Travelling.

PhotobucketPhotobucket

Litt reisebilder må man ha. Det første bildet er av vakre Kristiansund, nummer to er selvfølgelig av Vilja (og Kanin) på båten. Jeg liker meg på reisefot. Jeg liker å ligge på hotell, og jeg liker å være borte fra hjemme. Det er godt å ta et lite avbrekk fra hverdagen, så er det mer å verdsette når man kommer hjem igjen. Jeg tror Vilja liker det også. Hun er like glad uansett, hun. Englebarn! Hugs.

Del

Kommentarer

 1. mai 8, 2010 / 19:12

  Kristiansund er en nydelig by!

 2. mai 8, 2010 / 20:15

  Jeg elsker også å reise, lenge siden sist nå så jeg savner det veldig.

 3. mai 8, 2010 / 21:36

  du er så flink til å ta bilder :)

 4. mai 9, 2010 / 00:20

  Kristiansund er herlig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.