Observing.

PhotobucketPhotobucket

To bilder til fra åttiårsfeiringa. Vilja løp rundt i alle de fine rommene på Skårungen Vertshus, og jeg løp etter for å prøve å knipse et par bilder av henne. Å ta bilder av Vilja er lettere sagt enn gjort, for hun nekter selvfølgelig å se på meg når jeg prøver å være morsom. Hun har jo sett meg før, så hun løper som regel i motsatt retning istedet. Men anyways; her stod hun faktisk i ro i et par sekunder. Jeg prøvde å få henne til å snu seg til venstre mot meg (så lyset hadde truffet ansiktet hennes fiiiint fra siden), men nå er jeg glad for at hun ikke hørte på meg. Det passer godt at hun ikke ser på meg her. Det passer godt at hun er i sin egen, lille verden. Noe sier meg, uten at jeg helt kan forklare hvorfor, at den jenta kommer til å få livlig fantasi. Akkurat som mammaen sin.

Del

Kommentarer

 1. mai 2, 2010 / 21:58

  Nydelig ♥

  Ha en flott uke!
  Klem

 2. mai 2, 2010 / 22:03

  Jeg elsker dem!

 3. mai 2, 2010 / 22:07

  Så flotte bilder, og lykke til i morgen :)

 4. mai 2, 2010 / 22:33

  Likte bildene kjempegodt!

 5. mai 2, 2010 / 23:14

  åh der fikk du et skikkelig fint bilde :D

 6. Silje
  mai 3, 2010 / 18:49

  Heisann! nettopp sett deg på «førkveld»- kjempe bra gjennomført=) Har lest bloggen din i litt over 1år no, og blir stadig meir imponert over fotograferinga di. Er sjølv veldig glad i å ta bilete, og har oftast med meg kamera der eg er! Har lenge ynskt meg speilreflekskamera, men aldri gått til steget å ta den «invisteringa». No har eg bestmet meg, og lurer på om du trur canon EOS 450D kan vera eit passeleg valg for ein veldig interessrt, amatør? Var i England nyleg, og såg at prisane var ein del lågare der, har du kjøpt kamera frå utland?

  Keep up the good work- du er dyktig.

  *Silje*

 7. mai 3, 2010 / 20:33

  Stemningsfullt med et herlig lys!

  Ellers vil jeg si at du gjorde en veldig god figur på Førkveld! :) Pappa’n til min sønn ringte og sa at jeg MÅTTE se på Førkveld! Der var det ei som også fotoblogget og hun var kjempeflink. hehe…

  Klem fra Hege

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.