Dior Addict.

Photobucket

Vi har vel alle våre favorittprodukter, og her er et par av mine. Lipglossene fra Dior er utrolig gode! De er faktisk så gode å ha på at jeg føler at noe mangler når jeg ikke bruker dem. Jeg hater i grunn lipgloss. Det får leppene til å bli ekle og klissete, og det er spesielt upraktisk om det blåser litt ute. For hva skjer da? Jo, alt håret blir hengende fast i leppene mine, og det er ikke særlig sexy. Believe me. Det er det jeg liker så godt med lipglossene fra Dior. Favoritten (som Vilja har klart å rote bort) er Dior Addict med collagen, men den var de utsolgt for, så da måtte jeg ty til disse to. Ingen big deal det altså, jeg liker disse også jeg. Og forresten. Om du liker bloggdesignet mitt, så stem på meg her. Takker og bukker!

Del

Kommentarer

 1. august 1, 2010 / 12:01

  Det beskriver akuratt det jeg føler når jeg går ut i vindvær med lipgloss på. Det verste er at håret drar lipgloss over kinner. Æsj.
  Men hørtes ut som Dior var noe bra, så jeg kommer vel til å teste det ut. Kanskje jeg endrer meningen om lipgloss.Koster den mye, forresten? :)

 2. august 1, 2010 / 13:43

  Jeg er ikke noe glad i lipgloss selv jeg, men bra at du har funnet noen som fungerer for deg!

 3. august 1, 2010 / 18:24

  er ikke glad i lipgloss jeg heller :) Kjempefint bilde!

 4. august 1, 2010 / 22:51

  Haha, hår i lipglossen er ikke digg! Collagen lipgloss er ikke så digg det heller egentlig :P Har 2 stk, og det sviiiiiir! Jeg bruker skjeldent lipgloss egentlig, har en med masse masse glitter, fra Golden Rose, der jeg jobber, den er jette bra :D hehe! Men blir litt for mye å bruke til vanlig :P hehe. Jeg har stemt på designet ditt! Digger bloggen din :)

 5. august 12, 2010 / 18:02

  Føler med deg angående det at lipgloss er helt grusomt å bruke. Men heldigvis er jeg ingen lipgloss-bruker. Jeg setter min lit til leppestift. Men Dior har alltid gode produkter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.