Dead Sheep.

Photobucket

Haha, jeg syns dette bildet ble sånn passe morbid. En dau sau (måtte bare) med kjole og armbånd. Ganske så… teit, men jeg liker det allikevel. Kanskje er det akkurat derfor jeg liker det også. Anyways, jeg beklager bloggtørka mi (på hele to dager!), men jeg har liksom ikke hatt så mye å komme med. Jeg var på fest i går, Åge Aleksandersen spilte, og hadde det sånn passe morsomt. I dag brukte jeg en og en halv time på å komme på hvordan vi kom oss derifra (festen var på Hitra), og klarte omsider å huske hvordan vi kom oss hjem og hvor jeg satt i bilen. Sånne ting er lett å glemme når man har fått et par øl for mye. Jeg liker å drikke, men jeg hater hvor teit jeg blir som full. Haha, heldigvis føler jeg meg alltid superpen og dritkul når jeg er full. Hadde jeg visst hvor teit jeg er hadde jeg nok blitt avholds med en gang. Ciao!

Del

Kommentarer

 1. juli 12, 2010 / 00:11

  Likte det jeg :)

 2. juli 12, 2010 / 12:11

  Artig bilde, men jeg liker sauer bedre levende :P Hehehe.

  Håper aldri noen filmer meg når jeg er full. Tenk så flaut å måtte se seg selv og hvordan man egentlig blir når man er beruset. Ingen god tanke. Hehe. Liker bedre å innbille meg selv at jeg bare blir sjarmerendes beruset – selv om jeg vet at det absolutt ikke stemmer.

 3. juli 12, 2010 / 13:29

  Vakkert bilde. :)

 4. juli 12, 2010 / 18:29

  Hei=) For en utrolig flott blogg med nydelige bilder!! Første gang jeg oppdaget den i dag og har allerede leste bakover flere måneder! Er mektig imponert, du tar utrolig flotte bilder! Hadde du hatt mulighet til å lage et innlegg med tips til hvordan man tar de beste bildene? Jeg har en niese på 4 mnd. som jeg gjerne skulle tatt noen fine bilder av og gi i gave til foreldrene. Tips til hvordan man tar flotte bilder av babyer? I forhold til bakgrunn, lys, klær osv. ? Som sagt – du er utrolig dyktig! :) Kan love deg jeg blir fast leser fremover :)

 5. juli 12, 2010 / 20:29

  Sv: Takk :) Det er nok ikke min jente på bilde, men niese :) Nydelig er hun <3 Din Vilja er så nydelig :) Ser ut som en søt og uskyldig liten rakkar :) hihi

 6. juli 20, 2010 / 15:46

  Likte bilde kjempe godt :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.