hei! Du er plukket ut som en av ti finalister til tittelen «Norges beste bloggdesign»! Over 150 blogger var nominert, og nå er altså du i finalen. Hvem som vinner avgjøres ved avstemning på bloggen min, så oppfordre gjerne leserne dine til å stemme! :)

 4. august 1, 2010 / 08:41

  Lenge siden siste jeg var innom her nå…..kjekt å oppdatere meg på din hverdag! Gud så stor vesletrollet har blitt!!! Det er da en merker at en har fulgt en person lenge….ha en finfin dag!

 5. august 1, 2010 / 11:30

  Ååååh, de to første bildene av Vilja var skikkelig søte! :D Aaaaw. Var gøy å møte dere <3

 6. helene
  august 1, 2010 / 12:37

  oi, nå er det lenge siden jeg har vært innom merker jeg! så stor vilja har blitt, utrolig søt. og du ser fortsatt like bra ut :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.