Lørdagskos.

I dag laget jeg fastelavensboller og inviterte både Jørgen og Gina på en smak. Jeg trenger ikke si annet enn nam om den saken. Eller kvalm. Jeg klarte ikke å spise opp bolle nummer to, og fant i ettertid ut at det ble litt vel mye krem og søtt for min del. Men det var godt. Og verdt det.  er jeg kjempesliten etter en lang dag (og uke for den del), så nå tror jeg faktisk jeg skal slenge meg ned på sofaen en liten halvtime. Så får jeg heller prøve å jobbe litt i løpet av kvelden. Ciao!

Del

Kommentarer

 1. februar 20, 2010 / 18:35

  Så koselig :)

 2. februar 20, 2010 / 20:05

  Flotte bilder igjen, Drea – og jeg liker den high-key-stilen din (er det ikke det det heter??). Uten at det blir for ‘blekt’ eller dødt. Bildet her av Vilja er iallefall nydelig!

 3. februar 21, 2010 / 02:29

  Å helledussan! Eg var fast lesar av bloggen din før men så slutta eg å blogge, og då slutta eg dessverre å lese bloggar og. Så eg har ikkje vært innom bloggen din sidan lenge før sommarferien i 2009! Og Vilja er jo blitt så stor, og søt!

  No som eg har funne tilbake til bloggen din så skal eg vertfall følgje den igjen :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.