He’s growing up so fast!

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Canon EOS 5D mark ii og 50mm f/1.4, bare naturlig lys.

I dag tok jeg litt bilder av tantebarnet mitt, William! Se, så stor han har blitt. Han er snart tre måneder gammel nå. Er han ikke søt? ♥ Alt det søte håret… åh, sukk. Godklump! Det er i grunn altfor lenge siden jeg har tatt babybilder, så nå gleder jeg meg virkelig til å komme i gang i Trondheim. Da håper jeg mange babyer, både store og små, kommer til meg for å bli tatt bilder av.

Anyways, i går begynte Kaj i ny jobb, så det vil si at han blir borte en hel uke. En uke på jobb, en uke fri, en uke på jobb, en uke fri. Og så videre, og så videre. Litt rart at han plutselig er borte så lenge i gangen, men jeg regner med det skal gå bra. Dagene blir litt ekstra travle for meg da, spesielt før Vilja begynner i barnehage. Men det er jo faktisk ikke lenge til hun begynner heller! Hjeeelp. Neida, det kommer til å gå fint, Vilja er sosial som få, selv om hun i det siste har blitt litt småsjenert i blant. er det tid for å slappe av. Akkurat nå. Jeg er dritsliten, så jeg tror jammen jeg skal unne meg litt vannmelon og en kopp kakao i kveld (også), jeg. Og et par episoder av True Blood. (Det er jo ingenting på tv, så…) Hugs!

Del

Kommentarer

 1. juli 15, 2010 / 19:45

  Hei Hei! Må si at bloggen din var helt fantastisk, har akkuratt sett gjennom hele :) Utrolig inspirerende. Så et bilde av Pål Anders Thunæs innpå her også, faren til bestevenninda mi ;) Verden er ikke stor! hehe. Keep up the good work!

 2. juli 15, 2010 / 19:53

  Herregud, så nydelig han er! Fantastiske bilder :) Elsker det naturlige lyset :D

 3. juli 15, 2010 / 19:53

  Så nydelig han er da! :) Artige uttrykk, hehe.

  Kos deg med vannmelon og kakao :)

 4. juli 15, 2010 / 19:58

  tnaaw, så søøt! :D fine bilder også!

 5. juli 15, 2010 / 20:15

  Utrolig herlige bilder. :)

 6. juli 15, 2010 / 20:40

  For en herlig unge ^^

 7. Jeanett
  juli 15, 2010 / 20:57

  For noen herlige bilder av en herlig unge! Stolt tante, kan jeg tenke meg?:)

 8. juli 15, 2010 / 21:01

  Kjempefine bilder! du er heldig som har så mye lys inne! Vi har mange vinduer, men ingen slipper inn så mye lys som det der. Lurte på en ting, hva er forskjellen på 50mm f1,4 / f1,8? Jeg er noob, fatter ikke hva jeg har behov for!!

 9. juli 15, 2010 / 21:12

  Herregud for en nydeig unge!! :oD

 10. juli 15, 2010 / 21:17

  Sv: Takk! hehe, du er den første som har tolka riktig! Helt riktig faktisk :) Ditt sitat kommer på neste innlegg ;) Stolt av deg! hehe.

 11. Drea
  juli 15, 2010 / 22:00

  Liinda: f/1.4 er en større blenderåpning enn f/1.8. Større blenderåpning gir mer lys i bildene, og du får også mindre dybdeskarphet. Med det mener jeg at du får alt som ikke er i fokus i bildet mer uklart. :) Forskjellen på f/1.4 og f/1.8 er mange, og jeg anbefaler virkelgi å investere i f/1.4 istedet for f/1.8. Det er mye bedre! Dyrere også, men vel verdt pengene. :)

 12. juli 15, 2010 / 22:55

  så herlig han er !

 13. juli 22, 2010 / 22:42

  Gurimalla for en råstilig blogg du har!
  Blir så forferdelig misunnelig på bildene dine! Du virker superkreativ! All creds til deg!

  Tror jeg blir fats leser jeg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.