Jealous?

Photobucket

Et bilde av fine Anne Cecilie, tatt for lenge siden, men ikke redigert før nå. Topp fra By Malene Birger 1699 kr, shorts fra Only 159,95 kr, veske fra Rules by Mary (husker ikke pris.) Alt kan kjøpes på Mix & Match på Frøya.

Dagen i dag har føltes som en søndag. Eller… egentlig ikke, for jeg har jo brukt mesteparten av dagen til å jobbe, men jeg har allikevel en slags søndagsfølelse i meg. Kanskje kan det ha noe med bolledeigen som står og hever på kjøkkenet å gjøre. Eller kanskje er det bare for at jeg ikke har sminket meg. Eller for at jeg såvidt har vært utenfor døren i dag. På mange måter er det altså en typisk søndag, og derfor er det kanskje ikke så rart jeg føler det er lov å unne seg kanelboller heller. Det høres så mye bedre ut å kose seg med kanelboller på en søndag istedet for på en mandag. Mandag liksom. Det er jo på mandager man skal være sunn for å starte uken så bra som mulig, men vet du hva? Det driter jeg i, for snart skal vi kose oss med et par episoder av Nip/Tuck og gode, varme kanelboller. Jealous? You should be! Hugs.

Del

Kommentarer

 1. juli 12, 2010 / 19:34

  Åh, kanelboller er så gode! JA, jeg er sjalu :P

 2. juli 12, 2010 / 19:40

  hihihi :-D husker du meg, snakka til deg på Knarren i helga! :-)

 3. Drea
  juli 12, 2010 / 19:42

  Elin Svendsen: husker deg, ja! :D Hyggelig at du hilste på! :) Koste du deg på Knarren? I certainly did. Liiiiiitt full var jeg nok, men det la du antagelig merke til, høhø. Sånn det skal være det, er det ikke? ;D

 4. juli 12, 2010 / 19:44

  Skal straks lage kanelboller jeg også! :D

 5. juli 12, 2010 / 20:04

  åååh, kanelboller! :D nå fikk jeg også lyst på , hvorfor måtte du være så slem å friste meg nå?
  Vet du hva, akkurat slik føles det for meg også i dag, og jeg kunne ikke sagt det bedre selv! Bare unntatt kanelbollene da.. arrg! :D

 6. juli 12, 2010 / 21:20

  naaam, kanelboller! nå ble jeg nesten litt sulten. haha. og fint bilde, btw. me like.

 7. juli 13, 2010 / 17:42

  Så morro! :-D joo, men det er sånn det skal være! :-)

 8. juli 13, 2010 / 20:59

  Jeg er sjalu i alle fall! Kanelboller er det beste jeg vet. Likte bildet, du er så flink :)

 9. juli 13, 2010 / 23:31

  Så fint bilde! =)

  Så deg på knarren snupp! Men kun noen få strakser, skulle ikke vært lov å slippe inn så mange folk der, fy på de som arrangerer! Dumt vi ikke fikk sagt hei, men det blir vel igjen snart! :D

 10. Drea
  juli 14, 2010 / 09:24

  Silje: jeg så ikke deg. :( Men så var jeg rimelig full også da., haha! ;D Var veeeeldig mange folk der ja, litt kaos! :b Vi treffes forhåpentligvis senere i sommer! :D Frøyafestivalen perhaps? :D

 11. juli 15, 2010 / 09:46

  I wish, er jo knall program! (postgirobygget <3) men neeeida, jeg skal jobbe og to uker i tyrkia (staaaakkars meg^^) så blir ikke noe festival på meg, akk o ve!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.