Wok you!

Dette er i grunn det eneste bildet jeg har fra i dag. Et bilde av grønnsakene jeg og Gina brukte i woken vi surret sammen ikveld, som forresten var en utrolig god wok, men det har jo ingenting med saken å gjøre. Kameraet mitt har bare blitt brukt til fotograferinger den siste tiden, og ikke til hverdags. Det er trist, så i morgen skal jeg ta bilder av alt jeg gjør, alt som skjer og alt jeg ser. Jeg har forresten en fotografering i morgen igjen (hurra!) og jeg har dessuten tenkt å filme en liten snutt i studioet også, mens jeg fotograferer Viljis. Om Kaj (og Vilja) blir med på leken, selvfølgelig. Jeg fikk et supersøtt hårbånd til Vilja i posten i dag, og jeg dør etter å få prøvd det på henne på noen bilder. Det blir kjut! Men nå er det strengt tatt tid for lallings, men jeg lover å komme med litt mer gøyale ting i morgen. Som f.eks. en videoblogg, litt bilder og… ja, nå skal jeg kanskje ikke love så altfor mye. Vi vet jo alle hvordan det går.

Del

Kommentarer

 1. mars 13, 2010 / 01:10

  Haha, er aldri lurt å love for mye! ;D Hihi! Åååh, jeg vil også ha wok!

 2. mars 13, 2010 / 12:39

  Wok er så godt! :)

  Jeg håper du får til en video av Vilja i studio – da er jeg sikker på hun smelter hjertet mitt enda en gang! *hihi*

  Kos deg i dag, da, og lykke til med fotograferingen!

 3. mars 13, 2010 / 12:42

  Gleda meg til bilda av Vilja i hårbåndet :)

 4. mars 13, 2010 / 12:58

  Can you wok me? Great!

  :D

 5. mars 13, 2010 / 13:15

  Jeg har wok-dilla. Enkelt, godt og sunt, kan det bli bedre? ;) Lykke til med fotografering i dag :)

 6. mars 13, 2010 / 13:19

  Gleder med på innlegg med masse bilder fra din hverdag!
  Ja også du? Du nevnte en gang at dere skulle på Fame (?) med VIlja. Litt for at du skulle dra lærdom av hvordan «de ordentlige» fotografene gjør det etc. Hvordan gikk det?

 7. Drea
  mars 13, 2010 / 14:09

  :): «de ordentlige» fotografene ville jeg nok ikke kalt det. :b Jeg skulle dit bare for å se hvordan de gjorde det, ikke nødvendigvis for å gjøre det samme selv. :b Hehe! :) Jeg syns ikke bildene ble kjempefine, men det var greit å se hvordan de har belysningen og slikt. :b

 8. mars 13, 2010 / 15:54

  Wok er utrolig godt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.