Sneak peek – Konfirmasjonsfotografering.

Photobucket

Konfirmanten Sigrid Marie. More to come!

Her er søskenbarnet mitt, Sigrid Marie, som vi var i konfirmasjon til i går. Er hun ikke fin? Det var ikke så lett å finne locations rundt omkring der, men da jeg så denne terrassen så trosset vi gjerdet som tydelig viste at fremmede ikke var velkomne, og knipset raskt en bildeserie. Jeg tror nok et par gamlinger så oss, men de reagerte heldigvis ikke. Jeg kunne jo selvfølgelig spurt først, men det hadde vi ikke tid til. Hihi. Det var forresten veldig god mat og gode kaker i konfirmasjonen, og vi hadde det kjempefint! Veldig hyggelig å få samla slekta i blant. Nå er vi på båten, og vi er snart hjemme. Jeg fikk ikke posta innlegget på båten, men nå er vi endelig hjemme igjen, etter en lang dag med mye reising. Derfor skal jeg gi Vilja kveldsmat, et bad og til slutt få henne i sengs. Later.

Del

19 Kommentarer

 1. mai 9, 2010 / 19:53

  Så kult at du får prøve deg på konfirmantfotografering også, Andrea :)

  Dette ser jo veldig bra ut. Og så må jeg bare si at hun var kledd veldig fint og utradisjonelt, så tommel opp til dere begge (nå liker jeg bunader og sånn også jeg altså!).

 2. mai 9, 2010 / 20:18

  Stilig bilde! Du inspirerer, Drea!

 3. Drea
  mai 9, 2010 / 20:23

  Sunniva: hihi, hun hadde bunad også altså! ;) Kommer nok noen bunadbilder etterhvert også! Takk forresten! :D

  Oda: DET er godt å høre, det! :D

 4. mai 9, 2010 / 20:26

  Vannvittig flott bilde! Du er ordentlig flink fotograf. :) Og det å trosse litt «lover» når man er fotograf må bare til for å få bra bilder! ^-^

 5. mai 9, 2010 / 21:03

  Ja, man «kan få lov til» å trosse noen grenser når man skal fotografere, men jeg tror nok jeg hadde redigert himmelen. Hadde blitt mye bedre med en knallblå himmel til dette antrekket og kontrasten fra terrassen! ;)

 6. Drea
  mai 9, 2010 / 21:08

  Jeanett: syns du? :) Jeg syns helt motsatt, jeg. Jeg syns himmelen ser mye mer naturlig ut nå, og dessuten står den i fin kontrast til det søte, fine antrekket (og den søte, fine jenta!) slik at hun blir mer fremtredende. :)

 7. mai 9, 2010 / 21:18

  Kjempe flott bilde av konfirmanten.
  Og jeg digget himmelen, synes også at bildet er litt sånn tidløs….stilig :D
  Synes du er kjempe flink og jeg liker godt stilen din :D
  Stå på, gleder meg til flere bilder

 8. mai 9, 2010 / 21:36

  Så flott konfirmant, og knallbilde av henne. Likte klærne hennes veldig godt, + at jeg syns himmelen var helt knall her!

 9. mai 9, 2010 / 21:38

  Syns himmelen og betongen saman gjer ein fantastisk bakgrunn til marinekonfirmanten. Fin kontrast, samstundes som stripene i kjolen vert teken opp i rekkverket.
  Kanonbilete, spør du meg!
  Så heldig Sigrid Marie er som har ei så flink kusine til å knipse seg!!
  Deler du etterarbeid, eller er det hemmeleg?
  Har så vanvittig mykje å lære her…

 10. mai 9, 2010 / 21:42

  Nok ett utrolig nydelig bilde Drea. Dette var virkelig, virkelig nydelig!

 11. Anne Marie
  mai 9, 2010 / 21:55

  Jeg synes himmelen var fin ,nydelig jente, fantastisk flink fotograf,Sigrid Marie er heldig ,kjempeheldig.

 12. Drea
  mai 9, 2010 / 21:57

  Ingrid: jeg deler mer enn gjerne etterarbeidsmetodene mine, så jeg burde nok kanskje lage et innlegg i ny og ne, men jeg kan ta det litt kort her. Here it goes; først jobber jeg med lys og skygge. Jeg har mørknet himmelen en gooood del for å få frem det dramatiske, jeg har også gjort betongen litt mørkere. Så har jeg lyst opp Sigrid Marie for å få henne til å poppe ut av bakgrunnen. Deretter jobber jeg med curves. Der gjør jeg nesten alt det som trengs. Farger, kontrast osv. Her har jeg også lagt på en liten lens vignetting, men det gjorde jeg i rawfila.

 13. jfggf
  mai 9, 2010 / 22:28

  SIGRIDMIN<3

 14. mai 9, 2010 / 22:32

  Tar bilde av søskenbarnet mitt Sander jeg, tok noen med finstasen, skal ta noen hverdagsbilder og sportsbilder når været blir bedre slik at de kan velge. Jeg vil bli like flink som deg ;)

 15. mai 10, 2010 / 00:03

  Søt konfirmant! ^^

 16. mai 10, 2010 / 16:52

  Nydelige bloggen din, med fantastiske bilder! Lenge siden jeg har vært innom nå, vilja har blitt stor siden sist:P

  Hvordan har du fått reklame på bloggen? Prøvde og registrere meg på en sånn side, men skjønte fint lite. satt pris på tips :) Ha en fin dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.