Celebrating 80th birthday, part one.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Her kommer første del med bilder fra gårsdagens åttiårsfeiring. Bursdags»barnet» er Ester, den koselige damen du kan se på det første bildet. Vi spiste mat på en ny restaurant på Mausund, og maten var utrolig god! Om jeg ikke husker helt feil så het det Skårungen Vertshus, og der skal jeg definitivt spise igjen senere. Anbefales virkelig.

Nå er det vel kanskje på tide å finne frem litt klær til i morgen. Jeg reiser jo som tidligere nevnt til Bergen. Om du ikke har fått med deg hvorfor så kan du lese det her. Ja, og forresten! Tusen hjertelig takk for alle stemmene jeg fikk i Noroffs kreative konkurranse, hvor man kunne vinne et Canon EOS 5D mark ii. Jeg vant nok ikke, men jeg ble med dette bildet en av de femten finalistene! Det må sies å være utrolig bra, med tanke på at det var over tolv tusen innsendte bidrag. Takk! Hugs!

Del

Kommentarer

 1. mai 2, 2010 / 17:35

  Altså, at DU kom deg på Skårungen før MEG er jo helt feil! :P Haha! Skal dit en tur neste helg, jeg! Koselige bilder :D

 2. Drea
  mai 2, 2010 / 17:39

  June: hihi, SO true! ;) Men det var superfint der, og god mat så gleeeed deg!

 3. Heidi
  mai 2, 2010 / 17:59

  Oisann! Denne bloggen har jeg helt glemt å stikke innom på lang tid. Tror jeg falt av rundtomkring bytting til .se, uten at det egentlig er en grunn…? Jaja. Vil bare si å! så stor Vilja har blitt, og å! som hun ligner på sin pappa. Det var det første jeg tenkte, uten at jeg egentlig kan huske hvordan han ser ut når jeg tenker meg om :)
  Lykke til med Store Studio imorgen (?) – sjekket ikke datoen på innlegget, men skal huske å sjekke om du er på skjermen imorgen :)

 4. mai 2, 2010 / 19:19

  Vilja er helt utrolig vakker! Jenta blir bare søtere og søtere å se på, syns jeg.

  Hun er forresten utrolig heldig som har/kommer til å få masse fine bilder av seg selv å se tilbake på senere!

 5. mai 2, 2010 / 19:48

  Ja, visst är hon söt! Hennes ögon är magiska :) Tusen tack för dina fina ord dessutom! Det värmer :)

  Ha det fint!

 6. mai 2, 2010 / 21:42

  Hei! Utrolig fine bilder det her! Hvilken linse har du brukt? :)

 7. Drea
  mai 2, 2010 / 21:53

  Maria Festli: takk! På alle utenom bilde nummer tre har jeg brukt 50mm f/1.4. På nummer tre har jeg brukt 24mm f/1.4! :)

 8. mai 2, 2010 / 22:34

  Sjønn gamling! Holder seg godt! :D

 9. mai 3, 2010 / 09:45

  Jeg leste at noen av deltagerne i konkurransen var diskvalifiserte pga fusk. Kanskje du fortsatt har en sjangs? ;)

 10. mai 5, 2010 / 11:40

  Tusen takk for svar :)
  Jeg har en 30mm f1.4, så da må jeg rett og slett bare bli flinkere til å bruke den ;)

 11. Hanne
  mai 31, 2010 / 14:53

  Hei.
  Så moro:)
  Har fulgt bloggen din ei stund og oppdager nå plutselig masse kjente på dine bilder :)
  Gleder meg til å prøve maten på Skårungen selv..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.