Konkurranse: Vinn Aussie Colour Mate-sett!

Photobucket

Nå er ikke jeg så veldig glad i blogger som bare består av konkurranser, men nå er det jammen på tide å dele litt på godene også. Jeg skal ha en veldig enkel og grei konkurranse som krever lite av deg, og om du deltar kan du vinne disse tre produktene + en liten overraskelse. Disse hårproduktene sørger for at håret får den pleien det trenger gjennom sommeren, og er utarbeidet av australste designere. Disse produktene skal med andre ord beskytte hår som må tåle en lang, varm og fin sommer i Australia, så da er de i alle fall gode nok for den norske sommeren også.

For å delta må du bare skrive en kommentar under dette innlegget hvor du forteller hva det beste med sommeren er i dine øyne. Hva får deg til å glede deg til sommer? Enklere blir det nok ikke. Frist for å delta er 2. juni, så du har med andre ord en uke på deg. Jeg velger tre vinnere ut i fra det dere kommer opp med, og originalitet og humor belønnes. Lykke til!

Del

Kommentarer

 1. Kine
  mai 26, 2010 / 12:38

  I år gleder jeg meg ekstra til sommeren, har en liten lillesøster i magen (som forøvrig er halvt Frøyværing!) som ventes ut i verden i slutten av juni :) Ser frem til en rolig hjemmesommer med masse familiekos og noen småturer hit og dit.

 2. Marthe-Elise Tarange
  mai 26, 2010 / 12:46

  Denne sommeren har et høydepunkt som finner sted om en måned. Jeg skal nemlig gifte meg med verdens beste.

 3. mai 26, 2010 / 12:55

  Det beste med sommeren er de deilige sommerkveldene. Etter grilling på terassen med hele familien så sitter man bare og snakker ( og spiser seff jordbær) til det er litt skumring og luften lukter kjemegodt! Når alle andre i nabolaget har gått inn fordi det begynner å bli litt kjørlig, men du blir ute og nyter stillheten med gress mellom tærne eller mens du hopper litt på trampolina. Det er best med sommern, fordi da føler man seg helt fri :)

 4. Ingerid
  mai 26, 2010 / 12:57

  Det beste med sommeren er å ha litt fri til å reise bort og treffe familie. I tillegg er jeg veldig glad i de små glede med å få gå barbeint i kjole og å kjøle seg ned med hageslangen på de varmeste dagene.

 5. mai 26, 2010 / 12:59

  Jeg gleder meg til å komme hjem til sørlandet der jeg får se gode venner som alle studerer på forskjellige kanter av landet (og verden). Jeg gleder meg til grilling på brygga, lysing etter krabber – jeg gleder meg til å kunne ta båten til en tilfeldig valgt holme og ligge der hele dagen med et knipe gode venner, latter og bikiniskiller. Jeg gleder meg til å være tante for tanteungene mine, bli kastet på vann og brenne meg på maneter. Jeg gleder meg til saltvannshår og sommerfregner, solbrenthet, alo vera og fruktige drinker. Jeg gleder meg til å bli spylt med hageslangen mens man vasker oppkjørselen/bilen. Jeg gleder meg så mye til å komme hjem. Men mest av alt gleder jeg med til å slappe av og smile.

 6. mai 26, 2010 / 12:59

  Gleder meg til sommer, sol, sjø, båt, bad, grillings og late dager på hytta.
  For familien vår er sommerferien ett høydepunkt – 3 uker sammen med familien! Det er nemlig ikke dagligdags for oss med pendlermann/pappa.

 7. mai 26, 2010 / 13:02

  Det beste med sommeren er å ha tid til familie og venner. Ikke minst min herlige kjæreste som jeg i det siste har fått alt for liten tid med. Endelig kan jeg gi han den oppmerksomheten han fortjener.

  Festival, musikk, øl og bading blir også stikkord for denne sommeren!

 8. mai 26, 2010 / 13:02

  Sommeren er en herlig tid. Jeg elsker at det er varmt og at man har fri fra alt mas med skole og jobb. Følelsen av å gå uten sko i sanda, bade, spise jordbær og vannmelon. Jeg gleder meg virkelig til det blir sommer!

 9. mai 26, 2010 / 13:02

  Det beste må vel være å sette seg på brygga etter en lang dag i solen med kjæresten ved siden av og dyppe bena i vannet, dele på en kurv med jordbær, en flaske hvitvin og et pledd over skuldrene, og bare nyte dagens siste solstråler. Jeg kan nesten ikke vente. ü

 10. stine
  mai 26, 2010 / 13:05

  Heihei :)
  Har ingen spesiell grunn til å glede meg til sommeren, som jeg ser andre har. Jeg gleder meg rett og slett bare til sløving på stranden med venner på dagtid, og grillkos på kveldene. Jeg gleder meg også til å være masse masse med venner og familie. Gleder meg til å kjenne alle de gode luktene når man griller, jordbær og solkrem. Gleder meg til å få en gyllen og fin brunfarge og til å gå i sommerkjoler til langt på kveld. Gleder meg til å kunne sitte ute lenge lenge uten å fryse. Gleder meg til å høre myggen suldre på soverommet, og det at jeg ikke klarer å sove, men bare mååå drepe den myggen! Ja, er masse å glede seg til :) :)

 11. mai 26, 2010 / 13:05

  Det beste med sommeren er lukten av nyklipt gress, grilling, sol, småsko, bading, norske jordbær og sommerkvelder på verandaen.

 12. Elise
  mai 26, 2010 / 13:07

  Gleder meg til sommer med mye bading, sene kvelder, jordbær, turer til stranda, turer på tusenfryd og sist men ikke minst ta mange fine bilder. Jeg gleder meg også til sommer fordi da får jeg vite hvilken linje vi kommer inn på, på vgs. Spent.

  Det beste med sommeren er at jeg kan tilbringe mye tid ute, med familie og venner. Jeg kan gå rundt i sommerkjole og bare ha det kult. Jeg slipper å tenke på skole og alt jeg burde gjort. Dessuten så er alt så fint om sommeren, og alt virker så bra. Sommeren får meg til å ha det bra.

 13. mai 26, 2010 / 13:07

  Gleder meg til lange dager i solen, festivaler med øl og gjørme, bading i iskald sjø og grilling i fjæra. Jeg gleder meg til lange arbeidsdager på Skårungen, til å endelig få lov til å servere øl (også en glede med å ha fylt 18) og til å flytte ut av leiligheta og flytte inn et annet sted. Jeg gleder meg til dåpen til nydelige Victoria, og til at ei av mine beste venninner får en liten baby i juli. Jeg gleder meg til bursdagsfeiring med strawberry daiquiri og vannmelon, og jeg gleder meg til å spise is under parasollen i hagen. Men jeg gleder meg egentlig mest til å være ferdig med videregående, og få en pause fra alt – det er det sommeren handler om for meg!

 14. mai 26, 2010 / 13:09

  Summaren for meg er noko heilt spesielt, som hybelbuar blir det å pakke kofferten å komme heim igjen til foreldre, søsken og venar. Kjempe kos! Det å kunne vakne om morgonen av at mamma spiller Sexy Bitch på anlegget fordi ho veit eg likar ikkje å bli vekt. Og ungar som spring på graset og ein merkeleg dalmatinar som ular mot månen i dagslys. Det blir godt å sleppe det å lage middag til ein person, men ein heil familie og gå barbeint på nyklipt gras og beundre kunsten naturen lagar med sine fine fargar. Jordbærsmaken i munnen, saltvatnet i håret og vener rundt grillbålet. Sommer jobb i lokalavisa Firdaposten, lange kveldar med han eg er glad i og nydelege solnedgangar. Det blir den ultimate summaren med finfine folk.

 15. mai 26, 2010 / 13:15

  Det beste med sommeren er lukta av nyklipt plen. Selv om jeg er allergisk til tusen, så er det den lukten som får meg til å føle at nå er det virkelig SOMMER.

 16. Solveig
  mai 26, 2010 / 13:26

  Eg gler meg til å bade i sjøen, og å litt for seint innsjå at vatnet ikkje oppnår sydenvarme på Vestlandet.

  Eg gler meg til å konrurrere med nevøen min om kven som kan ete flest is; ein konkurranse som alltid endar med at han vinn og at eg tenkjer at eg aldri skal eta is att.

  Eg gler meg til å gå barfot i gras og grus og sand, og til å vakne med senga full av gras og grus og sand.

  Eg gler meg til å ta fatt på dagen utan å ha ein plan for kva eg skal, og å legge meg om natta utan å ha gjort noko som helst.

  Eg gler meg til sommarluktene, sommarsmakane og sommarlydane, og til sommarfuglane som er både ute og i magen min.

 17. Amanda
  mai 26, 2010 / 13:26

  Det beste jeg vet er at alle søskene mine kommer hjem, og at jeg slipper å bekymre meg for prøver og innleveringer. Også elsker jeg å le så mye at jeg nesten ikke får puste. Det skjer ofte når alle søskene er samla! :D

 18. mai 26, 2010 / 13:28

  Åh, det beste sommeren er nok hvor glade alle menneskene er. Er som om alle har fått en gigantisk dose med energi sprøytet inn og det smitter! Lange, varme og late dager på en brygge langs sjøen, bading, grilling og masse latter. Det er sommer det!

 19. A
  mai 26, 2010 / 13:32

  Det beste med sommeren er varmen, venner og at bildene som blir tatt får en «glød» med sterke farger. Bading, grilling og is er også må ha, må ha :D

 20. Anne
  mai 26, 2010 / 13:33

  Det beste med sommeren er når jeg ligger i
  ute i en hengekøye, de små tantungene mine leker med føttene mine og jeg kjenner den herlige lukten av jordbær, vannmelon og salt. Jeg liker å se hvordan sommeren automatisk gjør den sureste personen smilende, og hvordan du kan begynne helt på nytt når sommeren er slutt. En ny sjanse :-) Når jeg kan løpe rundt i en laang kjole, høre barnelatter og mimre tilbake til når jeg var liten, mens jeg hører på dus sommermusikk som Jack Johnson osv. Aaah :-)

 21. mai 26, 2010 / 13:33

  Jeg gleder meg til følelsen av å være fri. Jeg gleder meg til tanken at jeg ikke har en innlevering til. At jeg kan bruke tiden min på det som betyr noe for meg. At jeg kan bygge meg opp en portofoile iløpet av sommeren, bare fordi jeg har krefter til det da. Fotooppdrag og sene kvelder med vin og jentefest gleder jeg meg også til. Gå ned til stranden klokken 5 om morgen, bare for å få det perfekte bildet av soloppgangen. Jeg gleder meg til alle de småe minnene, og bildene som jeg blir å få. For det er ingenting som er bedre enn å ta bilder om sommeren :)

 22. mai 26, 2010 / 13:39

  Barneskolesommerdikt! :)

  Jeg elsker sommeren fordi
  da får jeg plukke blomster i det fri,
  som jeg kan sette i vakre vaser
  det gjør godt for sarte naser

  I sommer skal jeg arbeide litt
  men ikke så mye at jeg ikke holder tritt
  med mine venners planer
  jeg får bare stå opp før hanen galer

  Ferien går til Sverige og Finland
  med min bror og hans samband
  Vi skal bade og kose oss
  i telt skal vi sove uten å sloss.

  Gislefoss har meldt sol
  det gleder oss stort her nord
  sommernatta er lys og vakker
  det er hit du burde flytte med din makker.

  Sommer <3

 23. mai 26, 2010 / 13:39

  Det beste med sommeren er å lage mange fine minner slik at man overlever en ny vinter med kulde og skolearbeid. Å møte venner og familie for første gang iløpet av 11 mnd og vise de bilder og alt annet kos som har skjedd iløpet de månedene. Oppsummering: Det beste med sommeren er venner og familie :)

 24. mai 26, 2010 / 13:40

  (det var da inndelt i vers, men ser ut som at det ikke ville være med i kommentaren :p Det skal altså være 4×4 linjer, fra «jeg elsker sommeren….»

  Håper jeg vinner! :D

 25. mai 26, 2010 / 13:44

  Det som får meg til å glede meg til sommeren, er de stundene jeg kommer til å sitte på en gate-cafè å se på alle menneskene som går rundt å er rusa på livet!
  Alle som får et energikick av solen, alle som går ut av vinterdvale og ut i den store, fristende verden, se på alle som har bestemt seg for å få bedre selvtillit, alle som har bestemt seg for at livet er fantastisk! Det er DET som får meg til å glede meg til sommeren. Sommeren som alle venter på, hele vinteren.

 26. mai 26, 2010 / 13:45

  Det beste med sommeren er at alle virker så lykkelige. Og det er fint, når det i tillegg virker som verden står stille i nesten 2 måneder.

 27. mai 26, 2010 / 13:46

  Sommer er et rart fenomen. Vi bruker nesten et år på å glede oss til sommeren, og snakker om alt vi skal oppleve, hvor brune vi skal bli og hvor mange steder vi skal se. Allikevel ender vi stort sett opp med å gjøre akkurat det samme som i fjor: Vandre rundt på festival i øspøs regn, flyte rundt i soveposen og spise våte knekkebrød til frokost. De fire ukene man jobber hele dagen er det derimot strålende sol og alle er bortreist når man har lyst til å finne på noe på kvelden. Man klarer kanskje å komme seg på stranda et par dager, drikke varm cola, være klissete og fulle av sand. Men, allikevel er det noe som er så fantastisk med sommeren. Kanskje det at uansett hvilket vær det er og hvor man ender opp, så klarer man alltid å skape så fantastisk gode minner og treffe så mange nye folk! Jeg liker hvertfall sommeren, selv om jeg blir like overrasket hvert år over at den ikke ser ut slik som den gjorde i hodet mitt et helt år .

 28. Mia
  mai 26, 2010 / 13:47

  Jeg bor i Hønefoss, så det beste med sommeren er å reise nordover til familien min i Hamarøy. Sol, vakker natur, fjæra, god mat og masse gode venner og familie. Mmmm, gleder meg!

 29. mai 26, 2010 / 13:48

  Det som gjør at jeg gleder meg mest til sommeren er skolefri, rett og slett. Samt at jeg skal proppe denne sommeren full av vennegøy og koselige ting. Jeg skal spise jordbær til jeg sprekker, for det er jo noe av det beste med sommer, du kan spise så mye jorbær og is du bare vil! Og når sommeren er over har farmor såklart for laget masse godt syltetøy av alle jordbærene, man ser jo frem til det :))Også må jeg ikke glemme hvor deilig det er med sol, bading, og hvor fint det er med humler som flyr rundt og setter seg på de søte blomstene, som jeg tilslutt plukker og setter i håret :))

 30. Malene
  mai 26, 2010 / 13:51

  Det jeg gleder meg mest til med sommeren er den herlige følelsen av ferie når solen skinner og jeg kan nyte en frisk smoothie på starten av morgenen på terassen!

 31. mai 26, 2010 / 13:52

  det beste med sommaren er at eg kan gjere det eg vil. at eg kan gå på festivalar og høyre på musikk. at eg kan sole meg og ta veldig mange bilete, og at eg kan ligge i graset og høyre på lydar, som eg vanligvis ikkje har tid til å høyre på. det er det finaste og beste med sommaren

 32. Julie
  mai 26, 2010 / 13:56

  Det beste med denne sommeren er ihvertfall at jeg etter et år med masse stress skal få ta en lang ferie. Reise nedover Europa med en god venninne og besøke faren min i Spania. Ellers er det jo deilig med lange dager, grilling, utepils og mindre klær :)

 33. Elise
  mai 26, 2010 / 14:01

  Jeg gleder meg til sommer, mest fordi sommeren er så fint. Stranda, det fine været, lukten av grill og jordbær. Jeg gleder meg fordi jeg skal ta masse fine bilder med kameraet mitt, og jeg får vite hvilken skole og linje det blir på videregående. Jeg gleder meg til å spise vannmelon med vennene mine, og gå rundt i sommerkjole og ha det kult. Jeg gleder meg til å dra til Frøya og møte familie og bekjente, for frøya er fint om sommeren men det er det her også.

 34. mai 26, 2010 / 14:05

  Det jeg liker best med sommeren er alle de fine fargene rundt meg. Om det er gresset, himmelen eller vakre kjoler på ukjente mennesker! Jeg liker at de fleste vennene mine kommer hjem, og at vi kan finne på alt mulig siden det er sommer. Og at det er så mye fint å ta bilder av!
  Jeg liker at en kan se flere mennesker ute, og at fleste nyter sommeren og blir litt mer lekne! ;)
  Det som er best med denne sommeren er at jeg og min samboer akkurat har kjøpt vår første leilighet sammen. Så vi kommer til å bruke mye av sommeren til å pusse litt opp.
  En annen ting jeg liker med sommeren er at huden min blir brun og fri for eksem, der gjør solen og sjøvatnet susen! I sum: sommer er herlig!

 35. mai 26, 2010 / 14:06

  Å ligge langflat på en grønn plen og sole seg. Å drikke iskald glasscola. Å kjenne lukta av nyklippet gress. Å ha nydelige, små måseunger vandrende rundt på gårdsplassen fra tid til annen. Å spise jordbær rett fra jordbærlandet. Å bade hesten i kaldt vann på varme dager. Å ha iskrig med kjæresten. Å grille. Å løpe gjennom vannsprederen. Å bade.

  OG! Å gå lange turer midt på natta og synge Kaizers-sanger i midnattsola.

 36. Elena
  mai 26, 2010 / 14:07

  Sene varme sommerkvelder med gode venner, grilling og fine minner. Late dager med sol, vannmelon og saftis.
  Men også jobbing og andre ting som bare må gjøres.
  Alt er bedre om sommeren! Tilogmed blodprøver kan taes med et smil når solaskinner!

 37. mai 26, 2010 / 14:10

  Det beste med sommeren er når man kan sette seg ute med sommerkjole og solbriller sammen med venner mens man spiser jordbær og is. Etterfulgt av vannkrig på grønnt gress ^^

 38. mai 26, 2010 / 14:21

  Det jeg gleder meg aller mest til er nok varmen, og de saftige jordbærene. Sene sommerkvelder med delillos på full guffe, og lukten av grill. De herlige fargerike blomstene som dufter himmelsk og som passer bra som fotomodeller. Gleder meg da også til å ta masse bilder av familie og venner. De største hendelsene blir familieturen til Brasil og venninneturen til Trondheim. Shopping og champagne! Ellers ser jeg frem til late sommerdager på stranden med lukten av saltvann og solkrem som svirrer rundt nesa på deg. Og til slutt: selvølgelig det å bare ha FRI.

 39. mai 26, 2010 / 14:23

  Det som gleder meg med tanken på sommeren er helheten av den überfantastiske årstida. Myggen er en del av sommeren, og selv om den irriterer grenseløst og får hodet ditt til å tenke drapstanker som egentlig ikke er vanlig, er det på en måte ingen sommer uten insekten.

  Det beste med sommeren er å våkne opp til nydelig flott vær, ta på seg lette sommerklær med bikini under, og legge seg på hveranden eller hengekøya med en smoothie for å slikke det utrolige fenomenet sola.

  I tillegg får en gått med nydelige sommerkjoler, finne sommerstilen og bruke den, grille ved elva med gode venner, god stemning og god drikke… Plukke jordbær i hagen og ha det som dessert etter en lett og fantastisk grillrett ved grillpeisen. Også må det jo litt løping rundt på gresset i den store hagen til, med lillesøster og storebror som tar fram vannslangen og skal leke! Det er så mange flotte komponenter ved sommeren, og å ligge på stranda i 25 varmegrader er det noe de fleste ikke sier nei til…

 40. Amalie
  mai 26, 2010 / 14:28

  Det jeg gleder meg mest til til sommeren er å dra på båttur sammen med vennene mine (da hadde jo denne hårserien passet bra, med tankte på at det blir mye bading i saltvann). Jeg gleder meg rett og slett til å ha fri fra skolen uten å tenke på eksamener osv som foregår nå! (-;

 41. Andrea
  mai 26, 2010 / 14:28

  Jeg gleder meg til og reise, gå på en strand barfot, og være varm. Jo, også gleder jeg meg til å få en liten pause fra naturfag.

 42. mai 26, 2010 / 14:32

  Jeg gleder meg noe innmari til sommerferie. Hvorfor? Det skal bli så godt å ikke trenge å se på klokka, bortsett fra når jeg skal på jobb. Det skal bli så godt å gå på kosert i lett kjole (who am i kidding, ullgenser og støvler er vel det mest passende for norsk sommer). Det skal bli godt å drikke hvitvin og solo i sola. Det skal bli godt å ha noe å skrive om på bloggen, annet en skole skole skole og jobb. Det skal bli godt å ikke være så hvit at man er gjennomsiktig, slik som mine foreldre påstår at jeg er nå. Det skal bli godt å leke med guddattera i stranda, og lære henne å spise is (som alt i alt er det aller aller beste med sommeren). Og det skal bli fint å ta seg en tur på Frøya for å nyte sommeren på ordentlig vis.
  JA, jeg har lyst å vinne konkurransen, hihi :-)

 43. mai 26, 2010 / 14:39

  Det beste med sommeren for min del er at jeg da har litt mindre intense smerter enn ellers i året. Jeg er kronisk syk og varme og sommer gir mindre smerter.

  Ellers elsker jeg blomstringen i Hardanger og at alle er glade og blie! :D

 44. Fjell
  mai 26, 2010 / 14:45

  Mmmm…ligge henslengt i hengekøya, høre en blanding av toner fra radioen og fuglekvitter…Boka jeg leser er lett og drømmende og ved siden av meg er en skål med oppskåret frukt…

  Dette var jo da bare et lite drømmende øyeblikk av en ogå eller hærlig sommer ;)

  Veldig bra blogg, fant den etter å ha tittet litt på femelle. SNasnt! Stå på!

 45. mai 26, 2010 / 14:45

  Jeg gleder meg til denne sommeren, for dette blir min siste sommer på mange måter! Min siste sommer i hjembyen og som ungdom. Til høsten flytter jeg til London sammen med forloveden min, for å studere foto, i 3 år! Både gleder og gruer meg nesten i hjel, men denne sommeren skal nytest til det fulleste, samtidig som jeg skal telle ned dagene!

 46. mai 26, 2010 / 14:46

  Jeg gleder meg til sommeren! Det skal bli godt med en pause før jeg starter et travelt år med skriving av bacheloroppgave i sykepleie.

  Ellers liker jeg sommerens behagelige temperatur, og gleder meg til å bruke fine sandaler og pynte meg med kjole, uten å frykte at jeg fryser ihjel. Selvfølgelig gleder jeg meg også til å reise hjem til familie og venner for å kose meg med grilling og bading :)

 47. Maria
  mai 26, 2010 / 14:46

  Det beste med sommeren er at man kan sitte på gresset ute og spise jordbær. Også er det herlig med sol og varme og lange dager i parken!

 48. Line
  mai 26, 2010 / 14:53

  Det beste jeg vet med sommeren er festivaler! Hele sammensetningen av festivaler er fantastisk; Sitte med gode venner ute på en slette,drikke øl og grille, høre masse bra musikk på campen, gå på konserter, bli skitten og føle seg forferdelig, men likevell ha det knallbra. Slike sommre er nydelige, og dette er noe jeg forbinner med sommer.

 49. Stine Andrea
  mai 26, 2010 / 14:55

  Jeg gleder meg til sommeren fordi da har kjæresten min fri fra Adeccoligaen. Vi bor 15 mil unna hverandre, han trener to ganger om dagen, har en til to kamper i uka OG går på skole. I sommer har han to måneder fri fra skolen og en måned fri fra fotballen, DET gleder jeg meg til :)

 50. mai 26, 2010 / 14:55

  Det som får meg til å glede meg til sommer er når jeg ser at det er så lyst ute, sol bak trærne og den herlige sommerlufta. Kan ikke få nok av den herlige sommerfølelsen! Ligge på grønt gress, spise røde jordbær, og gå i lette, søte sommerkjoler.

 51. Ingus
  mai 26, 2010 / 14:55

  Det beste med sommer er hele sommerstemningen! Alle er så lykkelige, ikke minst jeg selv! Jeg gleder meg til og med til hele familien skal trykke seg inn i bilen og dra til Danmark, bare fordi det er sommer og alt er bare bra uansett. Jeg gleder meg til å ligge på stranda med kjæresten, bade og gå på grillfester. Jeg gleder meg faktisk så mye til sommerferien at jeg ikke får sove om natta!! Og det er ikke tull engang. Og så gleder jeg meg selvfølgelig til å bruke min nye hårpleieserie fra Aussie ;))

 52. mai 26, 2010 / 14:57

  Varme dager, varme kvelder, sove lenge, henge med venner, grille, bade, soling…. Alt er bedre om sommeren! I år skal jeg til nordnorge for første gang også, så jeg gleder meg ekstra mye!

 53. mai 26, 2010 / 14:58

  Det beste med sommeren er uten tvil bikinivær, lyse kvelder og ekstra tid til det jeg aller mest har lyst til.
  Tid til familie og venner, jordbær, grilling og strender.
  I sommervarmen blir alle små gleder litt større. Og alt blir enda bedre når også sommerfargen sitter som støpt.
  I sommer gleder jeg meg aller mest til å flytte inn i huset vi har kjøpt.

 54. mai 26, 2010 / 15:04

  Det beste med sommeren er bilturen til stranda. Med mat og frukt av alle slag i bagasjen, bikinien på, og solkremen meoolm fingrene. Hos farmor og besterfar pleier vi alltid og ha med vaffler på stranda, det er godt det!

 55. Mari
  mai 26, 2010 / 15:07

  Det beste med sommeren? Nei, det må være at det ikke er vinter…

 56. Hanne Karlsen
  mai 26, 2010 / 15:25

  Det beste med sommeren er at alle venner og familie som har flyttet herifra kommer tilbake for noen uker :)

 57. mai 26, 2010 / 15:25

  Jeg gleder meg til sommer fordi da får jeg komme hjem til vennene, dyrene og familien min hjemme. Jeg bor på internat, så det skal bli ekstra deilig med 2 mnd hjemme! Også gleder jeg meg til og være i stallen ekstra masse og bare kose meg i det forhåpentligvis fine været! :-)

 58. Julie
  mai 26, 2010 / 15:31

  Det jeg elsker med sommeren er den varme solen som gir den vinterbleke huden min farge. Og selvfølgelig herlige sommerkvelder som tilbringes sammen med venner, med masse god mat og musikk.

 59. mai 26, 2010 / 15:31

  Det beste med sommeren er at man både har tid og overskudd til å gjøre akkurat det man vil!

 60. mai 26, 2010 / 15:33

  Sommer for meg er total avslapping. Sitte langt oppe til klokka er 4 og det enda er lyst. Ligge i en hengekøye hele dagen, eller være på stranda og slappe av meg kanskje en god bok, og selvfølgelig jordbær! Sommer kunne hett jordbær egentlig, for hvem forbinder ikke sommer med jordbær?!

 61. mai 26, 2010 / 15:37

  sommer for meg er telting med vennene, mye båt, fotografering og hest ! pluss at man har dobbelt så mye tid ! det beste med denne blir at jeg nemmlig skal få egen hest ! oh, summerlove (L)

 62. mai 26, 2010 / 15:43

  Det aller beste med sommeren er lukta tidlig om morgnenen, særlig når det har regna hele natta og gresset er vått er det deilig å gå barbeint i det og bare lukte på sommeren. Det nest beste er vannmelon (jeg kjenner flere som liker det, ja!). Jeg liker veldig godt å kunne legge meg klokka ni og stå opp klokka fem uten at noen stusser over det. Dersom en sommerflørt skulle dukke opp, tror jeg jeg ville likt det også! Og å bli brun er jo fint (men jeg blir sjeldent brunere enn mørkehvit). Friheten til å kunne gjøre hva enn jeg vil, setter jeg også veldig høyt.

 63. Katrine
  mai 26, 2010 / 15:48

  Da besta med sommaren er at alt er snudd på hodet! Folk er i ekstra godt humør og dagane er lange (og lengre enn lange)! Den beste tida i året!

 64. mai 26, 2010 / 15:51

  Det beste med sommeren er å være ferdig med eksamensperiode, og bare kunne nyte sola(forhåpentligvis) og norske jordbær! Namnam!

 65. Marthe Berg
  mai 26, 2010 / 15:53

  Det beste med sommeren er definetivt late dager på stranden, digge gutter i bar overkropp ( hey, det syntes da vi alle ) og sene sommer kvelder med gode venniner!
  alt blir så mye mer satt i spill på sommeren, guttene er mer følsomme, vi også definetivt, solen dominerer humøret og is er på middag og frokost får både barn og store!
  hva er ikke å glede seg til sommeren?
  okei, pms – selfølgelig, men det har vi året rundt, å en uke i sommerferien fra eller til det greier vi. Ja, under en mnd til sommerferien, åh som man gleder seg!

 66. mai 26, 2010 / 15:56

  Ah, O’deilige sommer!
  Ingenting er som å ligge ute i bikinien med gode bøker, oppskjærte vannmelonbiter og cola med isbiter! Gleder meg enormt til at sola kommer frem fra skyene og at gatene blir fulle av folk som smiler for første gang på et helt år ;)

 67. Line
  mai 26, 2010 / 16:01

  Jeg gleder meg til å kunne dele sommeren med kjæresten min (som bor 333 km unna meg), grille, spise vannmelom og gå i kjole. Sol, is og søte kyss…

 68. mai 26, 2010 / 16:03

  Det beste med sommeren er at jeg får reise hjem til Norge (denne gangen ikke bare reise men faktisk flytte), se alle vennene mine igjen etter et helt år, tilbake til det fine huset på Nærsnes, bading på den kjente stranda og kjøpe is på den bittelille Jokern! Jeg gleder meg uendelig mye til å endelig komme HJEM. Norge er noe eget om sommeren :)

 69. mai 26, 2010 / 16:05

  Det beste ved sommeren er 2mnd med fri fra skolen. Det beste ved sommeren er å kunne gå lettkledd uten å fryse, å gå barbeint ute og stikke tærne i sanden. Det beste ved sommeren er å plukke markejordbær på strå, å grille med mine beste venner og familie. Det beste ved sommeren er solskinn og nakenbading på hytta. Det beste ved sommeren er å ikke vite hvilken dag det er og snu døgnrytmen. Det beste ved sommeren er å kjøre båt med mine venner og synge allsang. Sommer er min definisjon på lykke! :) Dette får meg til å glede meg til sommeren!

 70. Anne Kristine
  mai 26, 2010 / 16:07

  Om vinteren når snøen laver ned, og det kommer frostrøyk når man puster, er jeg overbevist om at vinteren er min favorittårstid. Men det er til våren og sommeren kommer. Når man bor i Finnmark og har over et halvt år med vinter og mørke i året (det kan snø i juni ffs :( ), lærer man seg å sette pris på sommeren og sola. For sommer for meg er is i sola, bading i herlig ferskvann, festivaler og i de siste årene har det også blitt en del jobbing. Men det må til når man skal bli en hardtarbeidende student til høsten!

 71. Frida
  mai 26, 2010 / 16:12

  Sommerforelskelse!! Ingenting er herligere (når følelsene gjengjeldes vel og merke)! Men det aller beste er når den varer utover høsten og resten av året også :)

 72. Ann-Helén
  mai 26, 2010 / 16:14

  Det beste med sommeren er skolefri. Rett og slett :)
  Du kan henge ut med venner, spise is og jordbær, slappe av og nyte livet. I tillegg så er det en fantastisk følelse å stå opp når det er lyst. Jeg står vanligvis opp klokken 6 (ugh) og på vinteren er det ekstremt ille å våkne opp med stjerner og bekmørk himmel. Men om sommeren.. ahh… solen vekker deg når den skinner inn på rommet. Deilig :D

 73. mai 26, 2010 / 16:30

  Gleder meg til å sende nevøen min på alle edderkoppene i tre kilometers omkrets!

 74. Martine
  mai 26, 2010 / 16:30

  Det beste med sommeren for meg er at jeg har ferie hvor jeg kan gjøre så mye. Jeg lader opp til et nytt skole år med venner og familie. Spise jordbær og is!
  Alt med sommeren er perfekt! Og selvfølgelig blir det mye grilling med god mat!

 75. mai 26, 2010 / 16:32

  Det beste med sommeren er å springe barbeint på varm asfalt, få skrubbsår og brenne seg på brennmanet. Falle ut av båten og miste solbrillene sine i vannet. Det beste med sommeren er isen som smelter bort før du har spist den ferdig og varm hvitvin på stranden.

  Det beste med sommeren er å sitte og se på tordenværet herje og se lynet slå ned i et tre, det beste med sommeren er at alle kafeer er fulle og byen bugner av liv.

  Det beste med sommeren er at det er sommer.

 76. Mia
  mai 26, 2010 / 16:33

  Har begynt å telle ned dagene nå, noe jeg gjør hvert år før sommeren. Med tanke på at det snart er sommerferie gjøre med lykkelig, og kjenner jeg får et bittelite lykkerus i magen da jeg tenker på det. Om sommeren er jeg nesten alltid på topp humør. Det er rett og slett en herlig tid, de to ABSOLUTT herligste månedene i året. Det beste må vel være å dra på stranda HVER dag, reise og få den reisefølelsen, grillkvelder og jordbær. Det kan nesten ikke beskrives hvor glad jeg blir da sommeren er her.

 77. Ragnhild
  mai 26, 2010 / 16:35

  Det beste med sommeren er å komme hjem å se familie og venner man ikke har sett på måneder. Kose seg på stranden med en pils og mye latter med gode venner er alltid like fantastisk. Bare kose seg og virkelig sette pris på det fine med livet. Jeg elsker sommeren :)

 78. mai 26, 2010 / 16:40

  Sommeren er den beste årstiden av alle! Hvorfor? Vi har fri fra skolen i 2 mnd, kan bruke dagen på annet enn lekser, slipper å stresse til skolen hver morgen og ikkeminsn; man kan (mest sannsynlig) bade og sole seg hele dagen! Du er fri til å reise, oppleve nye ting og bare ta livet helt med ro. Det er hva jeg kaller sommer!

 79. Bettina
  mai 26, 2010 / 16:47

  Beste med sommeren er fuktige kvelder man angrer bittert på neste dag, myggspray som oser over alt, alltid ha med seg en paraply i skogen (Dette er fordi min kjære venn en gang fortalte meg at flått slipper seg fra trærne) jordbærflekker som ikke går av den nye hvite kjolen og flaske nummer 27 av aloe vera du må kjøpe når du nok en gang overvurderte sol-faktor 12 til din bleke vinterhud. Dette høres kanskje elendig ut, men hei, det er sommer, man må bare elske livet og alt der fører med seg !

 80. mai 26, 2010 / 16:56

  I år gleder jeg meg aller mest til å kjøre *nesten* hele Norge på langs i en sliten gammel bil som krangler mer enn den kjører. Det kommer nok til å bli flere reparasjoner og banning underveis, men en gang i fremtiden vil vi se tilbake til denne sommeren og le. Siden det jeg får igjen på skatten skal gå til fotoutstyr får vi nok noen gode bilder i ett album også :)

 81. Ingrid
  mai 26, 2010 / 17:01

  Sol.Venner.Jordbær.Iskaldt vann med isbiter.Bading.Båt.Familie.Volleyball.Grilling.Is.Blå himmel.Shorts.Vannmelon.Grønne trær og plener.Være så varm at du tror du skal dette om.Det varme været. Solbriller.

  Kunne vel ramset opp mye mer, men dette er noe av det beste med sommeren jeg kan komme på nå. Varmt og godt i været og sool!:))))
  Åå, som jeg gleder meg til fri. Håper virkelig på bra vær i Norge i år!

 82. mai 26, 2010 / 17:08

  Det beste med sommeren er sol og varme, lange kvelder, gode venner og nye minner. Det og at man ikke har en bekymring i verden annet enn hvilken type is man skal kjøpe neste gang.

 83. mai 26, 2010 / 17:21

  Det absolutt beste med sommeren er å gå ut uten sko, i lette lyse klær, ligge i gresset og se opp på himmelen helt til det begynner å regne, og fortsette å ligge der selvom det regner. Hoppe i sjøen med klærne på, spise is til frokost, jordbær til middag, og grille på kvelden, spille volleyball, gå barbeint på stranda, bli solbrent, være med de aller beste vennene hver eneste dag, få feriepenger, smile, ta sommerlige bilder, blomster, sitte i skyggen under et tre, spille vplleyball, dra på båttur, gå i fjellet, bade masse, slappe av, men gjøre usansynlige random ting, som gleder både deg selv og andre. <3 god sommer <3

 84. mai 26, 2010 / 17:22

  Det beste med sommeren er lyset. Jeg har allerede en hel haug med ideer til fotoshoots som jeg vil/skal ta ute i sommer.

  Elsker å ta bilder på location og man trenger ikke annet en lyset som er om sommeren ute. Bare man varierer tiden på dagen får man utallige, fantastiske, lyskvaliteter fra en lyskilde. SOLA<3 :P

 85. Ingrid
  mai 26, 2010 / 17:25

  Det beste i hele året er sommeren med lite klær, grilling, sandaler, is, bading, kjoler, solbriller, båtturer, sol, jordbær, og sene kvelder ute. Også gleder jeg meg mest til når sønnen min har lært seg å gå og han kan kjenne hvor godt det er å løpe barbeint i gresset og jeg kan blåse og barnebassenget hans :)

 86. mai 26, 2010 / 17:38

  Sommer er skiftende vær – alt fra varmende solskinn til oppfriskende regndryss. Sommer er godt humør, iskaffe, blafrende kjoler, barbeinte tær og blomstrende liljer. Sommer er timesvis i båt, solbrente kinn og langt, løst hår dyppet i saltvann. Sommeren er tiden hvor alle ses ute, hvor ingen skal kunne gjemme seg innendørs. Sommeren er følelsen av frihet!

 87. Eva
  mai 26, 2010 / 17:38

  Jeg gleder meg til sommeren fordi det er den første sommeren som tante, håper på masse fine sommerdager med tanteungen min. Fri fra skolen, venner, familie, sol, masse is, jobb og KJOLER hver eneste dag!

  Men det jeg gleder meg aller mest til er at min søster kommer hjem etter et halvt år i India, det blir glede og søsterkos!

  Håper du får en super sommer og masse spennende oppdrag, slik at jeg kan glede meg til masse nye bilder og innlegg fra deg :D

 88. mai 26, 2010 / 17:40

  Det beste med sommeren, no questions asked, er muligheten å jogge i skogen og alle de friske og norske grønnsakene som havner i butikken! Og jordbærene! Sommer er den perfekte tiden å være sunn på, fordi det er så mye bedre å jogge og spise grønnsaker på sommeren enn ellers. Så, det gleder jeg meg til (selv om jeg allerede har startet min sommer ;D)

 89. Amanda Josefine
  mai 26, 2010 / 17:43

  Jeg ser frem til sommeren for da får jeg endelig vært sammen med den flotte familien min og de fantastiske vennene mine. For et år siden flyttet jeg fra kalde nord og til vestlandet for å studere. Har ikke vært mange turene hjemover ettersom et stramt studentbudsjett ikke alltid strekker til når SAS har billettpriser som er høyere enn høyest. Sommeren er en herlig tid til å være sammen med de man er glade i, nyte hvert eneste øyeblikk sammen med folk man bryr seg om, uten å tenke på verken pensum eller andre forpliktelser. Sommerferien er blitt en tid hvor både dag og og tid forsvinner. En herlig følelse! Ingenting slår sene nordnorske sommerkvelder med gode venner og familie, god mat og drikke og den nydelige midnattsolen. Men det jeg ser aller mest frem til er å møte min tre måneder gamle tanteunge igjen. Hun gjør gleden for å komme hjem ekstra større, spesielt når jeg vet at jeg kan være sammen med henne hele sommeren. Dette kommer til å bli en fantastisk sommer!

 90. Maria
  mai 26, 2010 / 17:44

  For meg er det beste med sommeren de dagene jeg kommer hjem fra arbeid, og stikker til fergeleiet for å bade i den isklade sjøen med venner, hoppe fra kanten, spise is til vi sprekker, og ligge og chille i solen. Og de kveldene da det er helt vindstille, og ikke en krunsning på havet, da vi drar ut på motorbåten for å dra krabbteiner i solnedgangen. Men sommer er også Grillkvelder i fjæra med venner, festivaler, oppholdet på Kya med lange svale sommerkvelder med verken strøm eller innlagt vann, og sist men ikke minst fri fra skolen!

 91. mai 26, 2010 / 17:45

  Denne sommeren gleder jeg meg til å dra tilbake til Bergen og treffe det søteste søskenbarnet mitt og tanten og onkelen min (som forresten giftet seg på hotellet som du bodde på mens du var der haha), ta mange bilder, sol, is og Bergen, kan det bli bedre?

 92. mai 26, 2010 / 17:46

  Det beste med sommeren er ferie, lange lyse kvelder og vennskapstid. I år har jeg aldri gledet meg mer til sommeren enn noen gang. Har to tunge eksamener foran meg, og det eneste lyset i tunnelen akkurat nå er sommerferie og avslappning! :)

 93. mai 26, 2010 / 17:55

  Det jeg gleder meg mest til med sommeren er å sitte ute i solen med en bok å bare lese i time etter time i ulike fantastiske bøker. Å bare få bruke dager i solen med en bok er min drøm akkurat nå.

 94. Maria
  mai 26, 2010 / 17:57

  Det beste med sommeren er at faktis (nesten) kan gjøre hva du vil, ingen skole eller jobb som tar mye tid og krefter fra deg ! :) Gleder meg også til å ha fine, og lange kvelder i lag med goder venner og dra på leirer rundt i landet.

 95. mai 26, 2010 / 18:00

  Det aller beste med sommeren er å grille i badevannet! Alt man trenger er plaststoler, kald pils, bord og engangsgril, så plasserer man seg utti vannkanten. GØY!

 96. Hanne
  mai 26, 2010 / 18:00

  Det beste med sommeren er såklart sol og varme :) Det jeg gleder meg aller mest til i sommer er å få ta masse nye bilder med mitt nye speilreflekskamera :) Kommer til å hente MASSE inspirasjon fra bloggen din :)

 97. toril hoff berg
  mai 26, 2010 / 18:08

  Det beste med sommeren er at alle har ferie, Vi kan dra på fisketurer å vi kan sitte hjemme med et glass vin å nyte stillheten, I år blir det også flytting for vår største datter. Så vi må pakke å ordne opp til det. Vår yngste datter skal pusse opp rommet sitt til ungdomms rom, så det blir nok å henge fingrene i. hi hi:)Men vi må også på en liten ferie tur men fint vær denne gangen.

 98. Silvia
  mai 26, 2010 / 18:12

  Denne sommeren har jeg sett frem til hele året. Selv om det blir jobbing fra dag en så har jeg noe godt i vente. Reiser på en 4mnd tur til Bali for å studere. Så et sånn et sett som skal passe for håret i solsteken hadde jo vert ypperlig!

 99. Helene
  mai 26, 2010 / 18:18

  Norsk sommer er noe av det beste jeg vet. Å sitte ute med venninner og kjæreste til langt på natt med magen full av Øl, grillmat og ikke minst NORSKE Jordbær, må være noe av det beste som finnes med sommeren her til lands. Og det nest beste med sommeren er faktisk at man kan tenke tilbake på de kalde vintrene vi har hatt. Å pakke på seg alt som finnes av ull og dunjakker er ikke noe jeg savner når jeg sitter på terrassen med en kald pils i hånden og hører på god musikk! :)

 100. Elin
  mai 26, 2010 / 18:28

  Det beste med sommeren er å se kjæresten min smile i sola! :)

 101. Ms.Tinki
  mai 26, 2010 / 18:30

  Det beste med sommeren er å ligge på stranda med gode venninner, og smugtitte på mannfolka bak solbrillene!

 102. mai 26, 2010 / 18:31

  Det beste med sommeren er å slappe av, sole seg, bade, grille, spise is og selvfølgelig feste litt :)Skoleåret blir langt og i slutten av året blir man fort lei, da er det så godt når det endelig er sommerferie og man kan slappe totalt av. Tanken på at man er ferdig med eksamener og halvårsprøver er så utrolig god. En annen ting jeg liker godt med sommeren er norske, røde jordbær. Helt siden jeg kan huske har vi bestandig kjøpt flere kasser med norske jordbær til å lage syltetøy av. Da sitter bestemor, mamma og eventuelt noen tanter på kjøkkenet til bestemor å rensker jordbær, mens vi ungene sitter å smaker. Nå som jeg har blitt litt eldre har jeg måttet hjelpe til jeg og, men det er helt greit. Om sommeren drar man også på ferie, og det er utrolig gøy. Det å være sammen med familien sin, og oppleve nye steder. Det er en fin opplevelse. Ofte får vi mye besøk av slekt også. Slekt vi kanskje ikke ser så veldig ofte. Da er det fint å samles når alle har fri. Når jeg tenker på sommeren, tenker jeg lyse glade farger, glede, sol, hav og båtliv, sand mellom tærne, eksotiske frukter og grilling i hagen. Kan sikkert komme på så mye mer, men jeg tror jeg har fått med det viktigste. Sommeren er en herlig årstid som jeg virkelig ser fram til.

 103. Marie
  mai 26, 2010 / 18:42

  Det beste med sommeren er egentlig alt! Kunne være med venner på sene kvelder, varmen, men også av og til litt regn, bading, kjøre båt, friheten osv. Man kan egentlig gjøre nesten hva man vil. Det spiller ingen rolle om man er hjemme eller borte, man kan ha det like gøy, og være kreativ med det man har! Jeg liker også at man kan spare kreftene. Og ikke gjøre noen ting er også deilig, for å kjede seg er litt sunt! Det som får meg til å glede meg til sommeren er vel alt jeg skal gjøre! Alle stedene jeg skal besøke og alt jeg skal oppleve og lære. Være med venner uten at man må gjøre lekser i tillegg, eller legge seg tidelig – for det er skole dagen etterpå, blir også deilig. Sommeren er tiden for å kose seg maksimalt og bare nyte livet :) !!

 104. Kathrine
  mai 26, 2010 / 18:43

  Når man tenker på sommer,så tenker man på sol,bading,gress under føttene,grilling osv. Men egentlig består den av late innedager og klaging på det dårlige sommerværet^^ Sånn er det å bo på vest-landet ihvertfall,haha:) Denne sommeren blir bra uansett,henter en nydelig langhret dachs-valp i begynnelsen av juli <3 Da får man nok andre ting å tenke på vil jeg tro :)

 105. mai 26, 2010 / 18:45

  Det beste med sommeren er å springe igjennom sprederen! Jeg er snart 23, men det fortsatt like morsomt! Å naboen får alltid noe å le av på sommeren!

 106. mai 26, 2010 / 18:46

  det aller beste med sommeren, synes jeg vel egentlig er friheten og all tiden. du kan egentlig bare kaste alle klokkene i huset i veggen, ta korrekturlakk over klokken på mobilen, også kan du styre livet ditt som du selv vil. ingenting å forholde deg til, og du kan bruke så lang tid du vil på noe, og bare slappe av hele tiden. ingen lekser du må levere inn, ingen prøver du må pugge til, og for de som jobber – ikke noe stress med å komme seg tidlig opp på jobb om morningen. hvis du plutselig vil dra og bade eller grille, så kan du bare gjøre det. å bruke den «innebygde» klokken i deg er så utrolig deilig. du slipper å tenke at om en time må jeg levere inn en oppgave, om 10 minutter må jeg rekke bussen til skolen, om 5 minutter må jeg legge meg så jeg kommer meg på jobb imorgen. jeg gleder meg skikkelig skikkelig til å ta livet med ro, og bare slappe av hele sommeren uten å tenke på at jeg har dårlig tid. :-)

 107. Gunvor
  mai 26, 2010 / 18:50

  sommar er å hoppe rundt i den store, store hagen utanfor sommarhuset i den finaste sommarkjolen din og føla seg som verdas finaste (sjølv om ein langt i frå er det til vanleg) og så må du sjølvsagt eta bær rett av buskane som befinn seg i hagen. også kjem det plutseleg ein sverm av veps og angrip deg mens du anar fred og ingen fare. du får panikk og blir nøydt til å springe minst to rundar rundt huset for å riste dei av deg og få dei unna. då kan du endeleg føle deg trygg. heeilt til neste sverm kjem om fem minutt. du må også sykle til verdas finaste sandstrand som ligg like ved på ein eldgammal sykkel som har stått i vedskjulet ved sommarhuset heilt sidan din døde grandonkel var ung og sprek. (altså veeldig lenge sidan) på stranda skal du svømme under vatn og føle deg som ein havfrue. sjølvsagt må ein vere i sommarhuset samtidig med små søskenbarn som har deg som sitt store forbilde og ikkje kan gå ein plass utan deg. «eg skal berre viss du skal vere med!!» er setninga som går igjen kvar dag. dette er dei same søskenbarna som hoppar i taket og blir elleville når isbilen kjem forbi sommarhuset annakvar torsdag. sjølvsagt har dei planlagt kva slags is dei skal kjøpe heilt sidan isbilen var der forrige gong for to veker sidan. dei kjem alltid fornøgde inn igjen med meir is enn dei klarer å bære. mora seier alltid at dei må prøve å få isen til å vare heilt til neste gong isbilen kjem igjen. når skal ho innsjå det? isen varer bare dei neste to dagane uansett. ein av dei små søskenbarna må sjølvsagt alltid ramle ned steintrappa for at det skal bli skikkelig sommar. uhellet skjer som oftast når dei er i full fart på veg ut for å drepe mygg med sine elektriske tennisrekkertar. (sånne du kjøper på rimi eller europris og er laga for å drepe stakkars insekt) av og til blir det grilling ute når det byrjar å bli litt kveld. då tar onkelen min gjerne eit par store slurkar av sommarølet sitt for og så rape på stakkars nieser (meg) som dessverre sit ved sida av.
  dette er min sommar og nesten nøyaktig slik er han kvart år. eg meiner at alt dette er det beste med sommaren (bortsett frå dei uheldige episodane, men det er liksom ein fin del av sommaren og stemninga det og, så eg må berre like det) eg håpar du skjønte at dette var med ein stor dose humor og litt (berre bittelitt) overdrivelse :p men eg lovar deg at sommaren min er veldig sånn, og eg likar det faktisk! virkar jo som om eg har skrive heile sommaren min, men eg har ikkje det. plukka ut dei beste og ganske faste tinga. ting eg gler meg til når det blir sommar.

 108. Tonje
  mai 26, 2010 / 18:57

  Jeg gleder meg til 2 måneder uten svette, stressa lærere som lover oss mindre lekser og mas, men aldri holder det. Jeg gleder meg til å få være en fri og lykkelig ungdom som kan grille med venner på lange, lyse sommerkvelder, natt-bade og finne sommerflørten! Jeg gleder meg til å kose meg med familien i Italia i 2 uker, og shoppe meg blakk i Venezia! Ikke minst gleder jeg meg litt til å kjenne følelsen av å savne stresset og maset på skolen, og føle på hvor heldig og takknemlig jeg egentlig er som faktisk har mulighet til skolegang (selv om jeg sjeldent innrømmer at jeg ikke syntes skolen er så ille) :)! Sommer for meg er tiden hvor varmen og solen gir meg en lykkerus, gir det oransje/røde håret mitt én lysere, mer sommerlig farge og gir venner og bekjente sosiale antenner! Sommer er muligheten til å utforske og tøye foreldres grenser! Sommer er paradis…

 109. Eva
  mai 26, 2010 / 19:01

  Det aller beste med sommeren er at alle barndomsvennene som har flyttet langt unna, kommer hjem på ferie. Vi har vært den samme vennegjengen siden før vi begynte på barneskolen, og hver sommer får vi til å møtes alle sammen for å mimre, sladre, drikke vin og kose oss. Jeg har de beste vennene i verden. Konkurransen din minner meg på hvor mye jeg gleder meg til sommeren nå, og til å se alle sammen igjen!

 110. Ingvild
  mai 26, 2010 / 19:11

  Etter alt slitet på skolen er det så ufattelig deilig med en laaang sommerferie. Da kan jeg gjøre akkuart som jeg vil. Noe av det morsomste er å reise med gode venner til nye steder og snakke med/bli kjent med nye mennesker. Da finner man mye morsomt, rart, koselig etc.
  Også kan man jo gå i sommerkjoler, da…(:

 111. mai 26, 2010 / 19:14

  Det beste med sommeren er å ta seg fri og leve livet litt. Sove litt lenger, være ute i solen og kanskje ta seg en båttur ute på den stille og fine sjøen. Båtturer, teltturer, soling på badestrender og jordbær er noe av det jeg lengter veldig mye til !

 112. Helena
  mai 26, 2010 / 19:21

  For meg er sommeren noe helt unikt.
  Min far er nemmelig fra Østerrike, og hver sommer reiser vi ned dit for å besøke onkelen og bestemoren min! Det er alltid superkoselig, jeg ser dem veldig sjeldent, så det er noe helt spesielt for meg.
  Jeg skal også innrømme at jeg gleder meg til skolefri, det er det ingen vits i å legge skjul på. Når det er sommerferie kan man virkelig lade batteriene. Samle godt humør og arbeidsvilje til det nye skoleåret som kommer. En sommerferie for meg inneholder masse bading, soling og kos. Være med venner og familie så mye som mulig. Å sitte i hagen i Østerrike i shorts og t-skjorte med et herlig glass med kald drikke, sammen med familien min og hunden løpende rundt oss er det herligste som kan skje. Da er det virkelig sommer!

 113. mai 26, 2010 / 19:44

  Det beste med denne sommeren kommer til å være at jeg blir mamma til en liten gutt i juli. Ingenting gjør sommeren mer verdifull for mitt tilfelle. :)

 114. Merete
  mai 26, 2010 / 20:06

  Sommer betyr for meg kjærlighet og opplevelser.
  Det beste med sommeren er at jeg får være med kjæresten hver eneste dag, noe jeg ikke får når jeg bor borte og studerer!
  Sene sommerkvelder med bading, romantiske turer og gjerne en kald øl.
  I tillegg skal jeg denne sommeren reise ukjente verdensdeler som Asia og Amerika og oppleve mye nytt og spennende.

  Det fine med sommeren er at man kan gjøre ekkurat det man har lyst til, ta seg en liten hvilepause fra den travle hverdag og bare drømme seg bort :)

 115. mai 26, 2010 / 20:09

  Som mamma i en travel hverdag, er det beste med sommeren å endelig kunne slappe av sammen med barna og nyte hvert sekund av tiden med dem. Flere uker fri sammen til å bare kose seg, spise is og gå på stranden, ha late morgener og litt senere kvelder enn man vanligvis kan tillate på en barnehage-/skoledag.

 116. Anja Irene
  mai 26, 2010 / 20:19

  Jeg gleder meg mest til lange sommerkvelder. Å sitte ute i hagen med en god bok og en kopp te er lykke :-) Eller lange kvelder med gode venner og deilig grillmat.
  Som jeg gleder meg til det blir sommer! :-D

 117. mai 26, 2010 / 20:35

  om sommaren skal eg sove til klokka ti kvar morgon og vakne til strålande vær og kvite laken. eg skal ete jordbær og blåbær til frukost medan eg ligg i hengekøya på verandaen og ser ut over havet med ein liten sara-kvalp på fanget og ein kopp fin svart kaffi tilgjengeleg når som helst. presskanne kaffi. der skal eg ligge i hengekøya heile dagen fram til klokka blir kring 5/6 om ettermiddagen, då eg skal hoppe på brygga saman med kjære, hyggelege folk. eg skal ta hoppe bileter og bileter av bier, sjølv om eg har fobi mot dei. etter at vi har bada skal vi grille i fjæra og pilse, innpakka i tepper skal vi berre snakke om alt mellom himmel og jord, for vi er ein flokk med gamle, gode venner og nokon nye, og vi har alltid noko å snakke om. slik skal vi sitte fram til eldflugene byrja å forsvinne og den bleike blå natte himmelen blir lysare og vi finn ut at vi skal rusle heim. noko som ikkje gjer noko for det er ei lita vestlandsbygd og alle skal gå same vegen. brisen og glad legg eg meg med jorbær og grillmat i magen og eit ansikt fullt av fregner, som eg eigentleg ikkje likar, men tolererar også skal eg tenke at sommaren er litt eventryleg. men eigentleg skal eg jobbe.

 118. mai 26, 2010 / 20:58

  Det beste med sommeren er å sitte i parken å grille, og bli så varm at det friske ettermiddagsregnet som gjør at gresset blir enda grønnere og asfalten dufter herlig våt asfalt nesten er bedre enn 25 grader å sol!

 119. mai 26, 2010 / 21:41

  Den følelsen man får av at tida ikke betyr noe, at man plutselig snur opp ned på døgnet og er sosial midt på natta, selv når man jobber, men på en rar måte er opplagt likevel, for det er jo sommer.. :)

 120. mai 26, 2010 / 21:43

  Det beste med sommeren er lyset! Det er så lenge lyst, og det er deilig! Man blir så mye mer opplagt enn på vinteren! :) også kan man gå i småsko :)

 121. Hero
  mai 26, 2010 / 21:48

  late varme dager på stranda finnes såvidt i norge, så det forbinder ikke jeg med sommeren..

  det som får meg til å holde ut hele vinteren, er å vite at snart kommer dagen, da jeg sitter i parken med gode venner, og sola gjør deg varm uten å måtte røre på deg. at du må mye med øynene for å se, og plutselig er den tynne genseren for varm den også… man velger mellom å spre softis i ansiktet, eller se på barnet ditt gjøre det for deg. det er alltid like søtt^^

 122. mai 26, 2010 / 22:02

  Det beste med sommeren er bade i solskinn, dra på fisketur eller spille kort i regnvær, spise jordbær med sukker og fløte, kjenne godt det er å leve! Ikke minst, sitte rolig på en solseng og se på snuppa mi som løper rundt med stumpen bar og ler, ahh jeg gleder meg!:)

 123. mai 26, 2010 / 22:03

  Det jeg gleder meg mest til med sommeren er først og fremst varmen! Føler at årets vinter har vært utrolig lang – og ikke minst kald! Med sommeren og varmen kommer liksom humøret frem, og de fleste blir gladere rett og slett. Men gleder meg også til å sitte på brygga, kjenne den deilige følelsen av solstråler som treffer ansiketet, mens jeg ser utover havet, og spiser is, gjerne sammen med en venn :-)

  Dette er noe jeg kunne tenkt meg og gjort hver eneste dag i sommer.

  Og i og med at det nesten ikke regner eller er dårlig vær om sommeren her i Norge, syntes jeg dette er et ganske realistisk ønske, eller huh? :-D

 124. Mathea
  mai 26, 2010 / 22:14

  Det beste med sommeren er festivaler!

 125. mai 26, 2010 / 22:16

  Det beste med sommeren denne gang,
  er nytt hus og enda ukjent fuglesang.
  Jordbær og malingslukt ute på terassen, sammen med sukker og fløte like ved byggeplassen.
  Et nytt sted å leve, og enda så mye å oppleve.
  Det er det beste med sommeren denne gang.

 126. mai 26, 2010 / 22:23

  Det jeg gleder meg til denne sommeren er hogge ved! Mine foreldre har kjøpt hyttetomt og jeg ser fram til at sommeren går med til vedhugst. For når man jobber hele dagen betyr det at mormor steker vafler så vi kan ta pause! Og det betyr at å bade i tjønna ved hytta etter endt dag er ekstra god! Man blir ekstra sulten til all grillmaten, og man blir ekstra brun av å være aktiv i sola! For selvfølgelig skal jeg jobbe i bikini! :o) Og selvfølgelig skal vi ha sol! Og det beste av alt med å tilbringe sommeren på mamma og pappas nye hytte tomt er vi sparer masse penger som vi kan reise til Texas for til høsten!

 127. svanhild
  mai 26, 2010 / 22:29

  Sommer er glede! Jeg har vært sammen med kjæresten min i ett år u august, men i forskjellig by heele tiden. NÅ kommer han straks til Stavanger (my-town), og skal være her i 3 MÅNEDER! :D Det flyr masse sommerfugler i magen hele tiden når jeg tenker på det; å være oppe til sent på natten (og enda er det lyst), drikke vin i hagen selv om det begynner å bli litt kaldt (og da må vi krype tettere) og gå barføtt i tøysko hånd i hånd og spise is. og aldri slippe hånden:)

 128. marlene vollen
  mai 26, 2010 / 22:29

  åh, jeg er en sånn person som ikke klarer å vente på at neste sommer skal begynne!!:) er sånn i august-september tidene jeg tenker «ååååh, håper sommeren kommer EKSTRA tidlig neste år» , for med en gang sommeren er her, kaster jeg av meg klærne å legger meg skinnflat på terassen å bare nyter hvert eneste sekund! :)

  hva som er det beste med sommeren er faktisk utrolig vanskelig å svare på! klarer nesten ikke å velge ut en eller to ting… men det må vel være når du vet at du har skolefri, og du slipper alt som heter for stress, masete lærere, alle de 100 sidene du må lese til eksamen eller prøver..men heller dra på en liten joggetur på fjellet, uten å trenge å ha på deg mere enn shorts og singlet, så når du endelig er kommet ned igjen, så legger du deg på terassen med en herrrli smoothie eller jordbær! -og ikke minst det å bade(!!)

  aah, som jeg elsker sommeren! håper for Guds skyld at ikke askeskyene fra Island, eller noe annet kommer og ødelegger den mest fantastiske tiden i året!

 129. Lisa
  mai 26, 2010 / 22:31

  Det enkle er ofte det beste; en koslig sommerkveld, med grillmat, øl og kanskje noen jordbær til. Solnedgang om sommeren i Norge sammen med noen du er glad i er det beste som finnes!

 130. Silje
  mai 26, 2010 / 23:00

  ferie i sola, sitte ned med en cola
  sand mellom tærne, fuglekvitter fra trærne
  lukten av nyklipt gress, kroppen uten stress
  slappe av i hagen, masse jordbær i magen

  sola skinner, livet er godt, GUD, sommeren er FLOTT!

 131. mai 26, 2010 / 23:02

  Det fine med sommeren er at dattra mi fyller ett år, masse grilling og strand kos. Hyggelige vennindekvelder med vin og sladder.
  Sommeren er bare hærlig.

 132. Maion
  mai 26, 2010 / 23:25

  Det å våkne til fuglekvitring, kunne gå ute med lette klær og ikke minst mye fine sko, spise mye god grillmat og ikke minst jordbær, sommeren bringer frem mye sosialt og mange minner. Deilig å kjenne varmen i kroppen og virkelig slappe av og nyte dagene :)

 133. Siri
  mai 26, 2010 / 23:42

  JORDBÆR MED FLØTE <3

 134. mai 26, 2010 / 23:44

  Det jeg forbinder med sommer er enger fulle av blomster, kjenne den søte duften og at vinden blåser i mitt hår.
  Minuset er akkurat det samme, hår i munnen, og en pollentett nese og rennende øyne! hihi. Men herlig og verdt det er det uansett:)

 135. mai 27, 2010 / 00:16

  Desidert nakne barneføtter i gresset.

 136. mai 27, 2010 / 00:37

  Ahh. Norsk sommer. Ettersom jeg for tiden studerer i Arizona, begynner jeg nå å glede meg stort til å komme til kjøligere strøk. Ingen ting er bedre enn en klam sommer i Norge, med regn og til tider også snø. MEN det skal legges til at Gilde sine wienerpølser topper alle lister over hjemlengsel. Når man sitter på brygga med en pølse i den ene hånda og en soft-is i den andre (og kanskje også en kald sommer-øl i den tredje (?) hånda) mens man febrilsk vifter bort mygg og større flygende vesner som MÅKER – da, da er det sommer! For å sette sommerstemningen litt ekstra på spissen kan man også løpe naken rundt i hagen (gjerne gjennom en spreder), kjenne på lukten av nyklippet gress og spise selvplukkede jordbær med fløte og sukker på. Det aller beste jeg vet forøvrig, er å sove ute under åpen himmel. Da er man fri da. Og det er et sikkert tegn på sommer! Fyr opp grillen, sett ut båten, blott de hvite vinterleggene – HURRA, DET ER SOMMER!

 137. Helene
  mai 27, 2010 / 01:03

  Jeg gleder meg til sommeren fordi jeg får tid til å koble av, og jeg håper jeg klarer å bearbeide sorgen av pappas brå død, uten at det skal gå utover skolen.
  Dessuten har jeg tenkt å kjøpe meg nytt kamera, som jeg skal utnytte på det sterkeste når jeg drar til Marokko, Paris, Wien og Trondheim.

 138. mai 27, 2010 / 02:16

  Det beste med sommeren i mine øyne er at jeg får være hjemme i mitt eget paradis. I dette paradiset har jeg alt jeg trenger! Jeg har familien min, venner som kommer på ferie, jeg har strand og hav! Vi har en båt som vi kan dra ut på havet med, ogligge å sole oss midt ute på fjorden! Sommer for meg er å nyte de lange sommerdagene vi har oppe i nord og se den fine midnattsola! Hvorfor reise til Syden når man har et sånn paradis hjemme? Hurra for Helgelandssommer<3

 139. Stine K
  mai 27, 2010 / 09:44

  Det beste med sommeren er helt klart friheten! Man kan sove litt lenge, man slipper å tenke på lekser og skole, man får tid til å møte venner og familie og man ikke ser så ofte resten av året. Man kan dra på turer, enten det bare er en telttur i hagen eller en sykkeltur på fjellet. Man har mulighet til å få litt farge, ihvertfall nok til at man slipper å se ut som en fiskepudding, og man har mulighet til å lese favorittbloggene sine enda oftere, som for eksempel din, Drea!! :)

 140. mai 27, 2010 / 09:46

  Alt er det beste med sommeren! Utelivet, bruke dagene til det du vil, venner og jordbær. Sammen med noe kalt og drikke, og herlig sommermusikk. Og ligge i sola å bli brun. Og en Kretatur blir det også. Denne sommeren kommer til å bli fin <3

 141. mai 27, 2010 / 10:02

  Det beste med sommeren er å gå ut av døren i lette klær uten å bekymre seg for å måtte velge fleecejakke eller boblejakke.
  Det beste med sommeren er å nyte de små øyeblikkene og flykte fra alt stress, bare ta livet med ro og kjenne varmen stryke deg lett i pannen. Det beste med sommeren er gleden.

 142. Camilla
  mai 27, 2010 / 11:15

  Det beste med sommeren må være å se søsteren min løpe som en gærning rundt hver gang noe buzzer som en bie :D

 143. mai 27, 2010 / 11:48

  jeg gleder meg til sommer, for sommer er smil og glede. sommer er varme på kropp og i sinn. Problemene blir mindre, smilene blir flere. Sand mellom tærene, solhatt på hodet og en kjekkas som smører deg med solkrem på ryggen. Følelsen av å bruke bikinien som har ropt på deg hele vinteren. Buss-seter som klør fordi shortsen ikke dekker over, smeltet is på bryggen og en kjølig båttur når solen begynner sin tur ned til «verdens ende». Hav så langt øyet kan se, og bitte små seil helt ytterst på kanten. En morgen fyllt med måkeskrik og trøtte (brune) ansikter. Varme bilturer og hodet ut av vinduet. Gode venner, vin og reker. Høy musikk og god stemning. Sommer er lykke!

 144. mai 27, 2010 / 12:48

  Jeg gleder meg til å kunne sprade rundt i lite klær, uten å måtte fryse ! :)

  Jeg gleder meg også til kjæresten kommer hjem igjen, i begynnelsen av juli. Noe å se frem til! :)

 145. mai 27, 2010 / 13:11

  Jeg har gledet meg til å kose meg med venner og familie! Jeg har bodd i USA det siste halvåret og drar igjen etter sommeren, så det beste er grilling i sola med pappa ved grillen, spillkvelder med jentene mine, utepils på Mormors, festival på Isle of Wight med bestevenninna mi og så videre. Når det gjelder hår fikk jeg det farget i går hos min trustworthy norske frisør, stolte ikke helt på kinadamene i USA: «ahhyes, make you look pjetty, yes!» :)

 146. mai 27, 2010 / 14:07

  Huff, jeg som synes sånt er så vanskelig. Det jeg liker best med sommern er sene kvelder i fjøra, med et lite bål, litt promille og lite klær. Lette kjoler, gladiatorsko og masse fine bilder! Så har du selvfølgelig festivaler og danser, natterangling i ferien, masse ekstra penger og masse gode venner!

 147. Vilde
  mai 27, 2010 / 15:53

  Jeg gleder meg til å møte fine venner, drikke vin i parken, jobbe med å snakke med gamle mennesker(er ikke det fantastisk? tenk alle de fine historiene jeg får høre når jeg jobber på sykehjem), ligge i parken og høre på fin musikk, danse til dårlig musikk, sove til klokken tre, møte fine mennesker, bli mindre hvit, gå i kjoler og høye heler, flørte, bade i alt for kaldt vann, smile uten grunn.. nyte livet!

 148. Emilie
  mai 27, 2010 / 16:23

  Jeg gleder meg til å bare slappe av med venner, jordbær, vannmelon og sol. Håper bare at det kommer sol til Trondheim. Jeg gleder meg også til en uke i Barcelona med bestevenninna mi. Det er fjerde året vi reiser sammen, og aldri har sommerne vært bedre. Jeg elsker å gå i lette sommer kjoler, bade i litt kaldt vann(akkurat kaldt nok til at blir avkjølt), spille badminton med venner og rett og slett bare kose meg hele sommeren. Tilslutt gleder jeg meg også til å jobbe en del for å tjene penger :))))

 149. mai 27, 2010 / 16:54

  Jeg gleder meg til
  Grille
  Spise jordbær
  Være eller BADE på stranda
  Ta i mot et føll i stallen
  Være med venner
  Være ute lenge
  Spille fotball
  Møte folk det er lenge siden jeg har møtt
  Gå i lette sommerkjoler

  Sommeren har så mangt fine ting ved seg, og de fleste klarer jeg ikke sette ord på. Jeg får bare ta sommeren som den kommer! Ha en fin sommer! :-)

 150. Eva Karlin
  mai 27, 2010 / 17:31

  Det beste med sommeren i mine øyne er nok været, når det er fint. Det fine sommerværer. Og såklart masse god frukt, og såklart at det er fri fra skolen.

  Det som får meg til og glede meg til sommeren nå, er de dagene det er sol, for da gleder jeg med ekstra til det fine været i sommer. Og at de begynne og selge jordbær i butikken, for det minner meg bare mer og mer 0m sommeren. Som jeg gleder meg til sommeren!!

 151. mai 27, 2010 / 17:43

  Jeg gleder meg til festivaler, og roadtrip i bil rundt om i Norge med gode venner :)
  Også selvfølgelig: bading og sol, flyte på vannmadrass rundt i vannet, svale sommerkvelder med sjømat og drikke mens jeg bare nyter livet. Selvfølgelig blir alt fotografert til min nye scrapbook for sommeren :D Det blir en fantastisk sommer!

 152. Ida Karoline L
  mai 27, 2010 / 18:05

  Sommer i mine øyne er å plukke jordbær i hagen til bestemor, å gå lange trilleturer med lillebror blandt sjøsprøyt og sommersol, drikke litago på brygga med beina sprellende i det grønne saltvannet. Sommeren er til for å koble helt ut, tjene litt sommerpenger, dra på festivaler i fjerne strøk, ha grillkvelder med vennene – rett og slett gjøre det som faller en inn. Ah, jeg gleder meg til lange sommerkvelder i kveldssola på Nordmøres vakreste øy.

 153. mai 27, 2010 / 19:46

  D beste me sommern her e at æg har planlagt å ikke få tilbakefall å bli skikkeli syk igjen! Med positiv innstilling å null medisin i kroppen har æg tenkt å klar d! Å me litt hårpleie for mitt stakkars hår, så kanskje sommern bli enda bedre ;)

 154. Helle
  mai 27, 2010 / 19:57

  Det beste med sommeren er rett og slett å leve. Som student blir det mye fokus på studiene og det å prestere, og man lærer å sette pris på det å kunne slappe av når man kan. Om sommeren kan man jobbe og la hodet hvile litt, treffe venner, rett og slett ta seg tid til å kjenne på hvordan man egentlig har det. Tenke litt på seg selv og nyte livet. Det gleder jeg meg til :)

 155. Stine Saksen
  mai 27, 2010 / 20:17

  Jeg gleder meg til sommeren for da får jeg trimmet kroppen skikkelig, dog ufrivillig. Jeg spurter for livet så fort jeg har satt meg ned i solsenga med vepser, humler eller øyenstikkere i hælene.

  :-)

 156. mai 27, 2010 / 20:25

  det beste med sommeren er å nyta varme lange dager sammen emd ungene, ut på sykkeltur, ut ved sjøen eller i skogen. Generelt friluft med de vakre småtrollene og en ting jeg også setter stor pris på er lange sommerkvelder ute i hagen/verandane sammen med min kjære med god mat og et lite pledd… og tente lys <3

 157. mai 27, 2010 / 20:44

  Det beste med sommeren må være sol og varme…. For du merker energi nivået og humøret stiger, alle er mer fornøyde og glade…. Lange dager, mer fri, litt kos og vin…. Hvem liker vel ikke det?
  klem victoria

 158. Hege
  mai 27, 2010 / 21:47

  Jeg gleder meg til varme dager, da det er best å være i skyggen. Til tordenvær og varmt regn. Lukten av markblomster, og humler som surrer. Jeg gleder meg til å ta med veslegutten på sitt første utendørs bad! Sene kvelder med grilling sammen med venner og familie. Ferske reker etterfulgt av deilige søte jordbær. Jeg gleder meg til FØLELSEN AV SOMMER! :)

 159. mai 27, 2010 / 21:51

  Det beste med sommeren er at den lyse tiden og det varme været påvirker alle oss mennesker, og det er så godt å se at de rundt deg har det bra, enten om det er kjente eller ukjente. Jeg gleder meg til å gå barbent og kjenne bakken direkte mot huden, og gå i lette klær. Det beste jeg vet når jeg er på stranden er å følge med på små, herlige barn som tusler litt rundt og leker i sanden + barnelatter. På sommeren blir alt plutselig mer idyllisk, man kan virkelig leve og sette pris på livet!

 160. Matilde
  mai 27, 2010 / 22:48

  Sommern for meg er at man aldri har noen planer. Man kan praktisk talt ta seg en tur dit man vil, med de beste vennene. Det er sånn det skal være, der alle de koselige småtingene bare popper inn automatisk, is, bading og stjernekikking.

 161. mai 27, 2010 / 22:48

  Jeg gleder meg til syden-tur med vennegjengen, til late dager på stranda, til sommerjobb, til bursdagen min(den 2. juni, så syns jeg fortjener ekstra mye å vinne siden du trekker på bursdagen min :p )
  Jeg gleder meg til å spise pære-is i sommervarmen, til sene kvelder på hytta med plagsom mygg og nyyyyydelig utsikt.
  Og ikke minst til skolefri! :)
  Gleder meg også til å treffe mine brødre igjen som jeg ikke har sett på et år! Og til å komme vekk fra den knøttlille hybelen min for noen måneder :)

 162. Mari
  mai 27, 2010 / 22:54

  Det beste med sommeren er at man har fri, at det er sol og varmt!

 163. Sandra
  mai 27, 2010 / 22:58

  Det beste med sommeren og ferie er å tenke på at når den endelig kommer kan man ta med seg et telt, lette sommerklær og gode venner og dra hvor man vil uten å tenke på at kulden kommer snikende på og bare nyte livet uten bekymringer!:) I tillegg er det en veldig fin tid for å dynke småbrødre i vannkrig:)

 164. Solfrid
  mai 27, 2010 / 23:38

  Det beste med sommeren er avkoblingen fra de ellers stressende hverdagene. Det å komme hjem til familien og få være der i ferien er fantastisk når man bor alene borte. Også det å kunne ta igjen tapt tid med venner og søsken du ikke ser så ofte ellers :)

 165. Solfrid
  mai 27, 2010 / 23:41

  Det beste med sommeren er også å kunne cruise ubegrenset rundt på mopeden dagen lang, og utforske steder en vil. Det koster, men er definitivt verdt det;)

 166. Elisabeth
  mai 27, 2010 / 23:55

  Det beste med sommeren i mine øyne er å våkne opp hver dag og ha absolutt ingenting du skulle ha gjort. Hver dag byr på nye overasskelser, kanskje bading, kanskje en konsert? Jeg føler meg så fri om sommeren, som om jeg kan gjøre alt og som om jeg har all verdens av tid! Må såklart si at varmen, reiser og sommerklær også er et stort pluss! men jeg vil si at det beste med sommeren i mine øyne er følelsen av å være fri:)

 167. Maria
  mai 27, 2010 / 23:57

  Sommer er de lange dagene man bruker til å snu og vende på høyet i den stekende solen, slik at det tørker godt. For å så hente det inn med traktor og høyvogn et par uker senere, hvor alle ungene er på høylasset og tramper mens de voksne går og lemper høyet på. Og på hjemturen ligger alle på toppen av høylasset med hver vår kroneis, i kvellingen. Sommer er også plenklipping og male jobber til bestemor. Hvor pausen består av rabarbra, som er plukket rett fra hagen, dyppet i sukker og et glass hjemmelaget solbærsaft, og man kjenner den deilige lukten av nykippet gress. Jeg synes også at sommeren består av mygg og knott på vindstille kvelder, brennmaneter og brennesler på upassende steder, røyken av bål, brent mat, med latter og god musikk og samvær av gode venner som gjør alt til en herlig sommerkveld.: )

 168. mai 28, 2010 / 01:18

  Hei,

  Det aller beste med sommeren er at man kan gå barbeint ute, og at man kan tilbringe sommerkveldene halveis svimmel, med gode venner som synger til Postgirobygget og en kjæreste som er så veldig stolt fordi pølsene ikke ble svidd, og som smaker litt sommerøl når du kysser ham.

 169. mai 28, 2010 / 11:12

  Det beste med sommeren:
  * være mye utendørs
  * bruke sandaler
  * ligge på stranda og gjøre absolutt ingenting
  * utepils
  * være lettkledd
  * grillmat, finnes jo så utrolig mye god grillmat!
  * gå barføtt i gresset
  * bade
  * dra hjem til Lille Hawaii til familie og venner
  * ferie!
  * lukten av Piz Buin solkrem
  * lange kvelder på terrassen
  * roligere dager på jobb
  * jordbær
  * henge i parken sammen med gode venner
  * spesielt i år: New York <3
  * Jorddunst
  * Storsjøyran
  * Øyafestivalen
  * få besøk av venner og familie som ferierer på Østlandet
  * feriepenger og skattpenger!
  * Spise frokost på terrassen i sola
  * bruke solbriller uten å bli sett rart på

  Og slik kunne jeg ha fortsatt, sommeren er herlig!

 170. Marte Steinnes
  mai 28, 2010 / 11:55

  Det jeg gleder meg til med denne sommeren er at jeg endelig skal ta billappen og erfare all den friheten og uavhengigheten det medfører :) Det blir noe nytt og spennende for meg som jeg gleder meg masse til, selv om mange har erfart dette før meg. I tillegg gleder jeg meg til min første sommer som singel på noen år,så blir gøy å kunne flørte å bare kose seg med venner :)

 171. mai 28, 2010 / 12:38

  Sommaren. Berre ordet smakar godt, nærast som jordbær med fløyte og sukker, eller nyrørte bringebær. Kanskje ein liten smak av fløteiskrem, som har stått akkurat lenge nok i sola til at ein kan lage fine kular i rosa fat.

  Kvar årstid har si glans, akkurat slik som kvar einaste stjerne skin litt annleis enn dei andre, men sommaren er liksom sjølve høgdepunktet, sjølve polarstjerna. Som oftast bleinker ho langt der borte, nærast i periferien, men me veit at ho kjem, me veit at ho nærmar seg, me veit at årets sommar vert så mykje ljosare, så mykje finare, så mykje meir enn alt som har vore før. For i år skal me ikkje sova bort sumarnatta, me skal leika i blomeengene, fnisande, me skal hoppe i friskt hav til høge hyl, for dette tør ein eigentleg ikkje, me skal ete meir is og bær enn nokon gong før.

  Himlen har kledd av seg skyene, det er sola som er ute på catwalken no, det er sola som skal syne seg, sola som skal varme oss og vekke oss. Opp frå dvalen, opp frå senga, der den kikkar forsiktig inn vindauget tidleg på morgonen, prikkar oss på skuldra og skin inn i auga våre i det me ser at no, ja no, er sommaren komen.

  Me svingar beina våre ut frå lakenet, går forsiktig bortover det kvite tregolvet, opnar gardinene og tenkjer at no, ja akkurat no, no er det godt å leve, no er det godt å vere til.

 172. Astrid Løvli Hundåla
  mai 28, 2010 / 15:01

  Jeg gleder meg ekstra mye til denne sommeren fordi jeg endelig har fått meg en ordentlig sommerjobb slik at jeg kan begynne å tjene mine egne penger! I tillegg til dette så skal jeg og seks andre jenter på sydentur til Rhodos. Gleder meg så utrolig mye! Jeg gleder meg også til å grille i fjæra sammen med nabo-bygda (kommer fra ei lita bygd utenfor Mosjøen i Vefsn kommune), og til å kose meg med reker i hagen. Dette kommer til å bli en fantastisk sommer!

 173. Janne
  mai 28, 2010 / 16:41

  Jeg er student, så for meg er nok ferien det beste!:D Lange dager i sola, på festivaler med venner, ett glass vin i hånden <3

 174. Marianne
  mai 28, 2010 / 17:13

  Det beste med sommeren er å gå barbeint bak i hagen sent på kvelden når det har blitt litt vått i gresset, og spise bringebær rett fra buskene. Bringebær som du egentlig skulle plukke i en skål og dele med de andre, men som du ender opp med å spise selv.

 175. mai 28, 2010 / 19:11

  Det beste med sommeren er sene kvelder ute med venner. Gjerne rundt en grill. Man fryser, men det gjør ingenting, for man har det så bra! Ellers gleder jeg meg spesielt til denne sommeren fordi lillebroren min blir født. Det blir stas!

 176. Martine
  mai 28, 2010 / 21:00

  Det jeg gleder meg til med sommeren er heten. Her om dagen var noen venninner og jeg en tur på stranden fordi termometeret var så grei å vise 26 grader. Jeg merket at jeg ble klam på pannen og sanden satte seg fast på tærne mine. Jeg liker følelsen av å sitte helt stille og være ordentlig varm. Det er da det er sommer for meg. :)

 177. Ida
  mai 29, 2010 / 14:38

  Det å bli vekket av fuglekvitter og solstråler som treffer ansiktet, (for å ikke nevne to pesende hunder som vil ut) samtidig som man vet man har sommerferie er starten på en perfekt sommerdag!

  Mulighetene er så mange, men å pakke piknik-kurven med vannmelon, grillmat, og lesestoff, for så å ta den lille, ikke fult så fine båten vår til stranden er noe av det koseligste jeg gjør på sommertid. En heldagstur på stranden, med volleyball, bading, soling og grilling, gode venner og godt humør!

  Selvfølgelig etterfulgt av reker og hvitvin i godt lag på terrassen, med masse gode slagere på cd spilleren, helt til solen står opp igjen :)

 178. Kine Solheim
  mai 29, 2010 / 17:55

  Det beste med sommeren er å kjenne savnet av skole, og å glede seg til skolestart i 2 måneder :)

 179. mai 29, 2010 / 18:44

  Dette blir den første sommeren til Sander, så jeg storgleder meg til å sitte ute i hagen med han. Gleder meg til å se at han blir i bedre og bedre form! Ser også fram til kvelder sammen med venner, utepils, turer med Sander og gode venner, men barnedåp på Frøya er nok høydepunktet denne sommeren! Gleder meg også til å sitte ute og spise salat. Salaten ser så mye bedre ut når den spises ute om sommeren.

 180. Pia
  mai 29, 2010 / 22:14

  Det beste med sommeren, og det jeg gleder meg mest til er å ligge på standa i syden å se på alle de merklige menneskene det finnes her i verden. Folk som ikke vet å kle seg etter kroppsform, folk uten klær, folk uten hår, og folk med for mye hår, sjarmerende barn som både skriker etter is eller koser seg med sann og vann baking. Jeg er sikkert merkelig på en måte i andres øyne også, men det er bare sjarm i det. Elsker å ligge på solsengen med salte Pringles chips i hånden å kjenne de varme solstrålene som brer seg over kroppen, for å så hoppe ut i det deilige havet for litt avkjøling. Det finnes ikke noe bedre enn det…

 181. Ragnhild A
  mai 30, 2010 / 00:59

  Jeg sier bare sandaler, shorts, solbriller, varme, badetøy og smilende mennesker! Det er en fantastisk tid, alle mennesker blir som nye, glade og fornøyde! Jeg elsker det å se smilene til mine medmennesker! Sommeren er mer en fantastisk!

 182. Therese Bondø
  mai 30, 2010 / 12:55

  Det beste ved sommeren er, venner, god mat, is, bading, ferie, familie, trening, soling, tynne klær, bikini, solkrem og kos.
  Sommer er desidert den beste årstiden- love it!

 183. mai 30, 2010 / 13:47

  Jeg klarer nesten ikke og vent til sommeren, solen og den varme luften lenger.. Lengter etter og få gress mellom tærne, bare ligge og være sløv på stranden med gode venner dagen lang. Gleder meg til Festivaler med masse øl og god musikk. Til og slippe alt med skole jobb og «viktige» tid og bare ha fri :) Og være med de man helst vil og nye av sommeren :)

 184. Hanne
  mai 30, 2010 / 21:21

  Endelig er det sommer så jeg kan slenge med valkene, strekke ut strekkmerkene å smugsleve på lettkledde menn! Sommer kom å ta meg :p

 185. mai 30, 2010 / 21:27

  Det jeg elsker med sommeren er å kjenne på den spesielle lukten som sommeren har. Når man er i et annet land kjenner man kanskje lukten av sterke krydder, fuktig vegetasjon og arbeidende menn. På landet i trøndelag lukter det nyklipt plen, en søtsyrlig blanding av sukkertøy og is fra barna som konstant sykler frem og tilbake til den lokale kiosken.
  Nå som man har blitt stor og har flyttet til stor byen er lukten en helt annen, syrlig som vin i parken, salt som sjøluften på brygga og søt som røyken fra de som er alt for unge.
  Deilig.

 186. mai 31, 2010 / 20:21

  Grilling, sol, jordbær og kjærestekos. Sommeren er når småsøstrene kommer hjem til Trøndelag, når jeg er sjalu på min 7 år gammle søsters brunfarve. Sommeren er når barn hopper rundt og er glade, sommeren er med lette klær og jordbær. Det beste med sommeren må være de varme kveldene, reker og dagene (+ kveldene) man tilbringer på en brygge med venner. Båtturer og utepils. Hver for seg såklart! Sommeren er for min del fylt med nye mennesker og inntrykk siden mor og stefar driver camping. Massi is, slush og en utefest eller to. Kosing med søsken som jeg ser så alt for sjelden, grilling med familien, sene kvelder på verandaen med mamma og kjærestekos i hengekøya. Følelsen av å kunne gå barbent, og på fest uten masse klær. Solbriller og Is. Bygda og lette sko. Byen og konserter. Det absolutt beste med sommeren : alle mine nære og kjære som samles på ett sted. Om det er til grilling, bading eller utefest. Hadde ikke vært sommer uten! :)

  Skriver du hva du synes er det beste med sommeren i innlegget hvor du trekker vinneren også?:)

 187. mai 31, 2010 / 20:44

  Sol og jordbær :D

 188. Lene
  mai 31, 2010 / 21:21

  Det beste med sommern er kjærleik. Og Cielo-is på Solsiden, selvfølgelig.

 189. Marthe Stave
  mai 31, 2010 / 22:22

  Sommaren e den beste enn kan sjå gjennom øyene, sjå både sol-opp og sol- ned ganga med dem en er sikkelig glad i. Være med venner, spise is, og sjå på gutter. Sommaren er egentli bra at vi he berre 1gang per år, ellers så hadde det våre kjedelig med sol opp og ned ganga heiletida. Fare på fisketur når havet er helt stille, og berre kunne spegle seg, og gå en nydelig tur på fjellet er helt fantastisk med jordbær!

 190. Silje
  juni 1, 2010 / 20:55

  Det beste med sommeren er at alle automatisk blir i bedre humør og smiler mer!! Det er helt utrolig hvordan sola har innvirkning på mennesker! Man har bedre tid til å være sammen med familien sin, oppleve ting sammen med sine beste venner, og rett og slett kjenne litt på hvorfor det er så deilig å leve i Norge. Vi er vant til lange vintre, så vi kan absolutt å nyyyte sommeren mens vi har den! :-)

 191. Ingrid
  juni 1, 2010 / 22:22

  Det beste ved sommeren er det at det bringer frem det beste i deg selv og alle rundt deg. Mens man går barbent langs strandkanten kjenner man gode tanker og minner strømme på, og man kan virkelig leve seg inn i en drømmeverden. Sin egen verden. Derfor er dette for meg den herligste årstiden av alle. Vi fortjener alle den herlige følelsen, uansett.

 192. Birgit
  juni 2, 2010 / 10:03

  Det beste med sommeren er å se gleden til et barn. Det herlige smilet når sola skinner og man kan gå barbeint, med lite klær. Iskrem og vannmelon som stadig er på haka til den lille. Øynene gnistrer når tærne treffer det litt kalde vannet på stranda. Barnelatter er det fineste som fins! Sommeren har mye å gi, og har mye å utforske for en liten oppdager. Den fineste lille blomst, sanda som kiler mellom tærne, den vakre marihøna som akkurat landa på skuldra. Sommer er å sette pris på de små ting, for kan man det har man utrolig mye å glede seg over!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.