In the sun.

PhotobucketPhotobucket

Canon EOS 5d mark ii med 24mm f/1.4 og liten  sølvreflektor

1: f/3.2 1/1600 sek   ISO 100

2: f/5.6 1/250 sek ISO 100

To bilder fra i dag. Jeg var ute med kameraet i den ene hånden og reflektoren i den andre. Tungt, slitsomt og svært unødvendig i grunn – hadde jeg bare hatt en utløserknapp så hadde jeg kunne brukt stativ og selvutløser istedet. Men neida, det har jeg ikke kjøpt inn enda, så da får jeg bare ha det så godt. Man kan jo se smerten i blikket mitt. Tommelen min, tommelen min! Au! Jeg får se om jeg finner noen bilder jeg ser litt gladere ut på etterhvert, men NÅ er det fredagskveld og pizza. Hugs!

Del

Kommentarer

 1. juni 4, 2010 / 21:05

  Fine bilder! :)

 2. Silje
  juni 4, 2010 / 22:01

  Hei igjen! Den nyfødt fotograferingen din som du postet her om dagen var virkelig nydelig. Du blir bare flinkere og flinkere! Og den lyskrona over den lille gidde det en ekstra snært :) SUPERRRB!

  Og så må jeg få si: så utrolig snill du er som poster et innlegg med fotoinfo, nå ble jeg glad! Og det til tross for at du har ei syk lita snelle hjemme å ta vare på. Håper det snart begynner å rette seg, er så utrolig frustrernde når forkjølelser osv. drar ut over flere dager. Har selv vært syk med bihulebetennelse i 10 dager nå, holder på å gå på veggene! Men ja, jeg lurte på om du kanskje kunne tenke deg å gjøre meg en bjørnetjeneste? :) (Selv om du ikke kjenner meg, eller noe..). Jeg hadde nemmeligen satt virkelig stor pris på å få høre din mening om noen av mine bilder, fått litt tips o.l. MEN ikke nå, vet du er inne i en veldig travel periode. Så kanskje en gang, når du har tid, og om du i det hele tatt har lyst? :)

 3. Drea
  juni 4, 2010 / 22:04

  Silje: selvfølgelig! :D Det er alltid gøy å se andres bilder, så bare send på mail eller gi meg link, så skal jeg se på det i løpet av kvelden! :D Tusen takk for skryt forresten, kjempegøy å høre!

 4. juni 4, 2010 / 23:22

  Du er så nydeliiig! :D Og du fortjener virkelig en rolig fredagskveld nå, virker som du har fryktelig mye å gjøre for tiden! FlinkeDrea! :D Og TENK så gøy det blir i London! Wuuhu, gleder meg som en unge ^^

 5. Silje
  juni 5, 2010 / 01:12

  Åhh, nå ble jeg glad. Sente deg en mail :D

 6. juni 6, 2010 / 22:41

  Noen som har herlig sommervær ser jeg! Her oppe er det iskaldt. Jeg gikk rundt med boblejakken i dag.. :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.